Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Under Fuerteventuras sol

 • Andet
 • Spanien
Pris fra kr. 3.259
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Fuerteventura, og oplev øen med jeres inkluderede lejebil. Rejsen er også inkl. 4-stjernet hotel, morgenmad, udflugt og fly.

På den kanariske ø Fuerteventura vil I blive mødt at paradisiske strande og vulkanske landskaber, kryderet med en blød havbrise og lune temperaturer - hele året rundt. Her er der masser af muligheder for at både at opleve natur i verdensklasse, tage på eventyr i det lokale køkken, eller give sig i kast med blandt andet surfing, som er fast tradition her. I jeres inkluderede lejebil kan I køre lige derhed, hvor I ønsker, og på jeres 4-stjernede hotel kan I slappe af ved poolen. Vælger I et lidt længere ophold på 10 eller 14 overnatninger, kommer I også med på en bådtur ved Fuerteventura, Lanzarote og Lobos. Flyet letter til De Kanariske Øer lige om lidt! Skal I med?

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Fuerteventura, De Kanariske Øer
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • Bådtur ved Fuerteventura, Lanzarote og Lobos (kun ved 10 eller 14 nætter)
 • Lejebil
 • Fly fra til Fuerteventura tur-retur
Fuerteventura & Corralejo

Vulkanøen Fuerteventura er den næststørste ø i øgruppen De Kanariske Øer ud for Afrikas vestkyst. Øen har storslåede landskaber, der både byder på vulkanske kratere, rødbrune ørkenlandskaber samt endeløse kystlinjer med både sorte vulkanske strande og smukke, hvide sandstrande. I bor på den nordøstlige del af øen i Corralejo, hvor I både er tæt på strand, natur og by! Så tag med til Fuerteventura, hvor I kan slappe af og få nye oplevelser på samme tid.

Inkluderet oplevelse:

• Bådtur ved Fuerteventura, Lanzarote og Lobos •
Hvis I vælger en rejse med 10 eller 14 nætter, tager I med på en oplevelsesrig sejltur ved både Fuerteventura og de nærliggende øer Lanzarote og Lobos. Der bliver serveret frokost ombord, og undervejs kan I beundre undervandsverdenen gennem bådens glasbund. I lægger også anker ved den ubeboede ø Lobos, der siden 1982 har været anderkendt som naturpark. Bemærk venligst, at denne tur kun finder sted på lørdage.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Udflugter som tilvalg

Bor I på The Corralejo Beach, har I mulighed for at tilvælge en eller begge nedenstående udflugter. Udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Heldagsudflugt til Cofete •
I bliver hentet på hotellet og bliver kørt i en firehjulstrækker mod øens sydlige spids og naturreservatet Cofete og Fuerteventuras nok mest spektakulære strand. Ankommet til Cofete kan I besøge Villa Winter, observationsdækket Mirador, og gå langs den berømte 12 kilometer lange strand. Turens næste stop er Puertito de la Cruz, hvor I spiser frokost (inkluderet), inden I besøger fyrtårnet El Faro i Punta de Jandia. Udflugten foregår i en gruppe i grupper, varer hele dagen og finder sted fra mandag til lørdag (med afgang fra hotellet ca. kl. 07.00).

• 1-times surflektion (min. 10 år) •
Få en introduktion til de basale surfteknikker under denne surflektion. Jeres instruktør vælger, alt efter vind og vejr, hvor lektionen finder sted, og undervisningen tilpasses efter niveau. Alle kan lære at surfe! Lektionen finder sted i en gruppe og inkluderer våddragt, surfbræt samt shuttle-transport til og fra hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet. Bor I på The Corralejo Beach, kan I tilkøbe privat parkering mod et gebyr på 5 € per døgn (reservering er nødvendigt. Kontakt venligst hotellet direkte)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse