Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Paradiset Bali med boutique-hoteller

  • Rundrejse
  • Indonesien
Pris fra kr. 12.779 per person
  • samlet pris fra kr. 25.558
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Rundrejse på Bali og Nusa Lembongan: I bor på smukke boutique-hoteller inkl. morgenmad, udflugter med guide, al transport og fly.

Indonesien er et land med mere end 17.000 øer, og I skal udforske de mest berømte og smukkeste af dem: Bali og Nusa Lembongan. Denne ferie bliver en kombination fantastiske oplevelser og idyllisk afslapning, når I rejser gennem rismarker og frodige natur til uberørte trope-strande og fascinerende templer. Undervejs bor I på tre boutique-hoteller, der byder på både et intimt og eksklusivt ophold. I rejser til Ubud, Kintamani-regionen og dennes imponerende Baturvulkan, til den afslappede paradisø Nusa Lembongan, videre til Canggu og ikke mindst til det forførende tempel i havet, Tanah Lot, samt det flydende tempel Pura Ulun Danu Beratan. Overalt bliver I mødt af det balinesiske smil - og vi vil vædde på at det smitter!

Inklusive
  • Rundrejse på Bali, Indonesien: 12 overnatninger på boutique-hoteller

  • Med morgenmad

  • Heldagsudflugt til Kintamani-provinsen (dag 4)

  • Heldagsudflugt til Tanah Lot, risterasserne i Jatiluwih og Pura Ulun Danu Beratan (dag 11)

  • Engelsktalende guide på dag 4 og 11

  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

  • Al øvrig transport under rejsen

  • Fly fra til Denpasar, Bali tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Rejseoversigt

Dag 1-4: Velkommen til Ubud

Tiden er endelig kommet: I dag ankommer i til drømmedestinationen Bali. Brug et øjeblik på at strække benene efter den lange flyvetur og gå derefter jeres chauffør i møde i ankomsthallen, hvorefter I bliver kørt til jeres første stop: Ubud, en smuk by kendt for indonesisk kunst og kunsthåndværk. Ub…

Læs mere
The Alena Resort  eller tilsvarende

Dag 5-8: Nusa Lembongan

På dag 5 tager I med speedbåd til Balis paradisiske søsterø, Nusa Lembongan. Når I ankommer på øen, bliver I fragtet til jeres nye hotel, hvorfra ferien åbner for sit næste kapitel. I har nu de næste par dage til på egen hånd at udforske det uberørt trope-paradis, som kun strækker sig over knapt ot…

Læs mere
The Palm Grove Villas  eller tilsvarende

Dag 9-12: Canggu

Efter nogle afslappende dage tager I på dag 9 igen med speedbåd – denne gang går turen til Canggu, rundrejsens sidste stop. Kystbyen, der ligger på Balis sydkyst, er et yndet feriested, der er kendt for sine betagende strande (gå endelig ikke glip af Echo Beach og Batu Bolong) samt fantastiske muli…

Læs mere
Swarga Suites Bali Berawa  eller tilsvarende
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Udflugt til Ubuds landsbyer (dag 3) • Under denne udflugt kommer I gennem charmerende landsbyer og smukke rismarker. I er ledsaget af en guide, der fortæller jer om livet i Balis landdistrikter, herunder det berømte kunstige vandingssystem ‘Subak’ og den ældgamle måde, der dyrkes ris på. I skal også besøge en lokal skole, så det anbefales, at I medbringer nogle små gaver, såsom blyanter, viskelædere osv. Turen varer ca. 3-4 timer og inkluderer frokost i en lokal restaurant samt transport. Turen starter kl. 09.00.

• Snorkeltur ved Nusa Lembongan (dag 6, 7 eller 8) • Kl. ca. 10.00 bliver I hentet på hotellet og taget med ud at snorkle. I kommer med ud til 3 forskellige steder (afhængigt af vejret), hvor I kan følge med i det fascinerende farvespil under overfladen. Hvis vejret tillader det kommer I blandt andet til den berømte Manta Point, hvor der er mulighed for at se ‘havets flyvende tæpper’ - djævlerokker! En snorkeltur er en oplevelse, I ikke må snyde jer selv for! Turen varer ca. 6 timer og inkluderer en velkomstdrink samt indonesisk frokost.

• Cykeltur i Ubuds landområder (dag 3, 10 eller 12) • Under denne cykeltur får I chancen for at opdage det virkelige Bali! På jeres cykler kører I i roligt tempo sammen med jeres guide langs traditionelle landsbyer og varierede landskaber. Som I kører ned ad skråningerne, kan I se hverdagslivet fra første parket, deltage i en tempelceremoni, gøre stop i en af landsbyerne, eller se balinesiske træskærere på arbejde. Undervejs stopper I for at besøge en traditionel, balinesisk familie, hvor I får endnu et unikt kig på deres daglige rutine. Turen starter kl. 09.00 og inkluderer frokost i en lokal restaurant.

• Vandretur i solopgangen på Baturvulkanen (dag 3, 10 eller 12) • Vælger I at tage med på denne tur, skal I tidligt op, men vil blive belønnet med en spektakulær udsigt og i den smukke solopgang over Baturvulkanen. I bliver hentet på hotellet kl. 02.30 og kørt til Pura Jati-templet. Her får I en kort sikkerhedsvejledning fra en professionel vandreguide, hvorefter I starter jeres klatring op ad vulkanen. I når toppen omkring kl. 06.15, hvor I kan nyde nogle forfriskninger, inden turen går nedad igen. I når foden af vulkanen cirka kl. 09.00, hvorefter I bliver kørt tilbage til hotellet. Det er virkelig en oplevelse at se himlen skifte farve fra kulsort til lyseblå og fra pink til orange!

• Riverrafting på Ayung-floden (dag 3, 10 eller 12) • Få et adrenalinsus, når I suser ned af den dramatiske Ayung-flod, Balis længste flod. Sammen med et team af professionelle raftere padler I jer langs jungler og storslåede rismarker - hold godt fast! Turen inkluderer alt sikkerhedsudstyr samt sikkerhedsbriefing og frokost på en restaurant efter endt tur. I bliver hentet kl. 09.00 og sejler i cirka 2 timer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle turistskatter (betales på hotellerne)
  • Eventuelle drikkepenge til guider/chauffører (det anbefales at give ca. 75 DKK per udflugt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn (maks. 4 år) per 12 overnatninger Maks. 3 voksne og 1 barn (maks. 4 år) per 9 overnatninger Maks. 3 voksne og 1 barn (maks. 4 år) per 14 overnatninger

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Indonesien, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder ved udrejsedatoen. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

Indrejse i Indonesien er for danske statsborgere visumfrit i op til 30 dage. Bemærk venligst, at der kan gælde andre regler for ikke danske statsborgere. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Indonesiens valuta er Indonesische Rupiah (IDR)

Information om grupperejser

På denne tur kan transporten og udflugtere være delt med andre (maks. 6 personer). Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af faciliteter, transport og veje ikke svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Bali vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre rejsende. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter