• Med indkvartering

Prosecco-smagning i Norditalien

 • Andet
 • 5 overnatninger
 • Paderno del Grappa
Pris fra kr. 1.809
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 51 gange

Skål i 'Italiens svar på champagne', og nyd 5 nætter i Veneto-regionen inkl. 4-stjernet hotel, morgenmad, 1x 3-retters menu og 4 vinsmagninger.

Tag på rejse til den norditalienske region Veneto for en ferie dedikeret til den mousserende vin, prosecco. Denne friske, frugtige og lækre mousserende vin er produceret her i regionen, så I er landet på det helt rigtige sted. Under jeres ophold skal I til fire vinsmagninger hos lokale producenter, hvor I skal prøve forskellige typer af 'Italiens svar på champagne' samt grappa. Derudover kan I tilføje smukke, rullende landskaber og charmerende landsbyer som Bassano del Grappa og Castelfranco Veneto. I bor på et 4-stjernet hotel, hvor I blandt andet vil blive forkælet med morgenmad og en 3-retters middag. Løft glasset for et par dejlige dage i proseccoens tegn!

Inklusive
 • Wine Hotel San Giacomo Sport & Relax: 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til spa plus spa-kit (håndklæde og badekåbe)
 • 1x frokost med typiske produkter
 • 4 vinsmagninger hos lokale producenter
 • Fri adgang til boblebadet i haven
 • 1x 3-retters menu på hotellet
Prosecco i Norditalien

Prosecco er navnet på den populære mousserende vin fra det nordlige Italien. Proseccodruen har allerede eksisteret i over to århundreder i bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, og i hvad, der kan samles under betegnelsen 'Prosecco-distriktet'. Det hævdes endda, at druen var kendt i romertiden, og at Kejserinde Livia var særligt glad for dens gyldne saft. Udover at tage på lokale prosecco-smagninger er det oplagt at tage på udflugt i de naturskønne omgivelser ved Monte Grappa. I kan også tage på dagtur til romantiske Venedig eller mirakelbyen Treviso, som overlevede de værste angreb under 2. Verdenskrig. I dag fremstår byen som en yndig og idyllisk landsby med snoede kanaler og smukke italienske bygninger.

Wine Hotel San Giacomo Sport & Relax

 • Hotel
 • Paderno del Grappa, Italien
Pool 1

I Treviso-provinsen i Norditalien finder I det 4-stjernede Hotel San Giacomo Sport & Relax. Hotellet ligger en tidligere kro fra det 18. århundrede i byen Paderno del Grappa, ved foden af bjerget Monte Grappa og omgivet af grønne bakker med vinstokke til prosecco. Om sommeren kan I nyde godt af hotellets udendørs boblebad, og overalt på hotellet har I gratis WiFi. Restauranten Il Melograno serverer retter tilberedt med årstidens råvarer, og der lægges stor vægt på en omfattende viden om (og udvalg af) områdets vine. Ønsker I lidt ekstra forkælelse, kan I tilkøbe adgang til hotellets wellnessområde La Vigna.

 • +5
Læs mere
Classic Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er 18 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden er der aircondition, værdiboks, TV, te- og kaffefaciliteter, minibar, skrivebord og badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

Classic Double

3-personersværelse

3-personersværelset er 21 m² stort og er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Desuden er der aircondition, værdiboks, TV, te- og kaffefaciliteter, minibar, skrivebord og badeværelse med bruser, toiletartikler og hårtørrer.

Inkluderede vinsmagninger

Dag 3:
• Besøg i Poli della Grappa Museum med grappasmagning
• Vinsmagning på hotellet med 3 typer vin

Dag 4:
• Vinsmagning på Terre dei Castellaz i Cavola di Pederobba
• Frokost på Villa Terre di Castellaz

Dag 5:
• Vinsmagning på 47 Anno Domini i Roncade

Bemærk venligst, at transport til og fra vinsmagningerne ikke er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til den inkluderede 3-retters middag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:30

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer per værelse:
Børn mellem 0-5 år: overnatter gratis
Børn mellem 6-14 år: får 50% rabat per ophold

Tredje-persons-rabat

Rabatten er baseret på min. 2 fuldtbetalende personer per værelse:
En tredje voksen får 20% rabat per ophold

Single person surcharge

kr. 1.098 on the hotel price

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Mindre kæledyr kan medbringes gratis. Større kæledyr kan medbringes for 12 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Wellness

Ønsker I lidt ekstra forkælelse, kan I tilkøbe adgang til hotellets wellnessområde La Vigna mod et gebyr på 17 € (betales på hotellet). Bemærk venligst, at badetøj er påkrævet

Vinsmagninger

I vil modtage mere information samt biletter til smagningerne ved check-ind på hotellet. Bemærk venligst, at transport til og fra vinsmagningerne ikke er inkluderet

Sted

Hotel San Giacomo Sport & Relax ligger i byen Paderno del Grappa i Treviso-provinsen i Norditalien. Herfra er der ca. 50 kilometer til Trentino og knap 200 kilometer til Venedig.