• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Få smag for Porto inkl. sejltur på Duoro

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 2.079
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 102 gange

Oplev smagfulde Porto fra et centralt beliggende hotel med morgenmad inkl. portvinssmagning, sejltur på Duoro-floden samt fly.

Porto er hverken storslået eller grandios og kan heller ikke prale af verdensberømte attraktioner. Alligevel sniger den sig ind på listen over storbyfavoritterne blandt rejsende. Hvorfor? Fordi Porto er charmerende og ægte. Byens husfacader stråler i alle regnbuens farver, maden er frisk og velsmagende - og så er der selvfølgelig også portvinen, der med al sandsynlighed, er den bedste, I har smagt... Byen udforskes bedst til fods, men også fra flodsiden er byen mere end betagende. Af samme grund har I under jeres ophold inkluderede billetter til en sejltur på floden Duoro, der snor sig gennem Porto og videre ud i Duoro-dalen. Der er også sørget for en portvinsmagning og hotel med morgenmad. Så gør jer selv en tjeneste, og kryds Porto af listen!

Inklusive
 • 2, 3, 4, 5 eller 6 overnatninger i Porto
 • Morgenmad
 • Portvinssmagning i Espaço Porto Cruz
 • Sejltur på Duoro-floden
 • Fly fra København til Porto tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Väck aptiten i vackra Porto

I Porto har du chansen att utforska en av Europas äldsta och mest charmerande städer. Här kommer ni känna historiens vingslag då ni traskar längs de kullerstensbelagda gatorna, som kantas av vackra hus, små butiker, imponerande kyrkor och mysiga kaféer. Viktigast av allt är ändå portvinet - Vinho do Porto. Regionen Douro är världens tredje äldsta vindistrikt och här har de producerat portvin i många århundraden. Under er vistelse i Porto ska ni inte heller missa Portugals nationalrätt Bacalhau, som består av saltbakad torsk. Det finns, enligt portugiserna själva, fler recept på bacalhau än det finns dagar på året. En annan populär rätt i Porto är bläckfisk som kan fås grillad, fylld eller friterad på de flesta restauranger i staden. När det är dags för en fikapaus rekommenderar vi Pastéis de nata eller de rulltårtsliknande Torta de Azeitão. Oavsett vad ni beställer in så garanterar vi fantastiska smakupplevelser i det lika fantastiska Porto!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Inkluderede oplevelser:

• Portvinssmagning i Espaço Porto Cruz •
Under jeres ophold skal I nyde 2 glas portvin på det ikoniske Espaço Porto Cruz. Denne smukke bygning ligger ved bredden af Gaia-floden og kan dateres tilbage til det 18. århundrede. Her kan I opleve ikke kun smagen af portvin, men også en fuld fejring af portvinen og hele kulturen omkring den. I bygningen finder også udstillinger med moderne kunst, en vinhandel, restaurant og afslutningsvis en skøn tagterrasse med 360 graders udsigt over Porto. I modtager billetterne til portvinssmagningen ved check-ind på hotellet.

• Sejltur på Duoro-floden •
Stig ombord på båden, og nyd betagende og farverige Porto fra Duoro-floden. I glider langsomt ned af floden, mens I hører historien om byen og traditionen bag den famøse portvin. Sejlturen varer ca. 50 minutter og finder sted på rejsens dag 2 (med forbehold for ændringer). I modtager billetterne sammen med jers øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: Ca. 2 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse