Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Lad romantikken blomstre i Venedig

 • Storbyferie
 • Italien
Pris fra kr. 949
 • per person
 • baseret på 2 personer
Refundable

With this offer, if your selection includes flights, you can get a partial refund if you cancel up to 29 days before your check-in date.

If your selection excludes flights, you can get a full refund if you cancel up to 29 days before your check-in date.

If your check-in date is less than 29 days away, you will not be eligible for a refund, however this might improve depending on your selection. Please check before booking.

Tag med til romantikkens by, Venedig! Inkl. hotel med morgenmad, gondoltur med serenade samt fly tur-retur.

Tid til to? Så lad romantikken blomstre i smukke Venedig! I Casanovas hjemby oser romantikken fra hvert eneste gadehjørne samt langs de stemningsfulde pladser, labyrintiske gader og kanaler. Del kærlige blikke over en flaske Valpolicella i stearinlysets skær, tag en kysse-selfie på Markuspladsen, og lad jeres sanser forføre af de glitrende kanaler og den imponerende arkitektur. Og når nu I er i Venedig, er der vel næppe noget mere romantisk end at hoppe ombord i en gondol, og se byen fra vandsiden? Derfor har I også inkluderede billetter til en gondoltur - alt imens en musiker og sanger fremfører populære, italienske seranader. Kulissen er sat, så tag din kære i hånden, og drag med til romantikkens by: Venedig!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Venedig

 • Morgenmad

 • Gondoltur med serenade (dag 2)

 • Fly fra København eller Hamborg til Venedig Treviso Lufthavn eller Venedig Marco Polo Lufthavn tur-retur

 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Venedig

Venedig er byen, der er bygget på vand, og rundt omkring det historiske centrum med Sukkenes Bro, Basilica di San Marco og Palazzo Ducale, som faste holdepunkter, ligger over 100 små øer spredt i Adriaterhavet, som sammen skaber den magi og mystik, der gør Venedig til noget ganske særligt. I de smalle gader og stræder kan I lade jer betage af den fascinerende arkitektur, fra en af byens 400 broer kan I nyde udsigten, og overalt kan I smage på Venedigs udsøgte udvalg af skaldyrsretter, risotto og — ikke mindst — den lokale klassiker, Proseccoen. Besøg også byens mange barer og caféer, og smag på de alle de forskellige Cichetis, der kan beskrives som den venetianske udgave af tapas.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Inkluderet oplevelse: Gondoltur med serenade

En rejse til Venedig er nærmest synonym med en sejltur i gondol. Derfor har I på rejsens dag 2 inkluderede billetter til en ca. 30 minutters gondoltur. Undervejs krydser I Canal Grande og sejler gennem Venedigs små og hemmelige kanaler, forbi udsmykkede palazzoer og romantiske broer - alt imens en musiker og sanger fremfører populære, italienske seranader. Buon divertimento!

Den endelige date og tidspunkt fremgår af jeres billetter, som I modtager sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2021

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse