Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Wien - kagernes hovedstad

 • Storbyferie
 • Østrig
Pris fra kr. 1.469
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den søde side af den østrigske hovedstad fra et 4-stjernet hotel med morgenmad, inkluderet kaffe og kage på Conditorei Sluka samt fly tur-retur.

Velkommen til vidunderlige Wien! Byen, som var hjemstavn for Mozart, Beethoven og Strauss. Byen, som kan prale af det imponerende Schönbrunn Slot, elegant arkitektur, en imponerende kulturrigdom samt en næsten uovertruffen musikhistorie. Wien forkæler samtidig ganen med udsøgte kager og god kaffe. Vil I mænge jer med de lokale, så skal I besøge en af de mange charmerende kaffebarer, og slå jer ned med en kop kaffe og et syndigt stykke Sachertorte, sprød kanelduftende Apfelstrudel eller et stykke ekstravagant flødeskumskage... Heldigvis har I en inkluderet kaffe kage oplevelse inkluderet på et af Wiens ikoniske konditorier. Lad jer fortrylle af kagernes hovedstad og dens søde oplevelser!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Wien
 • En sød wiensk overraskelse på hotellet
 • Et stykke kage (efter eget valg) ledsaget af kaffe, te eller varm kakao på Conditorei Sluka
 • Fly fra til Wien tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Konditoriernes hovedstad - Wien

Wien er en by med mange facetter, hvor moderne strejf har vundet indpas i de historiske omgivelser: nye gallerier, moderne arkitektur og hippe butikker er lige så meget Wien som operaen, de mange museer, storslåede bygninger og nostalgiske butikker. På jeres tur til Wien er et besøg på et af de traditionsrige kaffehuse og overdådige konditorier et absolut must. Ved samme lejlighed kan I sætte tænderne i en af Wiens mest velsmagende attraktioner: et stykke lækkert Sachertorte! Apfelstrudel står selvfølgelig også højt på listen - helst akkompagneret af en original Wiener Melange, der er Østrigs svar på en cappuccino. Glem alt om dansk wienerbrød og tynd cafeteriakaffe - på de wienske kaffehuse folder historien sig ud i de elegante caféstuer med glimtende lysekronerner, og tjenere, der balancerer sølvbakker fulde af flødeskumskager og cremede kaffer til perfektion.

Inkluderet: Kaffe og kage på Conditorei Sluka
Conditorei Sluka er noget af en institution i Wien. I 125 år har dette konditori serveret lækre kager, der alle er hjemmelavede samt lavet med friske (og for det meste økologiske) og lokale ingredienser. Jeres værdibevis gælder til et stykke kage (efter eget valg) ledsaget af kaffe, te eller varm kakao på Conditorei Sluka. I kan besøge konditoriet på en valgfri dag under jeres ophold - husk dog at udskrive og medbringe værdibeviset, som I modtager sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. God fornøjelse!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • En kaffe til tidrejsen

  Café Prückel jer på en rejse tilbage til 1950'erne, hvor ikke meget har ændret sig siden caféen først åbnede. På Café Prückel afholdes der også regelmæssigt læseaftener og andre kulturelle events, og I kan se kunst udlånt fra MAK Museum of Applied Arts.

  Kaffebar Café Prückel Kaffebar
 • Østrigsk instans i mere end én forstand

  Der er vel næppe noget mere østrigsk end Apfelstrudel. Udover en formidabel Apfelstrudel, kan caféen fra 1904 bryste sig af at have haft fornemt besøg af blandt andet Sigmund Freud og Andy Warhol. Og ja, den kulturelle tradition holdes i live med regelmæssige foredrag, diskussionsaftener, koncerter og lignende.

  Kaffebar Café Korb Kaffebar
 • Sukkersød nostalgi

  Slikbutikken BonBons Neubaugasse er et absolut paradis for sukkerelskere. Denne 'Zuckerlgeschäft' har samtidig en yderst charmerende og nostalgisk atmosfære, der tager jer tilbage i tiden - nærmere bestemt til 1936, hvor butikken åbnede.

  Butik BonBons Neubaugasse Butik
 • Aristokratiske kager

  Konditorier - eller 'Kaffeehausen' - er en helt signifikativ del af Østrigs kultur. Demel er et af de ældste af sin slags med hele 230 år på bagen. Her serveres det elegante bagværk i sofistikerede stuer med marmorborde og højt til loftet. Tag plads ved et af de store vinduer mellem caféen og bageriet, og se de dygtige konditorer arbejde.

  Butik Café Demel Butik
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-13 år

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kaffe og kage på Conditorei Sluka

I modtager jeres værdibevis sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. Udskriv værdibeviset, og medbring det til konditoriet