Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Med lejebil

Irland: Stilfuld rundrejse med lejebil

  • Rundrejse
  • Irland
Pris fra kr. 6.289 per person
  • samlet pris fra kr. 12.578
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Oplev Irland under en roadtrip inkl. 4-stjernede hoteller med morgenmad, lejebil, udflugter og fly.

Oplev det bedste af 'Den grønne ø' under en stilfuld roadtrip. Rejsen starter i Irlands summende hovedstad, Dublin, hvor fra I kører sydpå til øens uforglemmelige oplevelser i Irlands vilde og foranderlige natur, drysset med historiske seværdigheder og kulturelle møder i de hyggelige landsbyer. Jeres roadtrip fører jer blandt andet til den middelalderlige by Kilkenny og gennem de naturskønne 'counties' Kerry, Galway og Kildare. Vælger I en rundrejse med 10 nætter, lægger I endvidere vejen forbi Irlands næststørste by, Cork, og Country Mayos meditative landskaber. I har stor frihed i jeres inkluderede lejebil, og undervejs bor I på dejlige, 4-stjernede hoteller med morgenmad. Der er samtidig inkluderet to oplevelser - en ved Cliffs of Mohers dramatiske, lodrette klippesider og en ved den ikoniske Kylemore Abbey & Victorian Walled Gardens. Den sværeste beslutning bliver, hvornår I vil lade jer tryllebinde af Irland?

Inklusive
  • Rundrejse i Irland: 7 eller 10 overnatninger på 4-stjernede hoteller

  • Morgenmad

  • Bådtur ved Cliffs of Moher (kun ved afrejse fra marts - oktober)

  • Entré til Cliffs of Moher Visitor Experience (kun ved afrejse fra november - februar)

  • Entré til Kylemore Abbey & Victorian Walled Gardens

  • Lejebil

  • Fly fra til Dublin tur-retur

Dag 1: Dublin

Velkommen til Irland! Jeres irske roadtrip begynder i den smukke hovedstad Dublin, hvor I henter jeres lejebil i lufthavnen og kører til jeres første hotel. Efter check-ind har I resten af dagen til at udforske Dublin, som I ønsker. Dublins centrum er relativt småt, så det er derfor nemt at besøge …

Læs mere
The Alex Hotel  eller tilsvarende

Dag 2: Kilkenny

Stå op til en solid, irsk morgenmad på dag 2, inden I sætter kurs mod den middelalderlige by Kilkenny. Kilkenny ligger ca. 130 km fra Dublin og er en af Irlands smukkeste destinationer - og en by med et vaskeægte, irsk udtryk. De brostensbelagte gader og smalle stræder fra det 13. århundrede vil st…

Læs mere
Kilkenny Pembroke Hotel  eller tilsvarende

Dag 3-4: County Kerry

Efter morgenmaden hopper I på dag 3 ind i lejebilen igen og kører de ca. 200 km mod County Kerry. I kører gennem lidt af et naturparadis med bølgende grønne bakker, imponerende bjerge og smukke udsigter. Ankommet til jeres hotel kan I snuppe en bid frokost og lægge planer for de kommende dage.

P…

Læs mere
Randles Hotel Killarney  eller tilsvarende

Dag 5-6: County Galway

Dag 5 kører I ca. 240 kilometer mod Galway - det hidtil længste stræk på jeres irske roadtrip. Undervejs tager I en afstikker ud til kysten til et af Irlands absolutte højdepunkter (bogstaveligt talt): Cliffs of Moher. Her ved de dramatiske, lodrette klippesider er det let at føle sig ret så lille …

Læs mere
Abbeyglen Castle Hotel  eller tilsvarende

Dag 7: County Kildare og afrejse på dag 8

Den sidste køretur på jeres irske eventyr tager jer ca. 180 kilometer videre til County Kildare, som ligger vest for Dublin. I har resten af dagen til at få de sidste irske oplevelser ind under huden med en lang gåtur, et slag golf, eller en sidste dagstur ind til Dublin.

Desværre slutter jeres…

Læs mere
Moyvalley Hotel & Golf Resort  eller tilsvarende

Dag 1: Dublin

Velkommen til Irland! Jeres irske roadtrip begynder i den smukke hovedstad Dublin, hvor I henter jeres lejebil i lufthavnen og kører til jeres første hotel. Efter check-ind har I resten af dagen til at udforske Dublin, som I ønsker. Dublins centrum er relativt småt, så det er derfor nemt at besøge …

Læs mere
The Alex Hotel  eller tilsvarende

Dag 2: Kilkenny

Stå op til en solid, irsk morgenmad på dag 2, inden I sætter kurs mod den middelalderlige by Kilkenny. Kilkenny ligger ca. 130 km fra Dublin og er en af Irlands smukkeste destinationer - og en by med et vaskeægte, irsk udtryk. De brostensbelagte gader og smalle stræder fra det 13. århundrede vil st…

Læs mere
Kilkenny Pembroke Hotel  eller tilsvarende

Dag 3-4: Cork

Har I valgt en rundrejse med 10 overnatninger, tager I på dag 3 mod Cork. Selvom Cork er Irlands næststørste by, er den langt fra en 'storby', men byder i stedet på en hyggelig, kompakt bymidte og en intim stemning. Gaderne er spækket med restauranter, finurlige butikker og en god dosis live musik …

Læs mere
The Kingsley Hotel  eller tilsvarende

Dag 5-6: County Kerry

Efter morgenmaden hopper I på dag 5 ind i lejebilen igen og drager mod County Kerry. I kører gennem lidt af et naturparadis med bølgende grønne bakker, imponerende bjerge og smukke udsigter. Ankommet til jeres hotel kan I snuppe en bid frokost og lægge planer for de kommende dage.

På dag 6 kan I…

Læs mere
Randles Hotel Killarney  eller tilsvarende

Dag 7-8: County Galway

Dag 7 kører I ca. 240 kilometer mod Galway - det hidtil længste stræk på jeres irske roadtrip. Undervejs tager I en afstikker ud til kysten til et af Irlands absolutte højdepunkter (bogstaveligt talt): Cliffs of Moher. Her ved de dramatiske, lodrette klippesider er det let at føle sig ret så lille …

Læs mere
Abbeyglen Castle Hotel  eller tilsvarende

Dag 9: County Mayo

Er I klar til at opleve endnu en spektakulær del af Irland? Så kan I godt glæde jer, for på dag 9 kører I mod de meditative landskaber i County Mayo. I kører kun ca. 80 kilometer fra Galway, så der er god tid til at få oplevet nogle af området seværdigheder. Besøg for eksempel den gotiske ruin Moyn…

Læs mere
Knockranny House Hotel & Spa  eller tilsvarende

Dag 10: County Kildare og afrejse på dag 11

Den sidste køretur på jeres irske eventyr tager jer ca. 200 kilometer videre til County Kildare, som ligger vest for Dublin. I har resten af dagen til at få de sidste irske oplevelser ind under huden med en lang gåtur, et slag golf, eller en sidste dagstur ind til Dublin.

Desværre slutter jeres…

Læs mere
Moyvalley Hotel & Golf Resort  eller tilsvarende
Oplevelser som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie oplevelser og udflugter. Udflugterne kan bestilles i bookingprocessen.

• Billetter til Guinness Storehouse (inkl. 1 pint Guinness) • Et besøg i Guinness' højborg er et 'must' under et hvert besøg i Dublin. Guinness Storehouse åbnede i december 2000 og fortæller hele historien om den verdensberømte øl. Som afslutning på turen skal I selvfølgelig nyde en (gratis) pint Guinness i skybaren med en fortryllende udsigt over Dublin. Guinness Storehouse er Dublins mest populære attraktion, og inviterer hvert år over 1 million besøgende indenfor!

• Tur med hestevogn i Killarney • Nyd irsk tradition i dens reneste form ombord på en Killarney hestevogn! I en af de traditionelle hestevogne kaldet 'Jaunting Cars' bliver I kørt i ca. en time fra Killarney til Ross Castle. Turen inkluderer tæpper samt guide og er tilgængelig alle ugens dage med ca. 5 afgange per dag.

• Rundvisning på Jameson Distillery Midleton (kun tilgængelig ved en rejse på i alt 10 overnatninger) • Oplev den irske whiskeys fascinerende historie under et besøg på Jameson Distillery i Midleton. I kan følge med i det interessante håndværk i fremstillingen af whiskey gennem de forskellige stadier - fra kornplukning til maltning, gæring, destillering, modning og tapning. Rundvisningen varer ca. 75 minutter og inkluderer guide. Rundvisningen er tilgængelig alle ugens dage med afgang hver halve time fra kl. 10.00 - 16.45.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle parkeringsgebyrer
  • Brændstof til lejebil
  • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Venstrekørsel

Bemærk venligst, at man I Irland kører i venstre side af vejen

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Information om grupperejser

Denne rejse er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. Dog er de inkluderede og de valgfrie udflugter delt med andre rejsende. Bemærk venligst, at de andre rejsende på udflugterne ikke nødvendigvis er danskere

Tilsvarende indkvartering

I tilfælde af, at et eller flere af de ovennævnte hoteller ikke er ledige, bor du på et tilsvarende eller bedre hotel i nærheden af det oprindelige. Du modtager en bekræftelse på din endelige indkvartering sammen med dine rejsedokumenter senest 7 dage inden afrejse.