Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Kulinarisk ophold på Sardinien

 • Andet
 • Cala Gonone, Dorgali
Pris fra kr. 3.679
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Smag på Sardinien med et ophold på et 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, smagemenu med lokale vine og delikatesser, lejebil samt fly.

Sardinien byer på lækre badestrande, spændende byer, fantastisk natur og masser af italienske lækkerier. Her kan I sætte hverdagen på pause, nyde livet under sydlandske himmelstrøg med besøg i øens byer, restauranter og hos de lokale vinproducenter. Selvfølgelig bliver der også tid til at dase dagene væk i hinandens selskab ved swimmingpoolen eller ved stranden. Der er masser at opleve på Sardinien, og med jeres inkluderede lejebil kan I nemt komme rundt til byens seværdigheder. Under jeres ophold bor I på et 4-stjernet hotel med morgenmaden inkluderet, og I får også mulighed for at deltage i rundvisning i Dorgali efterfulgt af en smagemenu med lokale vine og delikatesser. Så find livsnyderen frem, og glæd jer til at smage på den smukke italienske middelhavsø Sardinien.

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Sardinien
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Rundvisning i Dorgali og smagemenu med lokale produkter
 • Shuttlebus til Cala Gonone Beach
 • Lejebil
 • Fly fra til Olbia tur-retur
Smag på Sardinien

Sardinien er en ø i særklasse. Smukt beliggende syd for Korsika og vest for støvlelandet byder den italienske ø på kridhvide sandstrande, azurblåt hav, en særegen natur, historiske kunstskatte i læssevis... man kunne blive ved! Naturligvis finder I også et formidabelt køkken med glæder for enhver gane. I sætter selv dagsordenen, så der er masser af tid til at fortabe jer i kulinariske glæder samt at prøvesmage vin fra lokale vinbønder. Glæd jer til at smage på lokale retter såsom spaghetti med søpindsvin eller 'malloreddus' (den sardinske 'gnocchi'), som serveres med et hav af forskellige saucer. Nyd den syndige 'zuppa gallurese' med rigeligt af brød og ost, og kast jer over Sardiniens måske mest berømte ret 'su porcheddu' - helstegt pattegris. En lille forfriskning klares bedst med en limoncello (som efter lokale standarder nydes efter måltidet) eller et glas rødvin. En spændende kulinarisk rejse venter jer på Sardinien!

Hotel Brancamaria

 • Hotel
 • Cala Gonone, Dorgali, Italien
Pool

Det charmerende 4-stjernede Hotel Brancamaria ligger i den idylliske landsby Cala Gonone i Orosei-bugten, ca. 800 meter fra stranden. Hotellet er nyrenoveret og har en swimmingpool, som er ideel til afkøling på varme dage. I restauranten La Terrazza kan I nyde morgenmaden, og hvis I også vælger at spise jeres aftenmåltid her, serverer restauranten lokale og internationale retter (mod gebyr). I finder endvidere gratis WiFi.

 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er ca. 22 m² stort og er udstyret med en dobbeltseng, aircondition, TV, værdiboks, minibar, gratis WiFi og fransk altan. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Room1

3-personersværelse

3-personersværelset er ca. 22 m² stort og er udstyret med en dobbeltseng, sovesofa, aircondition, TV, værdiboks, minibar, gratis WiFi og fransk altan. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Inkluderet oplevelse: Rundvisning i Dorgali og smagemenu med lokale produkter

Under jeres ophold har I på rejsens dag 3 en inkluderet bytur og smagemenu. Turen starter i Dorgali, hvor I følger med en gruppe til de 10 kirker i det historiske centrum og hører mere om regionens historie. Herefter vender I tilbage til hotellet, og i den typiske vinkælder smager I på de lokale specialiteter såsom brød, ost, charcuteri, vin, grappa med mere. God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

Det er desværre ikke muligt at rejse solo på denne rejse (rejsen skal skal bestilles af min. 2 personer)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tredje-persons-rabat

En tredje voksen får rabat på hotelværelset. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Parkering

Der er gratis parkering på hotellet (afhængigt af tilgægelighed)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse