Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Udforsk Rhodos med lejebil

 • Andet
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 5.069
 • per person
 • baseret på 2 personer

Den græske øfavorit Rhodos: Inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad, lejebil, udflugt til øen Symi og fly.

Den græske ø Rhodos er et sandt ferieparadis! Med 270 solskinsdage om året er øen stedet for en perfekt solferie, hvor der også er plads til historisk sightseeing, herlig bystemning og fantastiske naturoplevelser. I er indlogeret på et 4-stjernet hotel på øens nordlige spids i Rhodos by, hvis hyggelige centrum byder på middelalderlig charme og livlige tavernaer. I har samtidig en lejebil til rådighed under hele opholdet, så der bliver rig mulighed for at kombinere ture til stranden med kulturelle udflugter. Ikke nok med det, er der også sørget for en udflugt med guide og sejltur til den skønne ø Symi. Så tag med til Rhodos, og glæd jer til at kunne udforske den græske øfavorits maleriske landeveje og skjulte afkroge.

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger på Rhodos, Grækenland
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension på Semiramis City Hotel)
 • Udflugt til øen Symi
 • Lejebil
 • Fly fra København, Hamborg til Rhodos tur-retur
Rhodos

Rhodos er en ægte ferieperle i det græske øhav. Lokalbefolkningen er gæstfri, klimaet lunt og maden herlig, så det er ikke svært at forstå, at feriegæster vælger at rejse tilbage igen og igen. Foruden de omtrent 30 skønne sandstrande er øen kendetegnet ved sine traditionelle huse, grønklædte bjerge og historiske arkitektur. Sidstnævnte opleves bedst på en slentretur gennem den gamle bydel i hovedbyen, hvor nybyggede restauranter og barer står side om side med gamle moskéer og ruiner fra fortiden. Besøg også den antikke by Líndos, som i folkemunde kaldes 'Den hvide by'. Her kan I opleve Akropolis, hvis ældste del daterer sig helt tilbage til 300 f.v.t. Og når solen går ned, er både feriegæster og lokale klar til at male byen rød på de mange hyggelige tavernaer, barer og spisesteder.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderet oplevelse: Udflugt til øen Symi

På rejsens dag 3 har I en inkluderet udflugt til øen Symi. Symi er blandt de smukkeste øer i Det Ægæiske Hav. Så snart båden nærmer sig øens bred, bliver I mødt af de karakteristiske huse, der klynger sig til klippeskråningerne, og I vil med det samme kunne mærke den stemningsfulde atmosfære. Ankommet til Symi besøger I først havnebyen Yialos, hvorfra I kan tage jer ned af hovedgaden Kali Stratas og ind i Chorio, som er den ældre del af byen. Overalt hersker der en levende stemning med masser af traditionelle tavernaer og hyggelige butikker. Går I op til middelalderslottet har I en skøn udsigt over havnen, byen og bugten. God fornøjelse!

Udflugten varer ca. 9-10 timer og inkluderer engelsktalende guide samt transport til og fra båden. I modtager mere information om udflugten sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: 3 € per værelse per nat (betales på hotellet)
 • Depositum til lejebilen
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Elite Hotel: Det er muligt at låne en babyseng gratis

Semiramis City Hotel: Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet).
Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Parkering

Der er offentlig parkering ved hotellet (mod gebyr)