Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Med oplevelse

Storby og strand i Valencia

  • Storbyferie
  • 3, 4, 5 eller 6 overnatninger
  • Spanien
Pris fra kr. 3.559 per person
  • samlet pris fra kr. 7.118
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Storbyferie med et strejf af badeferie i en af Spaniens oversete perler: Valencia! 4, 5 eller 6 nætter inkl. hotel, morgenmad, byudflugt i bus og fly.

Har I endnu ikke oplevet den betagende charme og stilfulde atmosfære, som karakteriserer Spaniens tredjestørste by, Valencia? Valencia er lidt af en overset perle blandt Sydeuropas storbyer, og byen er derfor ikke nær så besøgt som sine søsterbyer, Madrid og Barcelona. Ikke desto mindre har Valencia alt, hvad I kunne ønske jer på en storbyferie. I vil hurtigt drømme jer væk i byens enestående arkitektur, billedskønne parker, mange museer og krogede gader. Når I ikke er ude og eksplorere, kan I snuppe jer en dukkert i Middelhavet i udkanten af byen og indtage byens livlige natteliv. I vil elske Valencia, så pak kufferten, og flyv med til by og strand!

Inklusive
  • 3, 4, 5 eller 6 overnatninger i Valencia

  • Morgenmad

  • Fly fra København, Hamborg til Valencia tur-retur

  • Byudflugt i bus

  • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Valencia

Valencia er muligvis en af Spaniens oversete perler, men har en enestående sammensætning af kunst, kultur og arkitektur fra fortiden kombineret med topmoderne butikker og trendy caféliv — tilsat en god portion sydspansk hjertevarme. Landets tredjestørste by er ikke er bange for at forny sig og samtidig holde fast i traditionerne. Tag for eksempel Turia-floden, der tidligere bugtede sig gennem byen og oversvømmede store dele af den. Floden blev omdirigeret, og den tørlagte flodseng rummer nu den 9 km lange flotte park Jardín Turia. Byen rummer også masser af spændende overraskelser — vidste I, at den hellige gral siges at være gemt i Valencias katedral? Eller at byen faktisk har flere fine, næsten uberørte strande, der nemt kan nås med offentlig transport? Eller at paella, den lækre spanske risret med skaldyr og fisk, oprindeligt stammer fra Valencia? Hvis ikke, så er det på tide at se det med egne øjne!

• Inkluderet udflugt: Bustur rundt i Valencia •

I får mulighed for at se en masse af byens seværdigheder på jeres inkluderede byudflugt i bus. Med en hop on/hop off bus kan I selv vælge, hvornår I vil stå på og af. Bussen har to ruter og 21 stop rundt i Valencia, og I kan derfor se lige det, I ønsker.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Vores tips
  • Sanseoplevelse for både maven og øjet

    Tag en tur ind på det centrale marked i Valencia, og oplev hallens smukke konstruktion med jernbjælker, glasmosaikker og højt til loftet. Fyld samtidig indkøbsposerne med lækre, spanske produkter fra de lokale producenter. Markedet er blandt et af Europas største med mere end 1.200 stande fordelt på næsten 8.000 m². Et must-see!

    Marked Mercado Central Marked
  • Hvor facader bliver til malerlærreder

    I El Carmen-kvarteret finder I masser af små gallerier og hyggelige caféer. Kvarteret bugner af farverig streetart med blandt andet værker af 'den spanske Banksy', Escif, og drømmende vagmalerier af Hyuro. Nogle af vægmalerierne er så store, at man kan undre sig over, hvordan kunstnerne har kunnet fuldføre dem uden indblanding fra myndighederne...

    Kunst & kultur El Carmen Kunst & kultur
  • Byens grønne oase

    Læg vejen forbi de mere end 40.000 planter i Valencias botaniske have. Haven blev grundlagt helt tilbage i 1567 som urtehave for universitetets medicinstuderende, og i dag afholdes der regelmæssigt koncerter og udstillinger. Nyd den fredelige stemning, de dovne solslikkende katte og den imponerende samling af kaktusser.

    Park Jardí Botànic de València Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse