Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Thailand med boutique-hoteller

  • Rundrejse
  • Thailand
Pris fra kr. 10.949 per person
  • samlet pris fra kr. 21.898
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Oplev det bedste af Thailand med en rundrejse til Bangkok, Chiang Mai og Hua Hin. Inkl. boutique-hoteller, morgenmad, transport, udflugter og fly.

Tag med til et land, der er spækket med kulturarv, pulserende storbystemning, eksotisk natur og nogle af verdens fineste paradisøer - vi snakker selvfølgelig om Thailand! Under denne rundrejse skal I opleve flere af landets facetter, når I rejser fra den hæsblæsende Bangkok nord på til den frodige Chiang Mai og videre til ferieparadiset Hua Hin. Undervejs besøger I buddhistiske templer, oplever dufte og sanseeksplosioner uden lige, mens det samtidigt bliver svært ikke at forelske sig i den hjertevarme lokalbefolkning. Undervejs bor I på hyggelige boutique-hoteller med morgenmad, og der er sørget for al privat transport, to udflugter samt en madlavnings-workshop. Glæd jer til at opleve Thailand fra sin bedste side med både by, natur og strand.

Inklusive
  • Rundrejse i Thailand: 12 overnatninger på boutique-hoteller

  • Morgenmad

  • Udflugt til den antikke kongeby Ayutthaya (dag 3)

  • Udflugt til Wat Phra That Doi Suthep-templet (dag 5)

  • Madlavnings-workshop i Chiang Mai (dag 6)

  • Engelsktalende guide under de inkluderede udflugter

  • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

  • Al øvrig privat transport under rejsen

  • Indenrigsflyvning fra Bangkok til Chiang Mai tur-retur

  • Fly fra til Bangkok tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Rejseoversigt

Dag 1-3: Bangkok

Den første del af jeres boutique-eventyr i Thailand begynder i den thailandske hovedstad Bangkok. Bangkok er hjem til mere end 9 millioner mennesker, den livlige by kan prale af at huse et hav af templer, fantastisk streetfood og Sydøstasiens bedste natteliv. Ved ankomst bliver I hentet i lufthavne…

Læs mere
The Raweekanlaya Bangkok  eller tilsvarende

Dag 4-7: Chiang Mai

På dag 4 bliver I i løbet af dagen hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til jeres næste stop: naturskønne Chiang Mai. Chiang Mai ligger i det frodige Nordthailand og var det tidligere kongerige Lannathais hovedstad. Med rødder tilbage til det 13. århundrede er Chiang Mai er e…

Læs mere
Ban Chang Tong Hotel  eller tilsvarende

Dag 8-11: Hua Hin

I har oplevet storbyens puls, I har set naturen fra sin smukkeste side, og nu er det blevet tid til total afslapning på Hua Hins hvide sandstrande. På dag 8 bliver I hentet på hotellet i Chiang Mai og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver tilbage til Bangkok. Ved ankomst i Bangkok bliver I kørt med…

Læs mere
The Rock Hua Hin  eller tilsvarende

Dag 12: Bangkok og afrejse på dag 13

På dag 12 er det desværre blevet tid til at tage afsked med ølivet og drage tilbage til Bangkok for en enkelt overnatning. Ankommet tilbage i Bangkokførst på eftermiddagen, har I resten af dagen til at få det sidste skud storbyestemning. For en helt særlig afslutning, kan I i løbet af aftenen på da…

Læs mere
The Raweekanlaya Bangkok  eller tilsvarende
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Essensen af Bangkok (dag 2) • For at få det bedste indtryk af Bangkok skal I på denne udflugt sammen med jeres guide begive jer ud i byen både til fods, med tuk-tuk, med metrosystemet Skytrain og til vands. Turen er fyldt med ”kwam pen Thai” - essensen af at være thai - og undervejs kommer I også til at smage på specialiteter fra det thailandske køkken. Turen finder sted enten kl. 09.00 eller kl. 13.00 og varer ca. 3 timer. Engelsktalende guide og transport er inkluderet.

• Det flydende marked Damnoen Saduak (dag 2) • Oplev et de berømte flydende markeder, hvor de handlende sælger eksotiske frugter og madvarer fra deres kanoer. I besøger også et originalt 'jernbane-marked' og får indblik thaiernes hverdagsliv. Turen starter kl. 07.00 og varer ca. 6 timer. Engelsktalende guide og transport er inkluderet.

• Kongepaladset Grand Palace & Wat Pho-templet (dag 2) • Besøg det henrivende Grand Palace og herefter Wat Pho-templet, hvor I finder en af verdens største liggende buddha-statuer. Glæd jer til imponerende arkitektur og noget af det fineste kunst Thailand har at byde på. Turen finder sted enten kl. 09.00 eller kl. 13.00 og varer ca. 3 timer. Engelsktalende guide og transport er inkluderet.

• Kanaltur i Bangkok (dag 2) • Vidste I, at Bangkok kaldes 'Østens Venedig'? Find ud af hvorfor under denne udflugt, hvor I sejler ad Chaophraya-floden og kan observere det daglige liv såvel som den store kontrast mellem de traditionelle huse og luksushoteller, der ligger langs bredden. Turen finder sted enten kl. 09.00 eller kl. 13.00 og varer ca. 3 timer. Engelsktalende guide og transport er inkluderet.

• Khantoke middag i Chiang Mai (dag 4) • Nyd en middag lidt udover det sædvanlige - her bliver maden nemlig serveret på et lille spisebord, et såkaldt 'khantoke', der er typisk for det nordlige Thailand. Under middagen vil der være underholdning i form af live musik og traditionel dans. I bliver hentet kl. 18.00 og oplevelsen varer ca. 4 timer.

• Chiang Mais berømte templer (dag 7) • Udforsk Chiang Mais berømte og historiske templer, mens I bliver klogere på byggestilen fra det 14. og 15. århundrede. I besøger også byens ældste tempel, Wat Chiang Man, der blev grundlagt i 1296. Udflugten er tilgængelig kl. 08.30 eller kl. 13.30 og varer ca. 4 timer. Engelsktalende guide og transport er inkluderet.

• Kulturel cykeltur i Chiang Mai (dag 7) • Under denne cykeltur får I chancen for at opdage det virkelige Chiang Mai! På jeres mountainbikes kører I i roligt tempo sammen med gruppen langs Ping-floden, forbi templer, små lokalsamfund, grøntsagsplantager og ruinbyen, Wiang Kum Kam. Udflugten starter kl. 08.00 og varer ca. 4 timer.

• Middagscruise i Bangkok (dag 12) • Stig ombord på det luksuriøse krydstogtskib, Grand Pearl, og tag med på et middagscruise på Chao Phraya-floden i Bangkok. I nyder jeres festmåltid i lyset fra byen og til tonerne af live musik samt et traditionelt danseshow. Oplevelsen varer ca. 5 timer fra omkring kl. 17:30. Velkomstdrink og transport er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle drikkepenge til chauffører og guider (det anbefales at give ca. 15-30 DKK per person per dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn (maks. 2 år) per værelse

Enkeltpersontillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse: Børn i alderen 0-2 år: Får rabat på hotellerne såfremt de sover i samme seng som forældrene. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Børn i alderen 3-11 år: Får 25% rabat på hotellerne Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flight times

Please note that flights may be subject to change, delay or postponement by the provider and that flight times are provisional. Don't forget to check the actual flight times before departure on the website of the airline or the airport to avoid surprises.

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days prior to departure at the latest.

Paskrav

Når I rejser til Thailand, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til Thailand. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumkrav

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationskrav

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og tage malariaforbyggende medicin. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Thailands valuta er Thailandske baht (THB)

Information om grupperejser

På denne rundrejse foregår de inkluderede og valgfrie udflugter i en gruppe. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere. Transporten foregår både privat og delt med andre

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Bangkok vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med vores logo og/eller jeres navne. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter