• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skål i en Guinness i Dublin!

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Irland
Pris fra kr. 1.989
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 89 gange

Oplev Dublin: Inkl. hotel med morgenmad, billetter til Guinness Storehouse® (med gratis pint) samt fly tur-retur.

Irlands hovedstad, Dublin, bobler af lyriske toner, humørfyldt stemning og fascinerende historie. Spadser langs de hyggelige brostensbelagte gader og smukke parker, gå en tur over Ha'penny Bridge, og beundr den imponerende Dublin Katedral. Bliv forført af lyden fra den irske folkemusik, tag til den nærmeste pub, og bestil en traditionel Guinness eller et glas single malt whiskey. Under jeres ophold skal I opleve en af Dublins hovedattraktioner, mens I tager på rejse gennem bryggeri-imperiet Guinness' historie. I har nemlig inkluderede billetter til Guinness Storehouse®, som er dedikeret til den verdensberømte, mørke øl. Den fantastiske irske kultur, musikken og den hjemlige, hyggelige atmosfære gør, at man med det samme føler sig velkommen! Løft glasset, og tag med til Dublin!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Dublin
 • Morgenmad
 • Billet til Guinness Storehouse® (inkl. 1 pint Guinness)
 • Fly fra København, Hamborg til Dublin tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Dublin, en by af kontraster

Den irske hovedstad Dublin har formået at udvikle sig til en spændende storby uden at miste sin autenticitet. Dublin er en skøn storby, som byder på pubs og gotiske katedraler, men også trendy cafeer, natteliv og lækre butikker. Dublins centrum er lille, og derfor er det nemmest at besøge de fleste turistattraktioner til fods. Et par must-see-seværdigheder er for eksempel Dublin Castle, den romansk-gotiske Christ Church Cathedral, det georgiske Merrion Square, The Spire (emblemet på det moderne Dublin), National Gallery og National Museum of Ireland — for blot at nævne nogle få højdepunkter. Husk også at besøge Temple Bar, det engang nedslidte kvarter, som sidenhen er blevet komplet renoveret og nu blomstrer med gallerier, musik- og filmsteder, barer, pubs samt hyggelige restauranter. Shopping sker på Dublins livlige shoppinggade Grafton Street, som er et besøg værd blot for sit smukke arkitektoniske udtryk. Trænger I til et hvil, så tag forbi Phoenix Park, som støder op til centrum, og er den største park i Europa.

Inkluderet oplevelse:

• Billetter til Guinness Storehouse® (inkl. 1 pint Guinness) •

Oplev en af Dublins hovedattraktioner, og tag på rejse gennem bryggeri-imperiet Guinness' historie! I det østlige Dublin står et syv etagers museum dedikeret til den verdensberømte Guinness-øl. Denne ikoniske, irske øl er blevet brygget her på stedet i mere end 250 år og er nærmest blevet synonym med Irland. I går en 'selv-guidet' tur rundt på museet og slutter af på fornemste manér i baren på øverste etage - selvfølgelig med et glas 'mørkt guld' og en spektakulær udsigt over Dublin!

I sætter selv tempoet, men regn med, at turen varer ca. 2-3 timer. Billetten er gyldig på rejsens dag 2 inden for de officielle åbningstider (dog kan billettens gyldighed blive ændret, såfremt der ikke er flere tilgængelige billetter på dag 2). Det er muligt at tilkøbe en audioguide for 1 € (tilbydes på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk og mandarin). Personer under 18 år, vil blive tilbudt en alkoholfri drikkevare i stedet for en øl. Guinness Storehouse® er åben hver dag fra kl. 09.30 - 19.00 - sidste indgang er kl. 17.00. I juli og august er åbningstiderne forlænget til kl. 21.00.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Et bibliotek lige efter bogen

  På Trinity College Campus finder I Irlands største og mest imponerende bibliotek. Her er ikke bare bøger, men tusinde af bøger, der klatrer fra gulv til loft op under de overdådige hvælvinger. Måske I også får følelsen af at stå midt i kulisserne til filmoptagelserne af en Harry Potter-film?

  Bibliotek Trinity College Library Bibliotek
 • 'Hooked on Howth'

  20 minutter - det er det, det tager at tage med DART-toget ud af byen og til en helt anden verden... I den hyggelige fiskerby og forstad Howth, der ligger ud til Dublin Bay, kan I indånde den friske havluft, besøge det lokale marked og slottet samt gå en dejlig tur ind forbi de små pubber - og her er en god omgang 'fish & chips' ikke i vejen!

  Landsby Howth Landsby
 • Hemmelige cocktails

  Denne underjordiske cocktailbar er opkaldt efter de politifolk, der i 1920'erne vendte det blinde øje til datidens spiritusforbud. The Blind Pig frister cocktail-elskeres smagsløg, og i bedste forbuds-stil, så kommer I kun ind ved at få fat i den hemmelige adgangskode! Se mere information på barens hjemmeside.

  Bar The Blind Pig Speakeasy Bar
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem hotellet og Guinness Storehouse® tur-retur
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer og 1 barn 0-17 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Forsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse