Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

London: Bustur med 'Afternoon Tea'

 • Storbyferie
 • Storbritannien
Pris fra kr. 1.879
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

London: Drik 'afternoon tea' ombord på en turbus, og tag på flodcruise på Themsen! Inkl. hotel med morgenmad, billetter til bus, flodcruise og fly.

Oplev en ærke-britisk tradition med et twist, mens I ser Londons største attraktioner! På denne storbyferie til London skal I nemlig med på en turbus lidt udover det sædvanlige... I stiger ombord på en rød dobbeltdækkerbus og bliver til synet af Big Ben, Hyde Park, Downing Street og mange flere serveret en klassisk 'afternoon tea' med scones og andet bagværk. Ikke nok med det, har I også inkluderet billetter til et flodcruise på Themsen, der sejler jer forbi London-ikoner såsom London Eye, Millennium Bridge og Tower Bridge. Der bliver selvfølgelig også tid til at opleve byens verdenskendte museer, farverige markeder og enorme udbud af restauranter. En storbyferie til London er altid en god ide!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i London
 • Morgenmad
 • Billetter til Brigit's Bakery - Afternoon Tea Bus Tour
 • Billetter til flodcruise på Themsen
 • Fly fra til London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
London

En storbyferie i London er en ferie uden et kedeligt øjeblik. London er byen med verdenskendte museer, farverige musicals, de bedste restauranter og en energi uden lige. Hop på undergrundsbanen, eller 'the tube', som den kaldes, og kør rundt til byens mange hjørner. Kig på moderne kunst på Tate Modern, se Big Ben tårne sig op over byen, gå på opdagelse blandt forskellige stilarter på Camden Market, og shop til I segner på Oxford Street. På Brick Lane kan I snuppe en pint midt i den unge energi, eller hvad med at tage på genbrugsshopping og alternative klubber i området Shoreditch? På Broadway Market i Hackney kan I smage på lokalt bagværk og kigge på brugskunst – og måske forbrænde lidt af de søde sager med en gåtur i Victoria Park efterfølgende. I London er der nok at glæde sig til!

Inkluderede oplevelser:

• Brigit's Bakery - Afternoon Tea Bus Tour •
Oplev en klassisk engelsk 'afternoon tea' med et twist, når I stiger ombord på Brigit's Bakerys bus. Den røde dobbeltdækkerbus kører jer rundt i London, forbi byens største seværdigheder, alt imens I bliver forkælet med eftermiddagste, og hvad der dertil hører af lækre kager og bagværk. I kommer blandt andet forbi Big Ben, Det britiske parlament, Westminster Abbey, St. James's Park, Hyde Park, Royal Albert Hall, Marble Arch, Nelson's Column, Downing Street og mere!

• Flodcruise på Themsen •
Under jeres ophold skal I på flodcruise på Themsen. Flodcruiset starter fra Westminster Pier (tæt ved Big Ben) og tager jer op ad Themsen forbi Coca-Cola London Eye, under Millennium Bridge og til Tower Pier lige foran den ikoniske Tower Bridge. Flodcruiset varer ca. 1 time og båden afgår dagligt hver 40. minut. I kan benytte værdibeviset når som helst under jeres ophold (inden for udbyderens åbningstider). Husk at medbringe de udskrevne værdibeviser.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Camden Market

  Camden Market består af over tusind butikker og stande, hvor der sælges tøj, kunst, musik og mad. Her kan I finde smukke håndlavede smykker, fascinerende brugskunst og alt der i mellem. Markedet er et af de mest populære og autentiske markeder i London og lever bestemt op til sit gode ry.

  Marked Camden Market Marked
 • Til de frankofile

  Bistro og champagnebar i én med 25 prisvindende champagner og 30 typer ost på menuen. Bistroen tilbyder en autentisk fransk menu med et stort udvalg af fristende tærter, oste, charcuteri og desserter — serveret på den franske måde. Find jeres favorit, og par den med et glas boblende champagne. Det er også muligt at nyde en omgang 'afternoon tea'!

  Restaurant Champagne + Fromage Restaurant
 • Fra miniskirts til finurlig shopping

  I 1960'erne vrimlede Carnaby Street med piger i miniskirts og fyre med Beatleshår, og gaden spillede en central rolle i, hvad der senere udviklede sig til 'the Swingin’ Sixties'. Træd ind under det ikoniske bue-skilt, og oplev gågaden, der i dag er hjem for konceptbutikker med både kendte, ukendte og 'upcoming' britiske mærker og finurlige nips.

  Krydse af Carnaby Street Krydse af
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Occupancy

Maks. 2 personer per dobbeltværelse
Maks. 3 personer per 3-personersværelse

Single supplement

The single supplement is based on travel dates and duration of travel. You will see the final price in the booking process.

Børnerabat

Børnerabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris. Børn fra 12 år tæller som voksne.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Bemærk venligst, at minimumsalderen for Brigit's Bakery - Afternoon Tea Bus Tour er 5 år.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Inkluderede oplevelser

Brigit's Bakery - Afternoon Tea Bus Tour:
Busturen finder sted på rejsens dag 2. Afgangstidpunktet (mellem kl. 12.00 - 17.00) fremgår af jeres endelige billetter, som I modtager sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

Flodcruise på Themsen:
Flodcruiset starter fra Westminster Pier (tæt ved Big Ben) og varer ca. 1 time. Båden afgår dagligt hver 40. minut.