Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Ferieparadiset Phuket i jeres eget tempo

  • Andet
  • Thailand
Pris fra kr. 10.019 per person
  • samlet pris fra kr. 20.038
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Phuket: Tag en bid af det thailandske ferieparadis inkl. 4- eller 5-stjernet hotel, morgenmad, udflugter, transport og fly.

Thailand er et ægte ferieparadis: Hvide sandstrande, palmer, der vajer blidt i vinden, og rå kalkstensklipper toppet med frodigt grønt. - en kulisse, der ellers kun er kendt fra film som 'The Beach' eller James Bond. På denne rejse tager I med til Phuket for at opleve øens mange facetter under en række inkluderede udflugter. Blandt andet stifter I bekendtskab med de smukke landskaber i Phang Nga-bugten, I besøger den livlige Phuket by og tager på sejltur til de legendariske Phi Phi-øer. Tiden derimellem bruges helt i jeres eget tempo med afslappende dage på stranden og forkælelse på jeres 4- eller 5-stjernede hotel på den fredelige østkyst, væk fra vestkystens ræs og jag. Jeres ferie - jeres tempo!

Inklusive
  • 7, 10, 12 eller 14 overnatninger på et 4- eller 5-stjernet hotel i Phuket, Thailand

  • Morgenmad

  • Sejltur med luksusbåd til Coral Island og Racha Yai Island inkl. frokost

  • Privat udflugt til Phukets højdepunkter

  • Tur til Phi Phi-øerne med speedbåd inkl. frokost

  • Heldagsbådtur til Phang Nga-bugten og Koh Hong inkl. frokost

  • Engelsktalende guide under udflugterne

  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

  • Fly fra til Phuket tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Rejseoversigt

Dag 1 & 2: Phuket og sejltur til Coral Island & Racha Yai Island

• Nedenstående rejseplan er et forslag til, hvordan jeres rejse kan se ud, hvis I booker en rejse med i alt 7 overnatninger på destinationen. Ved ankomst til jeres hotel bliver I mødt af vores partner, og I kan aftale med ham/hende, hvilke dage I ønsker at tage på jeres inkluderede udflugter. Der e…

Læs mere

Dag 3: Privat udflugt til Phukets højdepunkter

I dag er der endnu en inkluderet udflugt på programmet - denne gang en guidet rundvisning rundt til Phukets højdepunkter. I bliver hentet på hotellet mellem kl. 08.00 og 08.30 og kører sammen med jeres engelsktalende guide ind til Phuket by med en privat chauffør. Ankommet til byen skal I opleve de…

Læs mere

Dag 4: Phuket

Dag 4 kan I lave lige det, I har lyst til. Takket være den rolige beliggenhed på Phukets østkyst kan I slappe af på stranden hele dagen, nyde solen og vandet. Vandet er helt klart med et spændende undervandsliv, så det er oplagt at tage på dykke- eller snorkletur. Nyd den rolige atmosfære omkring h…

Læs mere

Dag 5: Phi Phi-øerne & Koh Khai Nok

Efter morgenmaden på dag 5 bliver I hentet og kørt til kajen, hvor I stiger ombord på en speedbåd og sejler ud mod de legendariske Phi Phi-øer og Koh Khai Nok. Phi Phi-øerne ligger ca. 48 km fra Phuket og er lige så maleriske, som de er dramatiske med hemmelige bugter, dybe grotter, sandstrande, kr…

Læs mere

Dag 6: Phang Nga-bugten og Koh Hong

Efter morgenmaden på dag 6 er det igen blevet tid til en udflugt. Dagens heldagsudflugt starter med en køretur sammen med jeres engelsktalende guide til Ao Phang Nga National Park. Her skal I udforske de smukke landskaber i Phang Nga-bugten med kano, og det er bare med at læne sig tilbage og slappe…

Læs mere

Dag 7 & 8: Phuket og afrejse på dag 8

Har I booket rejsen med i alt 7 overnatninger på destinationen, er jeres eventyr så småt ved at nå til vejs ende. Nyd de sidste solstråler, det sidste dyp i havet og den sidste portion Pad Thai, for på dag 8 bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Tak for denne gang vidunderlige Thailan…

Læs mere
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Privat udflugt til Promthep Cape, Den store Buddha og Phukets botaniske have inkl. frokost • Der venter jer en spektakulær panoramaudsigt ved Promthep Cape - Phukets sydligste punkt. Med en vue over havets mange nuancer af blå vil I forstå, hvorfor Promthep Cape er Phukets måske mest fotograferede spot! I fortsætter herefter til den 45 meter høje Buddha-statue, der ligger smukt i Nakkerd-bakkerne. Afslutningsvis besøger i den botaniske have, hvis farverige blomster og frodige grønne omgivelser ikke kan andet end at løfte humøret. Udflugten inkluderer frokost samt privat chauffør og tager ca. 4 timer. I bliver hentet på hotellet ca. kl. 9.30.

• Madlavnings-workshop • Lær det traditionelle thailandske køkkens hemmeligheder, så I kan genskabe de autentiske smagsindtryk derhjemme. Sammen med en gruppe tilbereder I retterne og skal afslutningsvis (naturligvis) nyde jeres hjemmelavede måltid! Workshoppen finder sted enten kl. 08.30 eller kl. 13.30 og varer ca. 4 timer.

• James Bond Island inkl. sejltur med havkajak og frokost • Oplev den fantastiske natur på James Bond-øen, der blev berømt i filmen 'The Man with the Golden Gun' fra 1974. I skal prøve at sejle i havkajak samt i speedbåd, og I kommer forbi landsbyen Ko Panyi, hvor der venter jer en lækker frokost. Inden I rammer Phuket igen, gør I stop ved drypstenene i Ice Cream Cave og får mulighed for at svømme og slappe af på Lawa og Naka Island. Turen varer ca. 8 timer og inkluderer privat transfer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle drikkepenge til chauffører og guider (det anbefales at give ca. 4 USD/ ca. 27 DKK per dag)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse og er baseret på afrejsedato samt rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Paskrav

Når I rejser til Thailand, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede ankomst til Thailand. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumkrav

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationskrav

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og tage malariaforbyggende medicin. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Thailands valuta er Thailandske baht (THB)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan de inkluderede og valgfrie udflugter samt transport foregår i en gruppe. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Phuket vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre rejsende. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Inkluderede udflugter

Ved ankomst til jeres hotel bliver I mødt af vores partner, og I kan aftale med ham/hende, hvilke dage I ønsker at tage på jeres inkluderede udflugter. Der er således frit for, om I ønsker at følge den foreslåede rejseplan, eller om I ønsker at bytte rundt på agendaen