• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Rejs gennem historien på Sicilien

 • Andet
 • 4, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 3.769
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 32 gange

Oplev Sicilien i området ved Agrigento: Inkl. hotel med morgenmad, lejebil, rundvisning hos en vinproducent, entrégebyr til Tempeldalen og fly.

Det sydvestlige Sicilien kan prale af at have både græsk og romersk arv, der går helt tilbage til det 5. århundrede f. Kr. Tilføj solskin, et lækkert køkken samt friheden ved egen lejebil - og I har den ideelle opskrift på en varieret ferie! I bor i området omkring byen Agrigento, hvor I stadig den dag i dag kan beundre arven fra antikken i den storslåede Tempeldal. Men i løbet af denne rejse skal I mere end at dykke ned i historien, I skal nemlig også smage på den. Under jeres ophold har I en inkluderet rundvisning hos en lokal vinproducent, hvor I udover at lære om fremstillingen, selvfølgelig også skal smage på vinene og andre produkter fra regionen. Booker I 10 eller 14 overnatninger, har I endvidere entrégebyr inkl. audioguide til Tempeldalen inkluderet. Gør jer klar til en uforglemmelig rejse tilbage til fortiden, fuld af autenticitet og gastronomi.

Inklusive
 • 4, 7, 10 eller 14 overnatninger på det sydvestlige Sicilien
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til havlpension)
 • Rundvisning hos en lokal vinproducent
 • Entrégebyr til Tempeldalen inkl. audioguide (kun ved ophold på 10 eller 14 nætter)
 • Velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Catania tur-retur
Oplevelser på skønne Sicilien

Sicilien er Italiens perle og Middelhavets største ø. Den ligger ud for 'tåen' af den Italienske 'støvle' og har huset mange forskellige kulturer i mere end 3000 år. Denne mangfoldige historie, som går tilbage til oldtidens Grækenland og Romertiden, afspejler sig bl.a. i øens alsidige arkitektur, mad, antikke teatre og ruintempler. Besøg den storslåede tempeldal i Agrigento, der huser nogle af de bedst bevarede græske seværdigheder fra oldtiden. Sicilien har samtidig mere end 1000 km kyststrækning, så der er rig mulighed for at tage på oplevelse i jeres lejebil og finde den strand og de historiske seværdigheder, I finder mest interessante. Glæd jer til at tage på opdagelse i de mange skatte, øen gemmer på!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Inkluderede oplevelser:

I modtager jeres værdibeviser til de inkluderede oplevelser sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. God fornøjelse!

• Rundvisning og vinsmagning hos en lokal vinproducent •
Under jeres ophold skal I med på en rundvisning hos en lokal vinproducent. Først bliver I vist rundt i vinmarkerne på landet i Sambuca de Sicilia, som ligger i det smukke naturreservat Monte Genuardo. Herefter går I ind i vinkældrene, hvor I kan opleve, hvordan vinene fremstilles. Efter rundvisningen kommer I til at smage på vinen som akkompagneres af olivenolie, brød og ost fra regionen. Som afslutning på turen får I serveret en lettere frokost med traditionelle sicilianske retter. Buon appetito!

Vi bestræber os på at få rundvisningen til at finde sted på dag 2, men hvis rejsens dag 2 falder på en søndag, finder rundvisningen sted på dag 3. Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vores partner sig til at tilbyde en alternativ dato.

• Entrégebyr til Tempeldalen inkl. audioguide (kun ved ophold på 10 eller 14 nætter) •
Under denne udflugt skal I besøge Siciliens mest berømte arkæologiske fund: Tempeldalen - eller Valle dei Templi - ved Agrigento. Ledsaget af en audioguide går I rundt blandt de imponerende ruiner og forbi nogle af de bedst bevarede templer fra antikken.

Udflugten inkluderer entrégebyr til Tempeldalen og en audioguide (på enten italiensk, engelsk, fransk, spansk, tysk eller kinesisk). I kan besøge Tempeldalen, når I ønsker under jeres ophold inden for de officielle åbningstider. Bemærk venligst, at transport til og fra Tempeldalen ikke er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Depositum til lejebilen (Bemærk venligst, at det er påkrævet af primærchaufføren at kunne fremvise et kreditkort i eget navn ved afhentning af lejebilen. Der skal være nok dækning på kortet til at kunne dække for depositummet/selvrisikoen. Kontanter og Debitkort accepteres ikke. Accepterede kreditkort omfatter American Express, MasterCard eller Visa)
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Tredje-persons-rabat

En tredje voksen får rabat på hotelværelset. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse