Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Pragtfulde Prag

 • Storbyferie
 • Tjekkiet
Pris fra kr. 1.279
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Der venter jer en hyggelig storbyferie i vidunderlige, historiske Prag! I bor på et 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur.

Velkommen til byen med de 100 tårne, Den Gyldne By, Europas Hjerte... Kært barn har mange navne. Men sikkert og vist er, at Prag emmer af historie, kultur og herlig stemning! Tag en spadseretur over Karlsbroens brostensbelagte underlag, og beundr de smukke helgenfigurer. Snup en pause ved Det Astronomiske Ur, og bliv fascineret af det imponerende klokkespil, der udspiller sig hver time, når klokken slår hel. Shop løs i de fashionable forretninger, og gå på opdagelse i de lokale butikker, hvor I finder sjældne bøger, glitrende smykker og lokalt håndværk. I bor på et 4-stjernet hotel, hvor morgenmaden er inkluderet. Glæd jer til en ferie i altid skønne Prag!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Prag
 • Med morgenmad
 • Fly fra til Prag tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Pragtfulde Prag

Prag er byen, hvor kunst, historie og enestående arkitektur forenes med moderne shoppinggader og trendy caféliv. Byen har en helt unik atmosfære, og det vil I mærke, når I slentrer gennem byens hyggelige gader i fodsporene på Mozart, Kafka og andre store kunstnere, som gjorde sig bemærkede i netop denne metropol. Slå vejen forbi den mystiske jødiske kirkegård Josefov, udforsk den smukke Wallensteinhave i midten af byen, og betragt den maleriske udsigt fra Karlsbroen, inden I slår jer ned på en café og bestiller en kold øl i eftermiddagssolen. Besøg også kvarteret Vinohrady, der udover nogle af byens bedste spisesteder og smuk art nouveau-arkitektur, også har en populær ølhave med en fabelagtig udsigt til Riegrovy-parken. Kafka sagde engang "Enhver, der bevarer evnen til at se skønhed, bliver aldrig gammel" — og netop denne evne vil I nemt bevare, omringet af Prags chamerende gadebillede. Velkommen til Prag!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Majestætisk slot

  Prag Slot er verdens største middelalderslot og samtidig præsidentens bolig. Slottet, som er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste, er 70.000 m² stort og er bygget i romansk stil med aftryk fra den gotiske periode. Besøg også den smukke katedral St. Vitus, som ligger ved siden af slottet.

  Slot Prague Castle Slot
 • Broen mellem det gamle og det nye

  Denne bro forbinder den gamle og den nye bydel. Karlsbroen er og bliver en af Prags mest kendte og velbesøgte attraktioner. På broen finder I statuen af Jan Nepomuk, som siges at bringe lykke ved berøring. Vil I undgå de store horder af turister, og samtidig se byen i sit smukkeste lys, er det ved solopgang, I skal slå vejen forbi.

  Udsigtspost Karlsbroen Udsigtspost
 • Kreative souvenirs

  Her finder I ingen kiksede "I Love Prag" t-shirts, men i stedet håndlavede souvenirs designet af tjekkiske designere og af høj kvalitet.

  Butik Pragtique Butik
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: Ca. 6 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

General guest discount

Based on minimum of 2 full paying persons:
a third guest: discount based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-12 år: Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Tjekkiets valuta er Tjekkiske Koruna (CZK)