Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

En bid af London med flodcruise

 • Storbyferie
 • Storbritannien
Pris fra kr. 1.239
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev pulserende London med et flodcruise på Themsen, en omgang fish & chips på en restaurant, hotel med morgenmad samt fly tur-retur.

En storbyferie i London er en ferie uden et kedeligt øjeblik. London er byen med verdenskendte museer, farverige musicals, de bedste restauranter og en energi uden lige. Metroen (eller ‘tuben’, som den kaldes) tager jer rundt til alle seværdigheder og pulserende knudepunkter. Under jeres ophold har I inkluderet et flodcruise på Themsen, hvor I blandet andet kommer forbi Coca-Cola London Eye, Millennium Bridge og den ikoniske Tower Bridge. I får samtidig en omgang fish & chips på restauranten Mayfair Chippy - The City, som serverer den populære fastfoodret til perfektion. Mon I kommer til at kede jer? Det tror vi næppe...

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i London
 • Med morgenmad
 • Flodcruise på Themsen og fish & chips på Mayfair Chippy - The City
 • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund eller København til London tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
London calling!

London er en af ​​de mest spændende byer i verden. Storbyen er ét stort, levende og evigt foranderligt sted, kendt for sin historie, pragt og arkitektur samt sine utallige restauranter, teatre, klubber og naturligvis sit pulserende natteliv. Med byens røde telefonbokse, idylliske grønne parker, majestætiske paladser og fascinerende historie er det umuligt ikke at blive vild med London! Den engelske hovedstad er altid et besøg værd, og uanset om det er jeres første tur, eller om I allerede har besøgt byen flere gange, vil der være rigeligt at opleve.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderede oplevelser:

• Flodcruise på Themsen •
Under jeres ophold skal I på flodcruise på Themsen. Flodcruiset starter fra Westminster Pier og tager jer op ad Themsen forbi Coca-Cola London Eye, under Millennium Bridge og til Tower Pier lige foran den ikoniske Tower Bridge. Flodcruiset varer ca. 1 time og båden afgår dagligt hver 40. minut. Båden afgår fra Westminster Pier (tæt ved Big Ben).

• Måltid på Mayfair Chippy - The City •
Der er nærmest ikke nogen spise, der er mere britisk end fish & chips! Enhver ’londoner’ med respekt for sig selv har sit stamsted og sin foretrukne måde at spise retten på. Skal fisken have en omgang eddike og salt? Skal fritterne dyppes i ketchup, remoulade eller mayonnaise? Det kan I finde ud af, når I besøger Mayfair Chippy, som har specialiseret sig i den populære fastfoodret. Og er I ikke til fisk, så bare rolig, restauranten serverer også andre klassikere som for eksempel Shepherd’s Pie og Longhorn rib steak (mod gebyr). I kan benytte jeres værdibevis til fish & chips på Mayfair Chippy til frokost, aftensmad eller som take-away (1 portion per person, ekskl. drikkevarer).

I kan benytte værdibeviserne når som helst under jeres ophold (inden for udbyderens åbningstider). Husk at medbringe de udskrevne værdibeviser. Bemærk venligst, at I ikke behøver at kombinere de to oplevelser. I kan således tage på flodcruise den ene dag og tage på restauranten en anden dag.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Single person surcharge

kr. 557 - kr. 2.698 on the hotel price

Børnerabat

Børnerabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris. Børn fra 12 år tæller som voksne.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Værdibeviser til inkluderede oplevelser

I modtager jeres værdibeviser til flodcruiset og restauranten sammen med jeres rejsedokumenter.

I kan benytte jeres værdibeviser når som helst under jeres ophold (inden for udbyderens åbningstider). Husk at medbringe de udskrevne værdibeviser.

Bemærk venligst, at I ikke behøver at kombinere de to oplevelser. I kan således tage på flodcruise den ene dag og tage på restauranten en anden dag