Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

På eventyr i romantiske Riga

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Letland
Pris fra kr. 469
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev smukke Riga fra et 4-stjernet hotel med morgenmad, romantiske overraskelser på hotellet og fly.

Forkæl jer selv med en storbyferie i romantiske Riga! Gå på skattejagt i Letlands charmerende hovedstad, og opdag den smukke arkitektur, den hyggelige gamle bydel og gadernes historiske islæt kombineret med moderne kultur. I bor på et centralt beliggende, 4-stjernet hotel, som under jeres ophold vil sørge for romantiske overraskelser til jer. Hver morgen kan I ligeledes sætte jer ned til et veldækket morgenbord. Her får I en storbyferie drysset med romantik, kun et par skridt fra Rigas fortryllende seværdigheder!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i Riga
 • Morgenmad
 • Romantisk overraskelse på hotellet
 • Fly fra til Riga tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
På opdagelse i Riga

Riga er en glæde for øjet med arkitektur fra en lang række tidsepoker. En gåtur rundt i byen tager jer på en rejse tilbage i tiden - fra middelalderen til renæssancen og videre til den dominerende art noveau-stil, som en tredjedel af byens centrum repræsenterer. Den gamle bydel i Riga udstråler en eventyrlig følelse med sine fotogene, farverige facader og finurlige, krøllede detaljer, der vidner om den mangeårige sovjetiske indflydelse. På hvert et hjørne findes der hyggelige caféer, moderne restauranter og små, søde souvenirbutikker. Riga er samtidig en livlig by med et absolut fantastisk natteliv og sin helt egen, unikke karakter!

• Inkluderede oplevelser og romantiske overraskelser •

Bor I på City Hotel Teater består jeres romantiske overraskelse af 1 flaske bobler og et frugtfad ved ankomst samt en cocktail i lobbybaren. I får også billetter til Rigas hop-on hop-off busser, hvor I under 48 timer kan hoppe af og på på de røde dobbeltdækkerbusser lige så meget, I vil. Undervejs kan I lytte til audiogudien fortælle om de attraktioner, I passerer (audioguiden fås på engelsk, tysk, russisk, finsk, svensk, norsk, fransk, spansk, italiensk og lettisk). I modtager busbilletterne ved check-ind på hotellet.

Bor I på Boutique Hotel Justus Riga får I en flaske bobler og 2-timers adgang til hotellets sauna med efterfølgende eftermiddagste. God fornøjelse!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Flydende sort magi

  På baren Black Magic får I serveret den traditionelle krydrede, sorte urtelikør Riga Black Balzams. Likøren er Rigas stolthed og endda den mest berømte alkoholholdige drik i Letland. De sorte dråber drikkes om vinteren til kaffen, og om sommeren hældes den over kold is. Likøren siges også at gøre vidundere for ondt i halsen!

  Kaffebar Black Magic Kaffebar
 • Det største madmarked i Letland

  Gå i gennem de enorme madhaller, og se og smag på alverdens kød, fisk, mælk, grøntsager og frugter. De fire haller på markedet er forbundet under jorden og ligger tæt på banegården.

  Marked Zentralmarkt Riga Marked
 • Den gamle by

  Alle, der besøger Riga, skal gå gennem den gamle bydel. St. Jacobs Kirke, Frihedsmonumentet og Riga-katedralen er også inden for gåafstand. Den gamle bydel oser af charme, og I får virkelig historiens vingesus at mærke. Kig op, kig ned, sæt jer på en hyggelig café, og nyd den storslåede arkitektur.

  Attraktion Vecrīga Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 voksne per værelse

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse