• Med fly
 • Med indkvartering

Forkæl jer selv med det bedste af Dubai

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6, 7, 8 eller 9 overnatninger
 • Forenede Arabiske Emirater
Pris fra kr. 929
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 33 gange

Forkæl jer selv med et ophold i verdensbyen Dubai på et 4- eller 5-stjernet hotel med morgenmad (mulighed for opgradering), valgfrie udflugter og fly.

Oplev en virkelig enestående tur til byen fuld af kontraster: Dubai! Her har ørkenlandskabet forvandlet sig til et mekka af gigantiske skyskrabere og et slaraffenland af eksklusiv shopping. Samtidig møder man traditionelle basarer og smukke moskeer, der tilsammen gør Dubai til en ægte arabisk eventyrverden. I bor komfortabelt på et 4- eller 5-stjernet hotel med morgenmad og swimmingpool. I har også mulighed for at tilvælge en række udflugter, hvis I ønsker at lære Dubai, eller for eksempel Abu Dhabi, bedre at kende. Hvis der er én plads i denne verden, hvor alt det, der kun findes i fantasien kan gå i opfyldelse, så er det i verdensbyen Dubai!

Inklusive
 • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger på et 4- eller 5-stjernet hotel i Dubai
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til helpension eller halvpension inkl. 1 drikkevare per person per måltid)
 • Fly fra Billund, København, Hamborg til Dubai tur-retur
 • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit
Dubai

For omkring 50 år siden var Dubai ikke mere end en lille fiskerby i ørkenen — uden en eneste skyskraber — men i dag har byen udviklet sig til en af verdens mest spændende, fremadrettede og visuelt imponerende metropoler. Denne magiske by har bogstaveligt talt nærmest alt, hvad I kan drømme om. Oplev alt fra gyldne sandstrande og svajende palmer på Jumeirah Beach til et imponerende udvalg af moderne modebutikker i et af verdens største shoppingcentre, Mall of the Emirates. Tag på indendørs alpint skiløb i Ski Dubai, eller kryds Dubais ørken på ryggen af en kamel. Besøg også Dubais velbevarede historiske steder, tag en slentretur på de farverige basarer, besøg den hvide moské Al Noor, mens I nyder den fabelagtige arabiske atmosfære og kultur, som også hersker i denne prægtige by.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen. Bemærk venligst, at afvigelser i udflugternes program kan forekomme.

• Guidet bytur i Dubai •
Under denne udflugt kommer I til at opleve den prangende side af Dubai i de eksklusive boligområder, men også byens kontraster og traditionelle side. På vejen til det gamle centrum stopper I ved den ikoniske Jumeirah Moské og tager videre til det mondæne distrikt Za'abeel 1. Afslutningsvis kommer I til Dubai Creek, hvor der også bliver mulighed for at snuse rundt i den gamle guld- og krydderi-souk.

• Guidet bytur i Abu Dhabi •
For ikke længe siden var Abu Dhabi en traditionsbunden kystby med hytter og beduiner-livsstil. I dag er byen centrum for olieindustrien og er fyldt med monumentale moskéer, smukke springvand, skinnende skyskrabere samt grønne græsplæner og parker. Under turen kommer I også forbi en af de smukkeste moskéer i verden - Sheikh Zayed-moskéen - samt et udbud af byens moderne arkitektur.

• Jeepsafari og grillmiddag i Dubais ørken •
Tag med på et offroad eventyr i jeep gennem ørkenens gyldne sandbanker. Som solen går ned skal I nyde en grillmiddag og et mavedansershow i faklernes skær. Der bliver også mulighed for at ride på kamel, puffe på vandpibe eller få (midlertidigt) foreviget den arabiske nat med en hennatatovering.

• Éntrebilletter til Burj Khalifa •
Besøg denne skyskraber på 828 meter, der er den højeste bygning i verden. Fra skyskraberen kan I nyde en smuk udsigt over Dubai.

• Dhow-cruise med middag •
Oplev Dubai fra vandet med et krydstogt på Dubai Creek i en traditionel arabisk dhow-båd. Ombord venter en omfattende festbuffet med både arabiske og internationale retter med udsigt over Dubai's glamourøse havnefront og den smukke skyline.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Turistskat: 15-20 AED (ca. 27-37 DKK) per værelse per nat (betales på hotellet)
 • Eventuelle drikkepenge til guider og chauffører under de valgfrie udflugter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 5 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Krav til pas

Når I rejser til De Forenede Arabiske Emirater, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart og skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst. Israelske stempler i passet giver normalt ikke problemer. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle paskrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Valuta

De Forenede Arabiske Emiraters valuta er UAE-dirham (AED)

Ramadan

Bemærk venligst, at hvis I rejser under ramadanen, er det ikke er muligt at spise eller drikke i offentlige områder i løbet af dagen (nogle restauranter og barer kan også være lukkede i dagstimerne)