• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Oplev Singapore, Malaysia og Thailand

 • Rundrejse
 • 16 eller 17 overnatninger
 • Thailand, Singapore, Malaysia
Pris fra kr. 14.239
 • per person
 • baseret på 2 personer

Rejs med til Sydøstasien: Fra Singapore til Malaysia og videre til Thailand. Rejsen er inkl. hoteller med morgenmad, 3 udflugter, al transport og fly.

Tag med på en rejse fra syd mod nord i Sydøstasien. Rejsen begynder i den topmoderne østat Singapore, der udover fascinerende skyskrabere byder på et fantastisk multikulturelt samfund. Dernæst bliver I kørt over grænsen til den UNESCO-listede Melaka, i nabolandet Malaysia, og videre til hovedstaden Kuala Lumpur. Her går østen hånd i hånd med vesten, og byen vil tage jer med på en rejse gennem sin rige kulturarv, stolte traditioner, religiøse skikke og meget mere. I slutter rejsen af med total afslapning og badeferie i Thailand, hvor der venter jer en blanding af indbydende strande, frodige landskaber og selvfølgelig ø-livets tilbagelænede atmosfære. Undervejs er både hoteller, morgenmad, guidede udflugter og transport inkluderet. Den her rejse er for jer, der vil opleve lidt af det hele og mere til i både Singapore, Malaysia og Thailand!

Inklusive
 • Rundrejse i Singapore, Malaysia og Thailand: 15 overnatninger
 • Morgenmad
 • Byvandring i Melaka (dag 4)
 • Bytur i Kuala Lumpur med besøg i Batu-grotterne (dag 5)
 • Heldagsudflugt rundt på Malayahalvøen (dag 7)
 • Privat transport mellem lufthavnene og hotellerne
 • Al øvrig transport under rejsen
 • Fly fra København, Hamborg til Singapore og fra Phuket til København, Hamborg
 • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit
Rejseplan

Dag 1-2: Singapore

Velkommen til jeres første stop - den topmoderne østat Singapore. Singapore er både en ø, et land og en by i ét. Singapore er omtrent på størrelse med Bornholm, men huser ca. 5,5 millioner indbyggere, og vil sikkert imponere jer med sit skinnende og multikulturelle udtryk. Efter I er landet, bli… Læs mere

The Elizabeth Hotel  eller tilsvarende

Dag 3: Melaka

På dag 3 skal I tidligt op, fordi idag skal I nemlig køre med en komfortabel turbus over grænsen til Melaka i nabolandet Malaysia! Melaka ligger ca. 250 km fra Singapore, og byder på en helt anden stemning end i Singapore. Ankommet til Melaka har I resten af dagen på egen hånd til småsnuse til d… Læs mere

Estadia Hotel  eller tilsvarende

Dag 4-5: Kuala Lumpur

Dag 4 skal I med på en inkluderet bytur i Melaka. Sammen med en guide besøger I det historiske landemærke A Famosa-fæstningen, Skt. Peter kirken, som er den ældste kristne kirke i Malaysia, og videre til Red Square. Oplev, hvordan byen gennem historien har ændret sig fra en lille fiskerlandsby t… Læs mere

Travelodge Bukit Bintang

Dag 6-8: George Town

Efter morgenmaden på dag 6 har I frit program, indtil I omkring kl. 16.00 igen stiger igen ind i turbussen og kører mod staten Penang på Malayahalvøen. Dagens endedestination er nærmere bestemt George Town, der ligger ca. 360 km fra Kuala Lumpur. Spis en bid mad ved ankomst, og slap af på hotell… Læs mere

Hotel NEO+ Penang  eller tilsvarende

Dag 9-11: Koh Lanta

På rejsens 9. dag er det blevet tid til endeligt at sige pænt goddag til ø-livet, for i dag rejser I til den thailandske grænse og videre med turbus og sejlbåd til Koh Lanta. Og her er der afslapning på programmet de næste par dage! Tag jer fra strandbar til strandbar, og oplev det livlige under… Læs mere

Lanta Casuarina Beach Resort  eller tilsvarende

Dag 12-14: Ao Nang, Krabi

Efter nogle dejlige dage på Koh Lanta, går turen videre til fastlandet, hvor I skal bo i Krabi-provinsen. I bliver hentet omkring kl. 12.00, hvorefter I tager med båd ind til Krabi. Thailandske Krabi er kendt for sin smukke kyst med hvide strande, som er omgivet af meterhøje palmer, kalkstenskli… Læs mere

GLOW Ao Nang Krabi  eller tilsvarende

Dag 15: Phuket og afrejse på dag 16

Efter nogle dage i afslapningsparadiset Ao Nang, tager I mod rejsens sidste destination: Phuket i Thailand. I bliver hentet på hotellet først på eftermiddagen, hvorefter I skal på en lille sejltur med speedbåd. I ankommer til Phuket omkring kl. 17.00, hvor I kan nyde den sidste aftensol, en hygg… Læs mere

Kata Palm Resort & Spa
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Singapore 'After Dark' (privat udflugt, dag 2) •
Se Singapore i sin fineste aftenkåbe efter mørkets frembrud. I besøger både et livligt marked og kører i 'trishaw' til det ikoniske Raffles Hotel, hvor I skal drikke en Singapore Sling. I afslutter turen på Marina Bay Sands, hvis tagterrasse fremviser byens skyline fra sin absolut bedste side. Turen starter kl.17.30, varer ca. 3,5 time og inkluderer guide og transport.

• I Singapores historiske fodspor (privat udflugt, dag 2) •
Begiv jer ud på en vandretur sammen med jeres guide, og genoplev Singapores koloniale fortid med stop ved 100 år gamle bygninger samt ved byens berømte og historiske vartegn. Undervejs kommer I også på en sejltur med en ‘bumboat’ på Singapore-floden, der tidligere fungerede som byens handelsnerve. Turen starter kl. 9.30 og varer ca. 3 timer. Transport til og fra mødestedet er ikke inkluderet.

• Gardens by the Bay med smagemenu (privat udflugt, dag 2) •
På denne tur skal I smage på de saftige, flammegrillede satay-spyd og den klassiske nudelret Hokkien Mee. Herefter besøger I den fascinerende Gardens by the Bay, hvor I kan opleve de gigantiske drivhus, verdens største indendørs vandfald og det vilde lysshow i de 50 meter høje, kunstige træer. Turen starter kl. 17.00 og varer ca. 3 timer (bemærk venligst, at entrégebyr til gangbroen OCBC Skyway ikke er inkluderet).

• Landsbylivet på Malayahalvøen (privat udflugt, dag 8) •
På Malayahalvøen kan I få indblik i det typiske landsbyliv og møde de familier, som den dag i dag lever et traditionelt liv. Se blandt andet, hvordan der væves smukke tæpper, deltag i gamle lege, besøg frugtplantager og meget, meget andet. Udflugten starter kl. 08.00 og varer ca. 9 timer. Transport og guide er inkluderet.

• Street art i Georgetown (privat udflugt, dag 8) •
Gå i kunstnernes fodspor, og se George Towns mest imponerende eksempler på gadekunst. Glæd jer til at opleve en spændende fusion af øst og vest samt den imponerende kreativitet og mangfoldighed, der eksisterer i byen. Turen starter kl. 09.00, varer ca. 4 timer og inkluderer guide og frokost (ekskl. drikkevarer).

• Phi Phi-øerne med speedbåd inkl. frokost (dag 13) •
Tvillinge-øerne Phi Phi Don og Phi Phi Le ligger ca. 48 km fra Phuket og er lige så maleriske, som de er dramatiske med hemmelige bugter, dybe grotter, sandstrande, krystalklart vand og flotte koralrev. Der bliver rig mulighed for at snorkle, og frokosten er også inkluderet. Turen varer ca. 7 timer og afgår ca. kl. 08.00.

• Heldagstur til 'James Bond Island' inkl. frokost (dag 13) •
Oplev den fantastiske natur på James Bond-øen, der blev berømt i filmen 'The Man with the Golden Gun' fra 1974. I skal prøve at sejle i havkajak samt i longtail-båd, og I kommer også forbi et par flotte templer. Turen varer ca. 7,5 time og afgår ca. kl. 10.00.

• Hel- eller halvdagstur i havkajak til Ao Thalane inkl. frokost (dag 13 eller 14) •
Padl havkajakken rundt i den fascinerende Ao Thalane-bugt, forbi smukke mangrover, historiske kalkstensmalerier og rigt dyreliv. Turen starter enten kl. 08.00 eller kl. 09.00 og er inkl. transport, udstyr, guide samt frokost. I bookingprocessen kan I vælge, om I vil deltage i hel- eller halvdagsturen.

• 4 øer ud fra Ao Nang med speedbåd inkl. frokost (dag 14) •
På denne udflugt bliver I sejlet i en speedbåd til 4 forskellige øer ud fra Ao Nang inkl. besøg på 'kyllinge-øen' Koh Kai og Railay Beach. I kan nok godt gætte, at I vil blive mødt af postkort-smukke strande, og undervejs bliver der rig mulighed for at svømme og suge solen til sig. Udflugten varer ca. 7-8 timer og afgår fra morgenstuden. Frokost og guide er inkluderet.

• Koh Hong med speedbåd inkl. frokost (dag 14) •
Nord for Krabi ligger den lille ø-gruppe Koh Hong. Undervejs kommer I forbi hemmelige bugter, dybe grotter, glitrende sandstrande, og der bliver rig mulighed for solbadning. Turen varer ca. 7 timer og afgår afhængigt af tidevandet. Picnicfrokost er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuelle drikkepenge til guider (det anbefales at give ca. 3-5 USD/ ca. 20-35 DKK per dag)
 • Eventuelle drikkepenge til chauffører (det anbefales at give ca. 1-3 USD/ ca. 5-20 DKK per dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng på alle indkvarteringerne

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Paskrav

Når I rejser til Singapore, Cambodja og Thailand, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til det pågældende land. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle paskrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Singapore og Malaysia i under 90 dage og i Thailand under 30 dage. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Singapore, Malaysia og Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod tetanus (stivkrampe), difteri og hepatitis A. Det kan endvidere være nødvendigt at kunne dokumentere vaccination mod gul feber. Ved rejser til Malaysia og Thailand anbefales det yderligere at tage malariaforbyggende medicin. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Singapores valuta er Singaporeanske dollar (SGD)
Malaysias valuta er Malaysisk ringgit (MYR)
Thailands valuta er Thailandske Baht (THB)

Information om grupperejser

Denne rejse er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog foregår de inkluderede udflugter samt noget af transporten sammen med en gruppe.

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Tilsvarende indkvartering

I tilfælde af, at et eller flere af de ovennævnte hoteller ikke er ledige, bor I på et tilsvarende eller bedre hotel i nærheden af det oprindelige. I modtager en bekræftelse på jeres endelige indkvartering sammen med jeres rejsedokumenter senest 5 dage før afrejse.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Singapore vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Transport mellem de øvrige destinationer

Fra Singapore til Melaka: Transporten foregår i en gruppe med en komfortabel turbus. Turbussen har aircondition og toilet.
Fra Melaka til Kuala Lumpur: Transporten foregår i enten privat i en sedan eller i en gruppe i en minibus (afhængigt af antal bookinger på den givne dato).
Fra Kuala Lumpur til George Town: Transporten foregår i en gruppe med en komfortabel turbus. Turbussen har aircondition og toilet. I bliver hentet ved busstoppestedet og kørt til jeres hotel.
Fra George Town til Koh Lanta: Transporten foregår i en gruppe med en komfortabel turbus med aircondition og toilet samt med båd ud til øen.

I vil modtage mere information om mødesteder og tidspunkter for transporten sammen med jeres øvrige rejsedokumenter