Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Udforsk området omkring Etna med lejebil

 • Andet
 • 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 eller 16 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 3.059
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev Sicilien fra sin bedste side: I bor på hotel med morgenmad nær Etna-vulkanen og har lejebil, vinsmagning samt fly inkluderet.

La dolce vita in Italia! Forkæl jer selv med en ferie på den italienske middelhavsø Sicilien. Nyd lokale pastaretter tilberedt med kærlighed, tag på vandreture i det betagende landskab, og indånd den sicilianske kultur. Nyd den skønne udsigt til vulkanen Etna, og stift bekendtskab med den lokale produktion af blandt andet vin, når I deltager i en inkluderet vinsmagning. I jeres lejebil kan I udforske omgivelserne i fuldstændig ro og mag og gøre jeres ophold uforglemmeligt. Glæd jer til at opleve Sicilien!

Inklusive
 • 4, 7, 10 eller 14 overnatninger på Sicilien
 • Morgenmad
 • Vinsmagning ved Etna inkl. let frokost (dag 3)
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Catania tur-retur
Sicilien: Ved foden af Etna

Siciliens har en fascinerende historie, som går tilbage til oldtidens Grækenland og Romertiden, og flere steder på øen finder I antikke teatre og templer. Vulkanen Etna er ligeledes et af øens vartegn og ligger i den nordvestlige del af øen. Med sine 3.323 meter er Etna Europas højeste, aktive vulkan og alene siden år 2000 har Etna været i udbrud 4 gange. Området omkring vulkanen er smukt og frodigt, og I er garanteret en dejlig udflugt blandt grønne vinmarker og storslåede bjerglandskaber. Sicilien har også mere end 1.000 km kyststrækning, så der er rig mulighed for at finde jeres yndlingsstrand. Strandene varierer meget, alt efter hvor man er på øen: I kan f.eks besøge stranden Cala Mosche, der ligger som en lille perle i skønne omgivelser. Stranden Sant Vito Lo Capo har lækkert turkisblåt vand og hvide sandstrande. Fra Cefalu strand, der ligger ved en af Siciliens hyggeligste byer, får I en smuk udsigt over bugten. I har gode muligheder for at udforske øen i jeres inkluderede lejebil — så det er bare med at tage på opdagelse i de mange skatte, øen gemmer på.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vinsmagning ved Etna inkl. let frokost

Under jeres ophold har I på rejsens dag 3 en inkluderet vinsmagning ved Etna inklusive en lettere frokost. I kommer til at stifte bekendtskab med Siciliens vine på landbruget ORO d'Etna. I vinkælderen Cantina Rustica, skal I smage på 4 lokale vine akkompagneret af forskellige lokalproducerede produkter såsom oliven, oste, soltørrede tomater, artiskokker, brød m.m. Med andre ord, et fantastisk indblik i de sicilianske landbrugstraditioner - og det i smukke omgivelser!

I modtager værdibeviserne til vinsmagningen sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuelle parkeringsomkostninger
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Transport til og fra vinsmagningen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babybed

Det er muligt at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse