Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Med oplevelse

Dyk ned i historien i Krakow & Auschwitz

 • Storbyferie
 • Polen
Pris fra kr. 1.379
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mærk historiens vingesus i Krakow: Inkl. udflugt til koncentrationslejren Auschwitz, hotel med morgenmad samt transfer og fly tur-retur.

Tag en tur til den velbevarede, historiske by Krakow, og se fortiden med egne øjne. På trods af de skæbnesvangre øjeblikke, som har fundet sted i byen, er det lykkedes befolkningen at mindes uden at dvæle. Udover en rig historie, har denne smukke by samtidig alt der kræves til en vellykket storbyferie: imponerende arkitektur, charmerende butikker, trendy kvarterer og hyggelig atmosfære. På opholdets anden dag skal I på udflugt til Auschwitz, som i dag står som evigt minde om en heldigvis svunden tid. I bor på et hyggeligt og centralt beliggende hotel med morgenmaden inkluderet. Så tag med til Polens perle, og oplev et miks af fortid og nutid.

Inklusive
 • 2, 3, 4 of 5 overnatninger i Krakow
 • Morgenmad
 • Udflugt til Auschwitz inkl. engelsktalende guide og transport (dag 2)
 • Fly fra til Krakow tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Krakow

Krakow undgik 2. Verdenskrigs bomber, og landets næststørste by står i dag stærkt i al sin pragt. De brostensbelagte gader får masser af karakter fra renæssancehuse og gotiske kirker, alt imens studerende strømmer ind og ud af de hyggelige caféer og boghandlere. På den store markedsplads Rynek Główny kan I gøre jeres souvenirindkøb, og I kan kombinere besøget med en tur op i tårnet på Mariakirken. I kan også tage til den jødiske bydel Kazimierz, hvor I kan smage på det jødiske køkken, drikke pilsnere til ingen penge eller tage på historisk museum. Se fabrikken, hvor Oskar Schindler reddede over 1000 jøder fra koncentrationslejrens gaskammer, gå gennem den gamle jødiske ghetto, og besøg Den Gamle Synagoge. For flere historier bør I besøge arbejderbyen Nowa Huta, der med stål og kommunistiske statuer giver et billede af, hvad Krakow også kan være. Tag med til Krakow, og tilføj jeres eget kapitel til Krakows endeløse historiebog!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Udflugt til Auschwitz-Birkenau

Under denne inkluderede udflugt på dag 2 besøger I en af ​​verdens mest berømte koncentrationslejre: Auschwitz-Birkenau. Ca. 1,1 millioner mennesker mistede livet i lejren, og Auschwitz-Birkenau står i dag som et stærkt mindesmærke for lejrens ofre og for et af historiens mørkeste kapitler. Auschwitz blev i 1979 optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

Under udflugten skal I først se en historisk dokumentar om Polens koncentrationslejre. Herefter besøger I Auschwitz I, som fungerede som det administrative center for hele lejren. Her får I en ca. 2 timers rundvisning med en engelsktalende museumsguide. Næste besøg er Auschwitz II - Birkenau, som ligger ca. 2 km væk, og tjente som koncentrationslejr. Her tilbringer I ca. 1,5 time, hvor I endnu en gang vises rundt af en engelsktalende guide. I ankommer tilbage på hotellet, omkring kl. 16.00 - 16.30. Udflugten finder sted på rejsens dag 2, varer i alt ca. 7-8 timer og foregår i en gruppe på maks. 30 personer.

Bemærk venligst at denne udflugt ikke anbefales til børn under 14 år. I modtager mere information om det endelige afhentningstidspunkt og -sted ved ankomst på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Polens valuta er Polske Zloty (PLN)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Krakow vil jeres chauffør vente på jer med et med jeres navne. I modtager mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter