• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Med lejebil i italienske Apulien

 • Andet
 • 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 eller 16 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 3.329
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 157 gange

Apulien: Sæt selv dagsordnen med jeres lejebil, og bo på en autentisk 'masseria' med morgenmad, div. frynsegoder og fly inkluderet.

Tag med til italiens 'støvlehæl' Apulien, hvor I med jeres inkluderede lejebil ikke kan andet end blive benovet over de betagende landskaber, der ruller forbi - uanset om det er bølgende vinmarker, fortryllende arkitektur i de små landsbyer eller glimtende, blå kyster. Apuliens landskaber forsyner samtidig regionen med de mange gode råvarer, som områdets jordbundne, fyldige og lækre køkken byder på. I kan se frem til skønne delikatesser med simple, men sofistikerede, smage og udsøgte vine. I sætter selv dagsordenen og på på en autentisk 'messeria' - en tidligere landejendom med rødder solidt plantet i regionens råvareproduktion. Alt dette er selvfølgelig toppet af med regionens skønne, varme klima!

Inklusive
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger i Apulien
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension afhængigt af hotel)
 • Diverse frynsegoder afhængigt af hotellet (f.eks. velkomstdrink,
 • smagemenu med lokale produkter, cykelleje m.v.)
 • Lejebil
 • Fly fra København eller Hamborg til Brindisi eller Bari tur-retur
Apuliens uimodståelige charme

Når man taler om Italien, tænker de fleste straks på kendisserne Toscana, Rom og Venedig, men i støvlelandets mindre kendte 'hæl' får ordene autentisk, charmerende og ægte italiensk en helt ny betydning. Helt hernede mod syd i Apulien (også kendt som Puglia) er tempoet nemlig for alvor helt i bund, naturen aldeles uspoleret og vandet krystalklart. Olivenlunde med rød jord og sølvgrønne træer fylder godt i landskabet, der dog også gør god plads til hvide sandstrande, fiskerlandsbyer og de smukke, historiske byer. Apulien-regionen kaldes gerne 'Europas vinkælder', som I forstår, når I nyder et glas fyldig Primotivo og nyder godt af regionens andre kendte vine og mange delikatesser. Apulien er så heldig at være beriget med ikke bare varmende sol, men også med en kølig brise, der gør klimaet yderst behageligt. Med kun 6 km til Adriaterhavskysten er der garanti for en vidunderlig ferie.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Vores tips
 • Italiens port til Grækenland

  Den bedste måde at udforske Brindisi er at fare vild blandt byens paladser, forbi den smukke katedral og i de smalle gyder fulde af charme. Tag en tur langs havnefronten, tag drink på en af caféerne, og nyd den skønne brise og vidunderlige duft af havet. Andiamo!

  Landsby Brindisi Landsby
 • 100 % Apulien

  Oplev de bemærkelsesværdige hvidkalkede svampe-huse, der er blevet synonym med Apulien. Husene kaldes 'trulli', og I finder den fineste og største koncentration af de kogleformede huse i Alberobello. Find de mest fotogene trulli i Rione Aia Piccola-distriktet - tag gerne afsted fra morgenstunden eller sidst på eftermiddagen.

  Krydse af Alberobello Krydse af
 • Olivenolie i lange baner

  Apulien er Italiens største producent og eksportør af olivenolie. Siden 1889 har familien på L'Acropoli di Puglia dyrket og taget hånd om hundredvis af oliventræer samt presset frugterne til ekstra jomfru olivenolie. Tag på en rundvisning, og lær at genkende en kvalitetsolie, hør om produktionen, og afslut med at smage på de gyldne dråber.

  Tommel op L'Acropoli di Puglia Tommel op
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Brændstof til lejebil
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tredje-persons-rabat

En tredje voksen får rabat på hotelværelset. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse