Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Det antikke Rom med udflugt

 • Storbyferie
 • Italien
Pris fra kr. 2.169
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev fascinerende historie i Den Evige Stad, Rom. Inkl. morgenmad, udflugt til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum samt fly tur-retur.

Rom blev ikke bygget på én dag! I Den Evige Stad kan I opleve historiske konstruktioner og kultur, der går mere end 2000 år tilbage, og hvert gadehjørne byder på overraskelser og arkitektoniske skønheder. Slentr gennem parken Villa Borghese, besøg Peterskirken, beundr Trevi-fontænen, og nyd en delikat 'gelato', mens I sidder på et trin ved Den Spanske Trappe. Under jeres ophold skal I også med på den guidede udflugt 'Imperial Rome', som tager jer både til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum. Italiens hovedstad byder på gode historier, en fantastisk kultur og gastronomiske herligheder. Benvenuto a Roma!

Inklusive
 • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger i Rom
 • Morgenmad
 • Udflugten Imperial Rome: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum (dag 2)
 • Fly fra til Rom (Roma Ciampino Lufthavn), Rom (Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn) tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Rom — Den Evige Stad

Rom er kendt under navnet Den Evige Stad, og Italiens smukke hovedstad er bestemt også en storby, som kan opleves igen og igen. I denne by er der altid være et nyt kvarter at udforske, en ny restaurant på det næste gadehjørne, eller en ny bygning med en spændende historie. Byen ses bedst til fods, og I vil hurtigt føle jer fortryllet af de smalle, stenbelagte gader, storslåede kirker og historiske monumenter. Tag på rejse tilbage til Romerrigets storhedstid med et besøg i Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, lad jer overvælde af den imponerende Peterskirke, og nyd udsigten fra Den Spanske Trappe, inden I kaster en mønt i Trevi-fontænen, som forsegler løftet om, at I en dag vil vende tilbage til Rom. Om aftenen kan I tage på en hyggelig restaurant i det smukke Trastevere-kvarter og bestille en klassisk Saltimbocca alla romana og et glas italiensk rødvin.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Udflugten Imperial Rome: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

På rejsens dag 2 skal I med på en fascinerende udflugt til tre af det antikke Roms berømte seværdigheder. I tager på noget af en tidsrejse tilbage til Romertiden, når I besøger Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum. Jeres første stop gør I ved den største, og bedst bevarede, triumfbue i Rom: Konstantinbuen. Herefter begiver I jer ind i den romerske verdens største amfiteater, hvor jeres guide vil fortælle jer om de drabelige kampe, der blev afholdt her. I fortsætter op til Palatinerhøjen, der var hjem til rigets prominente borgere inklusive den første romerske kejser, Augustus. Herfra kan I nyde en betagende udsigt over Forum Romanum og Circus Maximus. Udflugten slutter med en gåtur gennem Forum Romanum, der tjente som imperiets politiske, sociale og økonomiske centrum. Undervejs vil jeres guide lade Romerrigets historier om magtkampe, politiske intriger og det daglige liv lade sig rulle ud for jer! God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 3,5-6 € per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer og 1 baby (0-2 år) per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sen ankomst

Bor I på Maison Colosseo, og ankommer I senere end kl. 20.00, bedes I venligst oplyse dette til hotellet via telefon eller e-mail. Ved indtjekning efter kl. 20.00 vil I blive pålagt et gebyr på 20 € per værelse, og efter kl. 21.00 30 € per værelse. Indtjekning efter midnat er ikke muligt.