• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Oplev Madeiras unikke skønhed

 • Andet
 • 7, 8, 10 eller 14 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 4.809
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 43 gange

Rejs med til blomsterøen Madeira inkl. hotel med morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension), guidet udflugt, lejebil og fly.

Den portugisiske blomsterø Madeira lokker med en kombination af moderne og forhistorisk charme, drysset med naturoplevelser i særklasse langs de lange kystlinjer og i skæret af de funklende solstråler. Med jeres inkluderede lejebil kan I krydse øen, som I ønsker. Tag på jagt efter kulinariske oplevelser, aflæg landsbyerne kulturelle besøg, og drag på vandreture i hjertet af naturen. Vælger I en rejse med 5 eller 7 overnatninger, har I en inkluderet halvdagsudflugt til den naturskønne Nonnernes Dal. Vælger I derimod rejsen med 10 eller 14 overnatninger, kommer I med på en oplevelsesrig jeepsafari til det østlige Madeira. Kør med på eventyr på Madeira!

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Madeira
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Velkomstdrink
 • Halvdagsudflugt til Nonnernes Dal (dag 3, kun ved 5 eller 7 nætter)
 • Jeepsafari til det østlige Madeira (dag 5, kun ved 10 eller 14 nætter)
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Funchal tur-retur
Blomsterøen Madeira

Ude i Atlanterhavet finder I Portugals perle — Madeira. Naturen på Madeira er fuldstændig enestående, og I må ikke snyde jer selv for en tur op i bjergene eller et besøg i en af øens botaniske haver. I hovedbyen Funchal kan I besøge den fortryllende gammel bymidte med en labyrint af små gader. Tag også en spadseretur ned af Funchals strandpromenaden og besøg byens blomstermarkeder samt de livlige fiskemarkeder. Er I ude efter en helt uforglemmelig oplevelse? Så tag på bådtur langs kysten, hvor delfinerne svømmer i takt med bølgerne, og hvor I måske kan være heldige at spotte hvaler. Med jeres lejebil, kan I komme rundt og udforske restens af øens betagende natur og charmerende byer. Se de dramatiske klipper ved Cabo Girão, dyk ned i det klare hav og se farvestrålende fisk i naturreservatet Garajau, eller oplev den smukke bjerglandsby Curral Das Freiras.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderede oplevelser

I modtager de endelige billetter til udflugten sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

• Halvdagsudflugt til Nonnernes Dal (dag 3, ved 5 eller 7 nætter) •
Vælger I rejsen med 5 eller 7 overnatninger, skal I på rejsens dag 3 med på udflugt ind til det centrale Madeira. I skal blandt andet opleve Nonnernes Dal, Curral das Freiras, der ligger omgivet af storslåede bjerge beklædt med eukalyptusskove og skydækkede toppe. Inden I når til dalen, gør I stop ved udsigtsposten Picos dos Barcelos, der ligger i en højde af 355 meter, hvorefter I kommer helt op til 1.100 meter ved Eira do Serrado! Fra oven kan I beundre de ekstraordinære landskaber, og ankommet til foddalen besøger I Curral da Freiras. Her lever de lokale hovedsageligt af deres høst af blandt andet kastanjer, som ofte anvendes i det lokale køkken og til kastanjelikør. Udflugten varer ca. 3,5 time (ca. fra kl. 09.30 - 13.00) og foregår i en gruppe på maks. 9 personer. Guide (på engelsk, spansk eller portugisisk) er inkluderet.

• Jeepsafari til det østlige Madeira (dag 5, ved 10 eller 14 nætter) •
Hvis I vælger en rejse med 10 eller 14 nætter, tager I på rejsens dag 5 med på en oplevelsesrig heldagstur til det østlige Madeira. I bliver kørt i jeep til Madeiras næsthøjeste bjerg, Pico do Areeiro, på hele 1.818 meter. Herefter besøger I det naturskønne Ribeiro Frio, der er kendt for sine smukke vandrestier og ørreddamme. I kører 'off road' til Cruzinhas og til de typiske stråtækte huse i Santana, hvor der bliver mulighed for at spise frokost (ikke inkluderet). I Porto da Cruz besøger I en romfabrik samt et par hyggelige landsbyer langs kysten, inden I bliver kørt tilbage til Funchal, hvor turen ender. Udflugten varer ca. 7-8 timer (ca. fra kl. 09.30 - 17.00) og foregår i en gruppe på maks. 4 personer. Guide (på engelsk, spansk eller portugisisk) er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Transport til og fra den inkluderede udflugt (mødestedet er ved turist informationen i Funchal på Avenida Arriaga nº16, 9004-519 Funchal)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børn på rejsen

Det er desværre ikke muligt at have børn under 8 år med på denne rejse

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse