• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Se en ny side af Rom fra cyklen

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 1.839
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 62 gange

Oplev Rom på en aktiv måde med en guidet cykeltur til byens seværdigheder og antikke monumenter. Inkl. hotel, morgenmad, 4-timers cykeltur og fly.

Hop op på cyklen, og oplev Rom på en sjov, levende og anderledes måde! Fra cykelsadlen skal I nyde byens hovedattraktioner fra vinkler, de traditionelle sightseeingbusser aldrig når. Mens jeres guide undervejs deler ud af sin viden, cykler I forbi Roms storslåede seværdigheder, antikke monumenter og elegante pladser og boulevarder. Samtidig triller I forbi mindre kendte dele af byen og de hemmelige kroge, I ikke finder i guidebøgerne. Mon ikke I får inspiration til, hvad I på egen hånd vil udforske nærmere de resterende dage? Se frem til at mærke både jeres egen og byens puls i en hovedstad, som kan opleves igen og igen!

Inklusive
 • 2, 3, 4, 6 eller 7 overnatninger i Rom
 • Med morgenmad
 • Guidet cykeltur gennem Rom
 • Fly fra København, Hamborg til Rom (Roma Ciampino Lufthavn), Rom (Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn) tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Guidet cykeltur gennem Rom

På rejsens dag 2 skal I med på en sjov og anderledes sightseeingtur gennem Rom. Sammen med en engelsktalende guide kører I på cykel til storslåede seværdigheder - blandt andet forbi Colosseum, Pantheon, en panoramisk udkigspost over Forum Romanum og det hyggelige kvarter Trastevere. Undervejs cykler I også af mindre kendte gader og gyder, mens I lærer om Roms unikke historie. Turen inkluderer cykel, hjem (obligatorisk) og engelsktalende guide.

Cykelturen er en gruppeudflugt og varer ca. 4 timer, der fordeler sig over ca. 14 km. Turen afgår mellem kl. 08.45 og 16.00 afhængigt af ugedag og sæson. I bør dog være ved mødestedet senest 15 minutter inden afgang. Det endelige tidspunkt fremgår i bookingprocessen og af jeres værdibeviser, som I modtager sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

Bemærk venligst, at børn under 9 år ikke kan deltage på denne tur, og at en tur kun bliver gennemført ved minimum 4 deltagere. Skulle der ikke være tilstrækkeligt med deltagere på jeres ønskede afgang, vil I blive tilbudt en alternativ afgang (senest 48 timer inden planlagt afgang). I tilfælde af arrangementer og begivenheder, der finder sted i dele af Roms centrum, forbeholder vores partner sig til ændre i ruten.

God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 4 € per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn 9-17 år per værelse

Børn på rejsen

Bemærk venligst, at børn under 9 år desværre ikke kan deltage i denne rejse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Cykeltur gennem Rom

I modtager værdibeviset til cykelturen sammen med jeres rejsedokumenter. Udskriv værdibeviset hjemmefra, og medbring det til guiden på turen. God fornøjelse!

Sen ankomst

Bor I på Maison Colosseo, og ankommer I senere end kl. 20.00, bedes I venligst oplyse dette til hotellet via telefon eller e-mail. Ved indtjekning efter kl. 20.00 vil I blive pålagt et gebyr på 20 € per værelse, og efter kl. 21.00 30 € per værelse. Indtjekning efter midnat er ikke muligt.