Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Dobbelt storbyferie: Wien og Budapest

  • Storbyferie
  • Ungarn, Østrig
Pris fra kr. 1.419 per person
  • samlet pris fra kr. 2.838
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Oplev to af Europas smukke hovedstæder under en storbyferie inkl. hotel med morgenmad, togbillet mellem byerner.

Hvorfor kun besøge én storby, når I kan besøge to? På denne 2-i-1 storbyferie starter I i østrigske Wien, hvorefter I stiger ombord på toget til Ungarns hovedstad, Budapest. I begge byer finder I ekstravagante bygninger, storslåede pladser, trendy caféer og et sammensurium af historie, kunst, kultur og gastronomi. Men alligevel har hver sin by sin helt egen stemning, sit helt eget særpræg og sine egne hemmeligheder. I begge byer bor I på hotel med morgenmad, og togbilletten er selvfølgelig også inkluderet. Hvilken af de to storbyer bliver mon jeres favorit?

Inklusive
  • Rundrejse i 4 eller 6 overnatninger i Østrig og Ungarn:

  • 2 eller 3 nætter i Wien

  • 2 eller 3 nætter i Budapest

  • Med morgenmad

  • Togbillet mellem Wien og Budapest (2. klasse)

Hoteller

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dine hoteller.

Fordele ved alle hotellerne

Rejseoversigt

Dag 1 & 2: Wien

Jeres 2-i-1 storbyferie starter i charmerende Wien. Uanset om jeres hjerte banker lidt hurtigere til tonerne af klassisk musik, ved synet af barokarkitektur, eller om I elsker at fordybe jer i den afslappede og hippe storbystemning, så er den østrigske hovedstad en skøn oplevelse for alle besøgende…

Læs mere

Dag 3 & 4: Budapest

Efter en togrejse på ca. 2,5 time ankommer I til rundrejses næste destination: Budapest. Ungarns hovedstad er wellness, smuk arkitektur, shopping og meget, meget mere... Byen kaldes sågar for Østeuropas Paris! Budapest er inddelt i forskellige kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner…

Læs mere
Vores tips
  • Blomstrende is

    Smag på den fantastiske is, der bliver formet som en smuk rose. Her vil I med garanti få et godt billede til gemmerne — et hit for både voksne og børn.

    Is Gelarto Rosa - Budapest Is
  • Måltid over byen

    Fejr en aften i den ungarske hovedstad med regionens specialiteter og en storslået panoramaudsigt gennem restaurantens vinduer. Lidt i den dyre ende, men en så smuk udsigt får man ikke billigt.

    Restaurant Búsuló Juhász Étterem Kft. - Budapast Restaurant
  • Østrigs Versailles

    Besøg det store slot, der tjener som et historisk vartegn i Wien og ærekær kulturskat i hele Østrig. Det enorme slot ligger omgivet af kongelige haver, parker og selve bygningen betragtes som en af de smukkeste bygninger i landet.

    Slot Schönbrunn Slot - Wien Slot
  • Ægte wiener-stemning

    Caféen ligger mellem Stephansplatz og Schwedenplatz, og udstråler wiensk charme blandt de sjældne. Kig ind ved frokosttid, og prøv deres gullasch. Den siges at være den bedste i byen! Hen ad aftenen bliver caféen til en 'Beisl' - det wienske ord for en knejpe - og frekventeres af forfattere og kunstnere.

    Kaffebar Kaffee Alt Wien Kaffebar
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Turistskat: Ca. 1,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
  • Transport mellem lufthavnene og hotellerne tur-retur
  • Transport mellem togstationerne og hotellerne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år per værelse

Eenpersoonstoeslag

N.v.t., boekbaar vanaf 2 personen

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Valuta

Østrigs valuta er Euro (EUR) Ungarns valuta er Ungarske Forint (HUF)

Treinticket

Denne rejse inkluderer en togbillet fra Wien Hovedbanegård til Budapest-Keleti (2. klasse). Rejsen tager ca. 2 timer og 40 minutter. I modtager togbilletterne sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

Ved ophold på samlet 4 overnatninger finder togrejsen sted på dag 3. Ved ophold på samlet 6 overnatninger finder togrejsen sted på dag 4. Toget afgår normalt kl. 13.30