Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering

Luksus på paradisøen Bali

  • Rundrejse
  • Indonesien
Pris fra kr. 18.309 per person
  • samlet pris fra kr. 36.618
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Forkæl jer selv med et luksuseventyr til Bali: Inkl.5-stjernede luksushoteller, morgenmad, 4 udflugter, yogatimer, al transport og fly.

Tag med til paradisøen, der leverer fortryllende ferieoplevelser, hver eneste gang... Bali! Her får I spektakulære strande, tryllebindende natur og uovertrufne muligheder for at leve det søde liv med både afslapning, dejlig mad og alt der i mellem. Under denne rundrejse kommer I til at opleve det bedste af Bali, når I rejser til Ubud, Pemuteran og Sanur. I bor på omhyggeligt udvalgte, 5-stjernede luksushoteller, I tidligere kun har kunnet drømme om. Her er stilen virkelig lagt med daglige yogatimer, morgenmad og al den balinesiske komfort og luksus, I kan forestille jer. Samtidig er der undervejs planlagt udflugter, designet til at give jer unikke oplevelser - alt fra ture i de grønne rismarker, til betagende templer, kulturelle indslag, en romantisk middag på stranden og meget mere. Gør jer klar til at opleve Bali som aldrig før!

Inklusive
  • Rundrejse på Bali, Indonesien: 10 overnatninger på 5-stjernede luksushoteller

  • Morgenmad

  • Privat heldagsudflugt til det østlige Bali (dag 4)

  • Privat heldagsudflugt til risterrasserne i Jatiluwih og Bratan-søen (dag 6)

  • Privat heldagsudflugt til Kintamani-provinsen og besøg på en kaffeplantage (dag 8)

  • Aftentur til Uluwatu-templet og Kecak-danseforestilling (dag 10)

  • Middag på stranden i Jimbaran Bay (dag 10)

  • Daglig yogatime på hotellerne i Ubud og Sanur

  • Privat transport mellem lufthavnen og hotellerne tur-retur

  • Al øvrig (privat) transport under rejsen

  • Fly fra til Denpasar, Bali tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Rejseoversigt

Dag 1-5: Ubud

Velkommen til den første dag på jeres Bali-eventyr. Når du ankommer i lufthavnen, vil du blive hentet og kørt hen på dit femstjernede hotel i Ubud. Hotellet er omringet af de frodige jungle-landskaber og udgør en ideel base til at udforske området på nært hold.

De første dage i Ubud kan planlæg…

Læs mere
Kamandalu Resort Ubud  eller tilsvarende

Dag 6-7: Pemuteran

Dag 6 begynder på hotellet, hvor du bliver hentet og taget med videre til begyndelsen af rejsens næste kapitel. Dagens endestation er Pemuteran, en smuk kystby i det nordvestlige Bali. På vejen hertil kommer du forbi de betagende risterrasser i Jatiluwih, hvor du også vil kunne opleve Balis største…

Læs mere
Plataran Menjangan Resort & Spa

Dag 8-10: Sanur

På dag 8 sætter du kurs mod rundrejsens sidste stop: Sanur. Denne smukke badeby finder du på Balis sydøstlige side, præget af en charmerende atmosfære, god stemning og blide bølger langs den 7 kilometerlange strand. På vejen hertil vil kører du gennem Kintamani-provison og forbi Batur-søen samt den…

Læs mere
Hyatt Regency Bali  eller tilsvarende
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Cykeltur i Ubuds landdistrikter (dag 2 eller 3) • Ønsker I at udforske Bali fra cykelsadlen, så skal I tage med på denne udflugt. Her cykler I i roligt tempo sammen med en guide forbi rismarker og gennem de små lokalsamfund. I får også mulighed for at deltage i en tempelceremoni, og se balinesiske træskærere på arbejde. Undervejs stopper I for at besøge en traditionel, balinesisk familie, inden I spiser frokost i naturen. Turen starter kl. 09.00 og varer ca. 6-7 timer. Guide, frokost og transport er inkluderet.

• Riverrafting på Ayung-floden (dag 2 eller 3) • Få et adrenalinsus, når I suser ned af den dramatiske Ayung-flod, Balis længste flod. Sammen med et team af professionelle raftere padler I jer langs jungler og storslåede rismarker - hold godt fast! Turen inkluderer alt sikkerhedsudstyr, sikkerhedsbriefing samt velkomstdrink og frokost på en restaurant efter endt tur. I bliver hentet kl. 09.00, og turen varer 4-5 timer.

• Udflugt til Ubuds landsbyer (dag 3) • Under denne udflugt kommer I gennem charmerende landsbyer og smukke rismarker. I er ledsaget af en guide, der fortæller jer om livet i Balis landdistrikter, herunder det berømte kunstige vandingssystem ‘Subak’ og den ældgamle måde, der dyrkes ris på. I skal også besøge en lokal skole, så det anbefales, at I medbringer nogle små gaver, såsom blyanter, viskelædere osv. Turen inkluderer frokost i en lokal restaurant, og efterfølgende vil I blive kørt tilbage til jeres hotel. Turen starter kl. 09.00 og varer 3-4 timer.

• Vandretur i solopgangen på Baturvulkanen (dag 3 eller 5) • Allerede fra kl. 02.30 begynder jeres vandreeventyr til den aktive Baturvulkan. Efter en sikkerhedsvejledning fra en professionel vandreguide, starter I jeres klatring op ad vulkanen. Det er virkelig en oplevelse at se himlen skifte farve fra kulsort til lyseblå og fra pink til orange! Turen varer 7-8 timer og inkluderer guide samt transport. Husk en madpakke og lidt kontanter til at købe en drikkevare på toppen.

• Snorkeltur på Menjangan (dag 7) • Tag med på oplevelse i Balis storslåede undervandsverden med en snorkeltur på et af de lokale koralrev. Her kan I følge med i det fascinerende farvespil under overfladen, og se tropiske fisk, farverige koraller i det klare, blå vand. Alle kan være med! Turen starter ca. kl. 08.00, varer 5-6 timer og inkluderer udstyr samt guide.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle drikkepenge til guider/chauffører (det anbefales at give ca. 75 DKK per udflugt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 4 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse: Børn i alderen 0-12 år: Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Paskrav

Når I rejser til Indonesien, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder ved udrejsedatoen. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum

Indrejse i Indonesien er for danske statsborgere visumfrit i op til 30 dage. Bemærk venligst, at der kan gælde andre regler for ikke danske statsborgere. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Indonesiens valuta er Indonesische Rupiah (IDR)

Information om grupperejser

På denne rundrejse er al transport og de inkluderede udflugter på dag 4, 6 og 8 private og ikke delt med andre rejsende.

Udflugten på dag 10 samt de valgfrie udflugter kan være delt med andre rejsende. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Privat transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Bali vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Engelsktalende guide

De inkluderede udflugter på dag 4, 6, 8 og 10 inkluderer en certificeret engelsktalende guide/chauffør