Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Mærk Athens historiske vingesus

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 1.139
 • per person
 • baseret på 2 personer

Flyv med til antikkens fødeby! I bor på et centralt beliggende hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur.

Flyv med til Grækenlands storslåede hovedstad, og oplev historien, kulturen og ikke mindst arkitekturen på helt tæt hold. I Athen mærker man i den grad historiens vingesus blot ved at gå rundt i byens gader. I vil hurtigt blive forelskede i den græske hovedstad, når I ser Zeustemplet, Dionysosteatret, Niketemplet og ikke mindst Akropolis med Athens vartegn, det storslåede Parthenon-tempel. Selvom Athen er kendt for sine relikvier fra antikken, er det frem for alt de hyggelige og maleriske smalle gader, der giver Athen sit udtryk. I bor på et centralt beliggende hotel, så I hele tiden tæt på byens mange oplevelser.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Athen

 • Morgenmad

 • Fly fra København, Hamborg til Athen tur-retur

 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Aten

Att vandra genom Atens historiska centrum är som att gå på museum. Besök välkända sevärdheter som Zeus-templet, Dionysos-teatern och Akropolis eller strosa över det mysiga torget Monastiráki, som varje söndag förvandlas till en stor marknad. När du behöver en paus från kultur, arkitektur och historia kan du slå dig ner på någon av de många tavernorna, som i sann grekisk anda erbjuder såväl moussaka som souvlaki, oliver och tzatziki.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Valgfri udflugt

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugt. Udflugten bestilles og betales i bookingprocessen. Bemærk venligst, at udflugten kan være delt med andre rejsende.

• Udflugt til Kap Sunion og Poseidons tempel • Tag med på en eftermiddags tur til Kap Sunion og det betagende Poseidons tempel. I kører langs kysten, forbi de smukke strande i Glyfada, Vouliagmeni og Varkiza til Attika halvøens sydligste spids. Her på Kap Sunion ligger et af Grækenlans vigtigste templer, Poseidons tempel. Udflugten starter kl. 15.00 og varer ca. 4 timer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: Ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse