• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Dobbelt storbyferie: Wien og Budapest

 • Storbyferie
 • 4 eller 6 overnatninger
 • Østrig, Ungarn
Pris fra kr. 2.359
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 95 gange

Oplev to af Europas smukke hovedstæder under en storbyferie inkl. hotel med morgenmad, togbillet mellem byerne og fly tur-retur.

Hvorfor kun besøge én storby, når I kan besøge to? På denne 2-i-1 storbyferie starter I i østrigske Wien, hvorefter I stiger ombord på toget til Ungarns hovedstad, Budapest. I begge byer finder I ekstravagante bygninger, storslåede pladser, trendy caféer og et sammensurium af historie, kunst, kultur og gastronomi. Men alligevel har hver sin by sin helt egen stemning, sit helt eget særpræg og sine egne hemmeligheder. I begge byer bor I på hotel med morgenmad, og togbilletten samt fly tur-retur er selvfølgelig også inkluderet. Hvilken af de to storbyer bliver mon jeres favorit?

Inklusive
 • Rundrejse i 4 eller 6 overnatninger i Østrig og Ungarn:
 • 2 eller 3 nætter i Wien
 • 2 eller 3 nætter i Budapest
 • Med morgenmad
 • Togbillet mellem Wien og Budapest (2. klasse)
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Wien og fra Budapest til Billund, København, Hamborg
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Hoteller

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dine hoteller.

Fordele ved alle hotellerne

Rejseplan

Dag 1 & 2: Wien

Jeres 2-i-1 storbyferie starter i charmerende Wien. Uanset om jeres hjerte banker lidt hurtigere til tonerne af klassisk musik, ved synet af barokarkitektur, eller om I elsker at fordybe jer i den afslappede og hippe storbystemning, så er den østrigske hovedstad en skøn oplevelse for alle besøge… Læs mere

Dag 3 & 4: Budapest

Efter en togrejse på ca. 2,5 time ankommer I til rundrejses næste destination: Budapest. Ungarns hovedstad er wellness, smuk arkitektur, shopping og meget, meget mere... Byen kaldes sågar for Østeuropas Paris! Budapest er inddelt i forskellige kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktio… Læs mere

Vores tips
 • Blomstrende is

  Smag på den fantastiske is, der bliver formet som en smuk rose. Her vil I med garanti få et godt billede til gemmerne — et hit for både voksne og børn.

  Is Gelarto Rosa - Budapest Is
 • Måltid over byen

  Fejr en aften i den ungarske hovedstad med regionens specialiteter og en storslået panoramaudsigt gennem restaurantens vinduer. Lidt i den dyre ende, men en så smuk udsigt får man ikke billigt.

  Restaurant Búsuló Juhász Étterem Kft. - Budapast Restaurant
 • Østrigs Versailles

  Besøg det store slot, der tjener som et historisk vartegn i Wien og ærekær kulturskat i hele Østrig. Det enorme slot ligger omgivet af kongelige haver, parker og selve bygningen betragtes som en af de smukkeste bygninger i landet.

  Slot Schönbrunn Slot - Wien Slot
 • Ægte wiener-stemning

  Caféen ligger mellem Stephansplatz og Schwedenplatz, og udstråler wiensk charme blandt de sjældne. Kig ind ved frokosttid, og prøv deres gullasch. Den siges at være den bedste i byen! Hen ad aftenen bliver caféen til en 'Beisl' - det wienske ord for en knejpe - og frekventeres af forfattere og kunstnere.

  Kaffebar Kaffee Alt Wien Kaffebar
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: Ca. 1,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
 • Transport mellem lufthavnene og hotellerne tur-retur
 • Transport mellem togstationerne og hotellerne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år per værelse

Eenpersoonstoeslag

N.v.t., boekbaar vanaf 2 personen

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Østrigs valuta er Euro (EUR)
Ungarns valuta er Ungarske Forint (HUF)

Treinticket

Denne rejse inkluderer en togbillet fra Wien Hovedbanegård til Budapest-Keleti (2. klasse). Rejsen tager ca. 2 timer og 40 minutter. I modtager togbilletterne sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

Ved ophold på samlet 4 overnatninger finder togrejsen sted på dag 3. Ved ophold på samlet 6 overnatninger finder togrejsen sted på dag 4. Toget afgår normalt kl. 13.30