Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Oplev Harry Potters magiske univers

 • Storbyferie
 • Storbritannien
Pris fra kr. 1.609
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Træd med ind i Harry Potters magiske verden i London! Inkl. hotel, morgenmad, billetter til Warner Bros. Studio Tour og fly tur-retur.

Alohomora! Et sving med tryllestaven og dørene til en verden, der ellers normalt er forbeholdt hekse og troldmænd, er åbne! Kør bagagevognen gennem muren på Perron 9¾, besøg Dumbledores kontor, og se Hagrids hytte. Tag et kig ind i Gryffindors opholdsrum, eller gå tur ned af Diagon Alley. Og dét kombineret med en storbyferie i en af Europas mest dynamiske hovedstæder. Når I ikke er fuldt optaget af trylleformularer, Hogwarts-uniformer og skummende ingefærøl i bedste Harry Potter-stil, kan I opleve alt, hvad London har at byde på. I bor på hotel med morgenmad, og med i købet får I hver en billet til det magiske Warner Bros. Studio og oplevelsen 'The Making of Harry Potter'!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i London
 • Morgenmad
 • Billetter til Warner Bros. Studio Tour 'The Making of Harry Potter'
 • Fly fra til London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Warner Bros. Studio Tour 'The Making of Harry Potter'

Mugglere har nu muligheden for at komme med bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter-film, så hop ombord på Hogwarts Express, og kør mod Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab! Se Privet Drive og Harrys værelse under trappen, gå gennem den enorme spisesal, hvor alle skolens elever samles, og hils på mere end 200 overnaturlige væsener som goblins og spøgelser. I kan også beundre detaljerne i de utallige originale kostumer, rekvisitter og himstregimser. I souvenirbutikken kan I få jeres egne tryllestave, tidsvendere og andet magisk tilbehør. Som noget helt nyt kan I også træde ind Den Forbudte Skov, som normalt er strengt forbudt for Hogwarts elever! Hvis I er heldige, støder I måske ind i den kæmpemæssige edderkop Aragog og dens familie eller hippogriffen Stormvind, som også holder til i skoven. Når I har lært alt om, hvordan J. K. Rowlings troldmandsverden er blevet bragt til live, kan I øve jeres magiske formler over en ingefærøl (også kendt som ‘butterbeer’), som Harry, Hermione og Ron glædeligt lader glide ned. Turen varer ca. 3 timer.

Efter jeres booking er bekræftet, modtager I, sammen med jeres rejsedokumenter (senest 5 dage inden afrejse) de endelige billetter, som I skal udskrive og aflevere på Warner Bros. Studios billetkontor ved ankomst. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok. Vi bestræber os på, at få jeres besøg i Harry Potter Studios til at finde sted på dag 2. Dette kan dog ikke garanteres. Besøget vil finde sted mellem kl. 10.00 og 14.00. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres værdibevis.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • 'When in England...'

  Nyd en 'afternoon tea' på britisk manér med scones med syltetøj, små agurke-sandwicher samt både citron og mælk i teen. Tea and Tattle vælter ikke budgettet, og ligger samtidig tæt på både British Museum og Oxford Street - med andre ord et oplagt sted til at hvile benene lidt og prøve noget ultra-britisk!

  Tommel op Tea and Tattle Tommel op
 • Kaffe på månen

  Hvis I trænger til en god kop kaffe, så gør stop ved The Moon & Maybe. Denne dejlige kaffebar har hyggeligt interiør, god mad og en hemmelig have på bagsiden!

  Kaffebar The Moon & Maybe Kaffebar
 • Brick Lane Market

  Måske bedst kendt for sine mange indiske restauranter, finder I på Brick Lane også et charmerende, kaotisk marked, der tiltrækker mange unge londonere på jagt efter brugte møbler, usædvanlige tøjfund samt kuriosa og kitsch. Kom på en søndag, og glæd jer over, at I aldrig ved, hvad I måske kommer hjem med...

  Marked Brick Lane Market Marked
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per værelse

Single person surcharge

kr. 722 - kr. 1.806 on the hotel price

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport til Transport til Warner Bros. Studios

Tag til Watford Junction Station, hvorfra der kører busser til Warner Bros. Studios. Turen med bussen koster 2,50 £ for en returbillet (bemærk venligst, at busbilletten kun kan betales kontant). Bussen kører hvert 20. minut, og tager ca. 15 minutter. I skal regne med en transporttid på ca. 1 time. I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.