Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Oplev kurbadenes by: Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
Pris fra kr. 1.399
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på en afslappende storbyferie i Europas wellneshovedstad, Budapest, inkl. hotel med fri adgang til wellnessområde, morgenmad og fly tur-retur.

Kurbadenes by er et af Budapests kæreste kælenavne. Navnet skyldes byens store forekomst af naturlige, varme kilder samt de mange, overdådige termiske bade, som præger bybilledet — visse daterer helt tilbage til dengang Budapest var under tyrkisk styre. Rundt i byen findes der flere spaoplevelser, som tager wellnessferien til et nyt niveau, men til priser, der er mere end overkommelige. Samtidig er byen selvfølgelig mere end massager og ansigtsbehandlinger... Dyk ned i byens historie, kultur, arkitektur og gastronomi ind imellem jeres selvforkælelse. Budapest er svær ikke at forelske sig i — om og om igen!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Budapest
 • Morgenmad
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde + lån af badekåbe
 • Fly fra til Budapest tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Budapest

Budapest er fuld af spændende oplevelser: Smuk arkitektur og fascinerende historie, massevis af shoppingmuligheder, koncertsteder og kurbade — og selvfølgelig den berømte flod Donau. Floden deler byen i to dele: Buda og Pest. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den østlige bydel, Pest, og mærk den ægte storbystemning, og gå på opdagelse i de mange fashionable butikker.

The Aquincum Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Spa

Det 4-stjernede The Aquincum Hotel Budapest har en ideel beliggenhed tæt på flere parker og seværdigheder på Buda-siden af byen. Hotellet ligger desuden lige ved floden Donau og tilbyder gode forbindelser til Budapests centrum. Besøg den stemningsfulde Ambrosia Restaurant, der serverer et udvalg af ungarske og internationale retter, og snup en forfriskende drink i baren. For ekstra afslapning kan I glæde jer til at besøge hotellets 1.660 m² store wellnessområde Aronia med swimmingpool, termiske bade, sauna, dampbad og boblebad.

 • +9
Læs mere
Superior room NEW

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er ca. 24 m² stort og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset finder I endvidere fladskærms-TV, gratis WiFi, aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr) samt siddeområde. Badeværelset har bruser, badekar, hårtørrer, badekåbe og toiletartikler.

Deluxe room NEW

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse er ca. 24 m² stort og har udsigt til Donau. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, fladskærms-TV, gratis WiFi, aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr) samt siddeområde. Badeværelset har bruser, badekar, hårtørrer, badekåbe og toiletartikler.

Vores tips
 • Smuk, ungarnsk spa-kultur

  Et kulturelt must er et besøg i de berømte termiske bade i Budapest. Her kan I nyde saunaer, bade og smuk arkitektur i en unik atmosfære. Széchényi Badene kan dateres tilbage til 1913 og er et af Europas største spa-komplekser.

  Spa & Wellness Széchényi Badene Spa & Wellness
 • Bogstaveligt talt et højdepunkt

  Efter ca. 364 trin (eller en tur med elevatoren) kan I nyde en vidunderlig udsigt over byens centrum, men tag også et kig indenfor. Klart et Budapest must-see!

  Kirke Sankt Stefans Basilika Kirke
 • Det 'magiske og helende' vand

  Siden 1918 har Gellertbadet fundet plads i denne jugendstilbygning med mosaikdekorationer og skulpturer. I gamle dage mente folk, at vandet havde en magisk, helende effekt. I Gellertbadet finder I både opvarmede swimmingpools og bølge-bassin. Det er også muligt at få en afslappende behandling (mod gebyr).

  Spa & Wellness Gellertbadet Spa & Wellness
 • Mød historien

  Budapests ikoniske parlamentsbygning imponerer ikke bare med sin formidable arkitektur, men også med sin historie – under 2. verdenskrig faldt en bombe gennem taget, men den detonerede aldrig. Husk at tage passet med, for EU-borgere får 50% rabat på guidede rundvisninger!

  Attraktion Hungarian Parliament Building Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Adgang til hotellets spa-område

Under jeres ophold har I fri adgang til hotellets wellnessområde.

Åbningstider:
Juni-august fra kl. 06.00-23.00
September-maj fra kl. 06.00-22.00

Bemærk venligst, at badetøj er påkrævet. I får en badekåbe udleveret gratis, som I kan benytte under hele jeres ophold

Tilvalg

Vil I forkæle jer selv endnu mere, kan I i bookingprocessen gøre følgende tilvalg:

• 75 minuters 'Pick & Mix' behandling:
Med en 'Pick & Mix' behandling får I mulighed for at kombinere tre forskellige behandliger i én (3x25 minutter). I kan blandt andet vælge mellem fodmassage, hovedbundsmassage, klassisk rygmassage, saltscrub, sukkerscrub eller et aromaterapeutisk bad.

• 50 minutters afslappende kropsmassage for 2 personer:
Nyd en afslappende kropsmassage i det samme rum.

• 3-retters a la carte-middag

Ønsker I at booke øvrige spabehandlinger, kan I forudbooke disse ved at kontakte spa'et direkte på tlf. nr. +361 436 4130 eller på e-mail spa@aquincumhotel.com

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

The Aquincum Hotel Budapest ligger 22 km fra Liszt Ferenc Internationale Lufthavn i Budapest. Hotellet ligger på Buda-siden af byen, ud til Donau-floden og overfor Margaretøen.