• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Med oplevelse

Middelhavsøerne Malta, Gozo & Comino

 • Andet
 • 5, 7, 10, 11 eller 14 overnatninger
 • Malta
Pris fra kr. 3.999
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 73 gange

Inkl. 4-stjernet hotel på Malta med morgenmad, udflugt med sejltur til øerne Gozo og Comino samt fly tur-retur.

Middelhavsstaten Malta har, grundet sin centrale placering mellem Europa og Nordafrika, igennem alle tider været ombejlet og har både været under græsk, arabisk, fransk og britisk herredømme. Her finder I smukke kyststrækninger, gamle byer med hyggelige, smalle gader, små havne med maleriske fiskerbåde og naturligvis et behageligt klima året rundt. Men vidste I, at Malta består af intet mindre end syv øer, hvoraf tre af dem er beboede? På denne ferie får I mulighed for at opleve disse tre øer! I har base på Malta, og under en inkluderet udflugt bliver I sejlet til Gozo og den naturskønne Comino. Dette er rejsen, hvor I virkelig kan lære østaten Malta at kende, mens I får et skud sol.

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Malta
 • Morgenmad eller halvpension (afhængigt af, hvilket hotel I bor på)
 • Udflugt: Det bedste af Malta og Gozo med sejltur til Comino (dag 3)
 • Fly fra Billund, København til Malta tur-retur
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Malta

Malta er sin helt egen. Solrig, hip og har en utrolig historie og fortid, der fascinerer de fleste — unge som gamle. Landet er en republik med sit eget sprog, der trækker linjer til arabisk, engelsk og italiensk. Malta blev uafhængigt i 1964 og består af tre øer: Malta, som er hovedøen med ca. fire millioner indbyggere, den afslappede Gozo og snorkelparadiset Comino. Hvad end I rejser med børn, er på en romantisk get-a-away, vil sniffe til historien og kulturen eller blot nyde overfloden af sol og strand, så har Malta det hele!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Udflugt: Det bedste af Malta og Gozo med sejltur til Comino

På rejsens dag 3 skal I med på den inkluderede udflugt, hvor I kommer til at opleve det bedste af Malta, Gozo og Comino. I løbet af morgenen bliver I hentet på hotellet, og kørt til den livlige Sliema, hvor I går ombord på et af Supreme Cruises' skibe. Skibet sejler jer i retning mod Gozo, forbi øen Comino, og forbi fabelagtige kystlinjer med grotter og noget af det klareste vand, I har set. Ved ankomst til havnen Mgarr på Gozo, bliver I budt velkomne af jeres chauffør, som vil tage jer med på en køretur rundt på øen - blandt andet gennem de gamle landsbyer Xewkija, Xlendi og videre til hovedbyen Victoria. Herefter bliver I kørt tilbage til Mgarr, hvor I atter stiger ombord på skibet og sejler til Cominos postkortsmukke Blå Lagune. Efter en svømmetur i lagunens klare vand, sejler I tilbage langs Maltas nordkyst. Her kommer I blandt andet forbi Mellieha Bay, St. Paul's Island, St. Julians og endeligt til Tigné Point og retur til Sliema. Glæd jer til en sejltur med det bedste Malta, Gozo og Comino har at byde på!

Udflugten varer ca. 8 timer og finder sted på rejsens dag 3 (med forbehold for ændringer). Udflugten inkluderer transport mellem hotellet og havnen i Sliema tur-retur, bådtur inkl. fri bar (med øl, vin, vand og sodavand) samt køretur på Gozo. I modtager jeres værdibeviser til udflugten sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuelle turistskatter (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse