• Med indkvartering

Smagfuld rejse til Toscana

 • Andet
 • 4, 5 eller 7 overnatninger
 • Italien
Pris fra kr. 1.609
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 45 gange

Tag en bid af Toscana! Inkl. hotel med morgenmad, kulinariske oplevelser med b.la. middag og madlavnings-workshop

Toscana er stedet at være, hvis I vil fristes af god mad med de bedste ingredienser. På denne ferie kan I nyde en lækker middag på jeres hotel, og I kommer også på en madlavnings-workshop, hvor I får et kig ind i det traditionelle toscanske køkken. I skal lære at lave retter fra det rustikke 'cucina contadina', som er kendetegnet ved de enkle, men smagsspækkede egnsretter. Og vil I udforske flere af regionens kulinariske glæder? Ved at tage jeres egen bil med fra Danmark kan I køre på dejlige ture gennem Toscanas rullende landskaber, hvor de dybrøde chianti-vine dyrkes, og hvor oplevelserne står i kø langs de gyldne kornmarker og de uendelige olivenlunde. Øv jer på alle de italienske gestikulationer, og glæd jer til vin, pasta og gelato — for nu går turen til Toscana!

Inklusive
 • 4, 5 eller 7 overnatninger i Toscana, Italien
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension afhængigt af, hvilket hotel I bor på)
 • Velkomstdrink
 • 1x middag med lokale retter på hotellet
 • Madlavnings-workshop på hotellet
 • Besøg på et gin-destilleri eller en gave på værelset (afhængigt af, hvilket hotel I bor på)
Smag på Eataly!

Det italienske køkken byder på glæder for enhver gane! I Toscana er der rig mulighed for at gå på opdagelse i det smukke landskab og regionens berømte køkken. I sætter selv dagsordenen, så der er masser af tid til at fortabe jer i kulinariske glæder samt at prøvesmage vin fra lokale vinbønder. Glæd jer til at smage på lokale italienske oste såsom ricotta og mozzarella, nyde en stenovnsbagt pizza, en portion hjemmelavet pasta og til at spise brød med himmelsk olivenolie fra regionens olivenlunde — godt hjulpet på vej af de fantastiske omgivelser. En spændende rejse venter jer. Vi ses i Eataly!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Fly samt transport til og fra hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyseng

Det er muligt at medbringe sin egen babyseng eller låne en på hotellet (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse