Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Sniff kulturen til jer i livlige Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Tyskland
Pris fra kr. 849
 • per person
 • baseret på 2 personer

Nyd den kulturelle og alsidige Berlin inkl. hotel med morgenmad, billet til DDR-museet og currywurst.

Berlin er en fascinerende storby, der har gennemgået en enorm transformation siden 1990'erne. I 1989 var byen stadig opdelt af Berlinmuren, men efter murens fald for 30 år siden tog udviklingen virkelig fat. Kunstnere og andre frie sjæle strømmede til byen for at bebo de øde dele af byen, holde fester i de gamle fabrikker og bygninger og for at tage hul på et nyt kapitel i Berlin. Under denne storbyferie kommer I til at lære mere om denne periode i Berlin, når I med jeres inkluderede billetter besøger det spændende og interaktive DDR Museum. Der bliver selvfølgelig også tid til at stifte bekendtskab med byens mange andre seværdigheder, nyde en klassisk currywurst og meget mere. Det lyder godt, ikke? Det eneste, I skal finde ud af, er hvor mange dage I vil tilbringe i Berlin, og ellers bare glæde jer til at opleve livlige Berlin.

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Berlin
 • Morgenmad
 • Billet til DDR Museum
 • Currywurst inkl. en alkoholfri drikkevare hos Curry Wolf
Berlin

Listen med grunde til at besøge Tysklands livlige hovedstad er uendelig. Byen har nemlig noget for alle aldre, ønsker og interesser, hvilket gør byen til en absolut bestseller. Berlin er en smeltedigel af historie, kunst, kultur og multikulturalisme, og er under konstant forandring. Intet andet sted i verden kan I opleve så ægte og autentiske levn og monumenter, som I kan i Berlin. Her bliver I både mindet om en fortid, hvor Tyskland var delt i to, men også om tiden under de to verdenskrige, der hærgede byen. Men ikke kun historie og fortidslevn adskiller byen fra andre steder i verden. Nye spændende restauranter, cafeer og små særegne steder popper konstant op og giver byen en helt særlig atmosfære. Snup en øl på en hip bar i Prenzlauer Berg, eller besøg det mangfoldige Kreuzberg, der er et pulserende og kulturelt mekka med grønne parker, hyggelige beværtninger og kulturelle højdepunkter.

• Inkluderede oplevelser •
I modtager jeres billetter og værdibeviser sammen med jeres øvrige rejsedokumenter. Udskriv dokumenterne hjemmefra, og medbring dem til DDR Museum og Curry Wolf. God fornøjelse!

Billet til DDR Museum
Glæd jer til at få et spændende og interaktivt indblik i det daglige liv under det socialistiske DDR-styre. Udstillingen er opdelt i tre temaområder: 'Public Life', 'State and Ideology' og 'Life in a Tower Block'. I kommer blandt andet til at kunne gå ind i en fuldt møbleret DDR-lejlighed og får mulighed for at interagere med en række genstande. DDR-museet er Berlins største, mest interaktive og mest mangfoldige udstilling med fokus på Østtyskland efter krigen - et must i Berlin! Billetten er gyldig på en valgfri dag inden for museets åbningstider. Bemærk venligst, at I selv skal finde til museet (transporten er ikke inkluderet).

Værdibevis til Curry Wolf
Der er nærmest ikke nogen spise, der er mere tysk end en currywurst, og Curry Wolf er kåret som en af Berlins top 10 bedste pølsevogne! Værdibeviset kan byttes til 1x currywurst inkl. 1 alkoholfri drikkevare per person. Værdibeviset kan indløses hos Curry Wolf Ku'damm eller hos Curry Wolf Mitte. Velbekomme!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfri oplevelse (kan bestilles i bookingprocessen).

• Billetter til Panoramapunkt Berlin •
Besøg tårn på Potzdamer Platz og nyd en vidunderlig udsigt over Berlin fra panoramacaféen eller fra tagterrassen. I kører op til tårnets 24. etage med Europas hurtigste etage, hvor I, udover udsigten, også kan opleve en udstilling om Potzdamer Platz. Billetterne kan indløses på en valgfri dag inden for de officielle åbningstider. I modtager jeres billetter sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Fly samt transport til og fra hotellet
 • Transport mellem hotellet og de inkluderede oplevelser
Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børn på rejsen

Det er desværre ikke muligt at have børn under 16 år med på denne rejse

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse