• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Azorernes vidunder: São Miguel

 • Andet
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 6.329
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 28 gange

Oplev en verden af naturlige vidundere på de portugisiske Azorer. I bor på et 4-stjernet hotel på hovedøen São Miguel inkl. morgenmad, lejebil og fly.

Lad jer fortrylle af den smukke portugisiske ø-gruppe Azorerne. På denne tur har I base på den største af de 9 øer, São Miguel. I jeres inkluderede lejebil kan I køre fra den ene overraskelse til den anden, langs betagende grønne klipper og gennem vulkanske landskaber. Bad i varme kilder, og tag på opdagelse på de mange vandrestier, der lægger op til en aktiv ferie året rundt. Besøg charmerende byer, og nyd det faktum, at intet er uden for rækkevidde - fra øst til vest er der kun 65 kilometer! Er I til naturoplevelser og autentiske rejseoplevelser, så skal I tage med til Azorerne!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger på São Miguel, Azorerne, Portugal
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Velkomstdrink
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Ponta Delgada tur-retur
De naturskønne Azorer

De portugisiske ø-rige Azorerne består af 17 øer, hvoraf 9 af dem er beboede. Øerne ligger midt i Atlanterhavet og vil uden tvivl overvælde jer med sin naturlige skønhed. Azorerne udgør en oase med hundrede nuancer af grøn, søer, klipper, vulkanske landskaber og en rig flora og fauna - med andre ord, en destination, hvor der ikke er én finger at sætte på Moder Jords værker. I har base på hovedøen São Miguel, den største af de beboede øer, som også kaldes den 'grønne ø'. På øen finder I Azorernes største ferskvandssø, snoede kystveje, det naturlige vidunder - krater-søen Lagoa de Fogo - med sine smukke vandrestier og vegetation samt varme kilder med gejsere. Tag vandrestøvlerne på, sæt jer bag rattet, og opdag denne drømme destination!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Hvalsafari •
I perioden fra april til oktober har I chancen for at se et af verdens største dyr på nært hold. Under denne udflugt kan I spotte fin- og kaskelothvaler, men også delfiner. Undervejs vil guiden fortælle om områdets maritime liv og give jer indsigt i hvalernes adfærd. Glæd jer til en "once in a lifetime" oplevelse!
Turen varer ca. 3 timer og inkluderer guide samt drikkevarer.

• Vandretur ved Lagoa do Fogo •
Kratersøen Lagoa do Fogo er en af ​​de smukkeste søer på São Miguel. Under denne tur vandrer I ned til kanten af ​​søen via en grusvej og langs en strand med snehvidt sand og pimpsten. Turen varer ca. 3,5 time og inkluderer guide, vandrestave. Bemærk venligst, at denne udflugt ikke er egnet til børn under 12 år, og at I selv skal finde til og fra Ponta Delgada, hvor udflugten starter.

• Vandretur ved Lagoa das Sete Cidades •
I løbet af denne tur skal I opleve et af Portugals syv vidundere: den berømte 'tvillingesø' Lagoa das Sete Cidades. Under denne livlige vandretur lærer I mere om den vidunderlige fauna og flora og om søens legendariske kærlighedshistorie... Bagefter bliver I kørt til Ponta da Ferraria, hvor I kan tage en dukkert i de varme kilder. Turen varer ca. 7 timer og guide, vandrestave, et let måltid samt transport til og fra Ponta Delgada er inkluderet. Bemærk venligst, at udflugten ikke er egnet til børn under 12 år, og at denne udflugt kun er tilgængelig på torsdage.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Depositum for lejebilen
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Eventuelle parkeringsafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse