Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Lev det søde 5-stjernede liv på Sicilien

 • Andet
 • Mazara del Vallo
Pris fra kr. 6.029
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den søde tilværelse på smukke Sicilien fra et 5-stjernet hotel med morgenmad, adgang til wellnessområde, smagemenu, lejebil og fly.

På Sicilien forstår de lokale kunsten at nyde og at leve livet i et roligt tempo... og hvem vil ikke gerne have en bid af den kage? Tag med til det søde liv på Sicilien, Italiens største ø, hvor historiske seværdigheder, pulserende byer og afslappende strandliv går hånd i hånd. I løbet af ferien bliver der masser tid til at nyde lækker mad, køre ud i de smukke omgivelser i jeres inkluderede lejebil og selvfølgelig tid til at dase i solen. I bor på et elegant, 5-stjernet resort, hvor der heller ikke mangler forkælelse med både morgenmad og adgang til wellnessområdet. I har også mulighed for at deltage i en inkluderet smagemenu med lokale produkter. Glæd jer til at finde ud af, hvad italienerne mener med "dolce far niente", når I holder ferie efter alle kunstens regler på siciliansk manér.

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger på det 5-stjernede Giardino di Costanza Resort på Sicilien, Italien
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Smagemenu med lokale produkter
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Lejebil
 • Fly fra til Palermo tur-retur
Smukke Sicilien

Lige ud for "tåen" af den italienske "støvle" finder I Italiens perle og Middelhavets største ø: Smukke Sicilien. Øen har en fascinerende historie, som går tilbage til oldtidens Grækenland og Romertiden, og I kan flere steder på øen finde antikke teatre og templer. Sicilien byder også på en fantastisk varieret natur, med kupperede landskaber, hvor I kan se smukke sandstrande til den ene side og frodige vinmarker og bjergskråninger til den anden. Tag hinanden i hånden, og nyd en slentretur under oliven- og citrontræer, og bliv betaget af øens væld af velduftende blomster. Tag på udflugt rundt på øen, og oplev historiske havnebyer, gamle katedraler, og smag på friskfanget fisk på en af de mange lokale fiskerestauranter. Sicilien er virkelig helt sin egen!

Giardino di Costanza Resort

 • Hotel
 • Mazara del Vallo, Italien
Resort

Omgivet af Siciliens spektakulære natur, blandt olivenlunde og vinmarker og ca. 9 kilometer fra kysten, finder I det 5-stjernede Giardino di Costanza Resort. I restauranten serveres der retter fra middelhavskøkkenet og en drink kan nydes på terrassen. I finder endvidere en udendørs swimmingpool, poolbar, tennisbane, have og et wellnessområde på hele 2.100 m² med både indendørs pool, sauna, tyrkisk bad og fitnessrum. WiFi og parkering er gratis.

 • +11
Læs mere
Superior room

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er 48 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden er der aircondition, minibar, skrivebord samt badeværelse med bruser, badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Deluxe room

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelset er 48 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden er der aircondition, minibar, skrivebord samt badeværelse med bruser, badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Smagemenu med lokale produkter

Under jeres ophold har I på rejsens dag 4 en inkluderet smagemenu med lokale produkter. I kommer blandt andet til at smage 3 lokale vine, brød, olivenolie samt andre lokalproducerede delikatesser og produkter.

Smagningen varer ca. 45 min. og foregår på engelsk og italiensk. Smagningen finder sted på det 5-stjernede hotel Baglio Oneto, som ligger i Marsala, ca. 33 km fra Giardino di Costanza. God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: Ca. 3 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Depositum til lejebilen
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Solorejsende betaler et tillæg på 2.000 - 6.400 DKK på hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tredje-persons-rabat

Rabatten er baseret på min. 2 fuldtbetalende personer per værelse:
En tredje voksen får 50% rabat per ophold

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 8 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Opgradering til halvpension

Halvpension består af morgenmad serveret som buffet samt 4-retters aftenmenu, hvor det er muligt at vælge mellem to forskellige menuer per aften. Halvpensionen er ekskl. drikkevarer og kan tilvælges i bookingprocessen

Wellnessområde

Denne rejse inkluderer 1x adgang til wellnessområdet per person ved ophold på 7 nætter og 2x adgang til wellnessområdet per person ved ophold på 14 nætter. Bemærk venligst, at badetøj og badehætte er påkrævet i wellnessområdet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse