• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Eventyrlige Bali i jeres eget tempo

 • Andet
 • 11, 12, 13, 14, 15 eller 16 overnatninger
 • Indonesien
Pris fra kr. 8.339
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 44 gange

Tag med til eventyrlige Bali inkl. 4* eller 5* hotel med morgenmad, udflugter med kultur- og naturrige oplevelser, transport og fly.

Bali er et sandt paradis for alle, der elsker vidunderlige strande med glitrende bølger, uberørt natur med et eksotisk dyreliv, høje vulkaner samt en fascinerende og farverig kultur. På denne rejse til ”De smilende menneskers ø” får I mulighed for at kombinere langsomme, afslappende stranddage med kulturrige dagsekspeditioner rundt til nogle af øens mest imponerende seværdigheder. I har base på et 4- eller 5-stjernet hotel i enten Sanur, Ubud eller Jimbaran, og alt efter, om I vælger 10, 12 eller 14 overnatninger, har I 2 eller 3 heldagsudflugter med engelsktalende guide inkluderet. Nedenfor kan I se et forslag til, hvordan jeres rejse kan se ud, men I kan selv vælge, hvilke dage I gerne vil på udflugterne. Så tag med til eventyrlige Balis højdepunkter i jeres helt eget tempo.

Inklusive
 • 10, 12 eller 14 overnatninger på et 4- eller 5-stjernet hotel på Bali, Indonesien
 • Morgenmad
 • Privat heldagsudflugt: Kintamanis skønhed
 • Privat heldagsudflugt: Tanah Lot, Jatiluwih og Pacung-provinsen
 • Privat heldagsudflugt: Det østlige Bali (kun ved rejsen på 12 eller 14 nætter på destinationen)
 • Engelsktalende guide/chauffør under udflugterne
 • Privat transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Øvrig (privat) transport
 • Fly fra København, Hamborg til Denpasar, Bali tur-retur
 • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit (nætter betegner overnatninger på destinationen)

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Rejseplan

Dag 1 - 3: Kintamanis skønhed

• Nedenstående rejseplan er et forslag til, hvordan jeres rejse kan se ud, hvis I booker en rejse med i alt 12 overnatninger på destinationen. Ved ankomst til jeres hotel bliver I mødt af vores partner, og I kan aftale med ham/hende, hvilke dage I ønsker at tage på jeres inkluderede udflugter. D… Læs mere

Dag 4 - 6: Tanah Lot og Jatiluwih

Dag 4 og 5 kan I igen lave lige det, I har lyst til. Måske vil I prøve kræfter med de forskellige former for vandsport, som er så populære på Bali? Eller vil I bare slappe af på stranden til synet af de farverige, balinesiske sejlbåde? I bestemmer helt selv. I har på jeres fridage også mulighed … Læs mere

Dag 7 - 13: Det østlige Bali

Brug dag 7, som I ønsker - eventuelt i sløvt tempo uden de store planer. Hvad med at bestille en traditionel, blid balinesisk massage? Bali er et slaraffenland når det kommer wellness, sundhed og selvforkælelse med forskellige spa- og wellnesscentre i alle prisklasser.

Efter en afslappen… Læs mere

Udflugter og oplevelser som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter og oplevelser. Udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen (det er kun muligt at bestille 1 udflugt per dag). Alle udflugterne inkluderer engelsktalende guide og kan finde sted alle ugens dage samt i en gruppe. I vil modtage mere information om de valgfrie udflugter sammen med jeres rejsedokumenter.

• Balinesisk madlavnings-workshop •
Lær at tilberede autentiske retter sammen med en kok. Sammen med en kok aflægger I fra tidligt fra morgenstunden et lokalt marked et besøg, hvor I både får indblik i Balis kultur og livsstil samt lærer om de lokale råvarer. Menuen er sat ud fra sæson, og jeres kok vil glædeligt dele det balinesiske køkkens hemmeligheder, mens I selv skal prøve at tilberede et måltid. Efterfølgende skal I nyde jeres kreationer, inden I bliver kørt tilbage til hotellet - mætte og fulde af indtryk! Oplevelsen starter kl. 06.00 varer ca. 8 timer. Transport og diplom er inkluderet.

• På mountainbike i Kintamani-provinsen •
Under denne cykeltur får I chancen for at opdage det virkelige Bali! På jeres mountainbikes kører I i roligt tempo sammen med jeres guide langs traditionelle landsbyer og varierede landskaber. Som I kører ned ad skråningerne, kan I se hverdagslivet fra første parket, deltage i en tempelceremoni, snakke med de lokale, eller se balinesiske træskærere på arbejde. Turen starter kl. 09.00 og varer ca- 6-7 timer. Transport og frokost er inkluderet.

• Riverrafting på Ayung-floden •
Er I til adrenalin og spænding? Så skal I tage med på riverrafting på den dramatiske Ayung-flod, som er Balis længste. Sammen med et team af professionelle raftere padler I jer langs jungler og storslåede rismarker - hold godt fast! Turen inkluderer alt sikkerhedsudstyr transport samt sikkerhedsbriefing samt snacks og drikkevarer efter endt tur. I bliver hentet kl. 09.00 og turen varer ca. 4-5 timer.

• Vandretur i solopgangen på Baturvulkanen •
Vælger I at tage med på denne tur, skal I tidligt op, men vil blive belønnet med en spektakulær udsigt og i den smukke solopgang over Baturvulkanen. I bliver hentet på hotellet kl. 02.30 og kørt til mødestedet, hvor I en sikkerhedsvejledning fra en professionel vandreguide. Herefter starter I jeres klatring op ad vulkanen. I når toppen omkring kl. 06.15, hvor I kan nyde nogle forfriskninger, inden turen går nedad igen. Det er virkelig en oplevelse at se himlen skifte farve fra kulsort til lyseblå og fra pink til orange! Turen varer ca. 7-8 timer og inkluderer transport.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuelle drikkepenge til guider/chauffører (det anbefales at give ca. 75 DKK per udflugt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby 0-4 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Inkluderede udflugter

Har I valgt en rejse med 10 overnatninger på destinationen (ekskl. nætter på flyet eller i transit) er følgende udflugter inkluderet: 'Kintamanis skønhed' og 'Tanah Lot, Jatiluwih og Pacung-provinsen'

Har I valgt en rejse med 12 eller 14 overnatninger på destinationen (ekskl. nætter på flyet eller i transit) er følgende udflugter inkluderet: 'Kintamanis skønhed', 'Tanah Lot, Jatiluwih og Pacung-provinsen' samt 'Det østlige Bali'.

Ved ankomst til hotellet vil I blive mødt af vores partner, og I kan aftale med ham/hende, hvilke dage I ønsker at tage på jeres inkluderede udflugter. Der er således frit for, om I ønsker at følge den foreslåede rejseplan, eller om I ønsker at bytte rundt på agendaen. Udflugterne er ikke delt med andre rejsende, og der følger en engelsktalende guide samt chauffør med på alle udflugterne. Udflugterne er heldagsudflugter og varer ca. 8 timer med forbehold for ændringer.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Paskrav

Når I rejser til Indonesien, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder ved udrejsedatoen. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum

Indrejse i Indonesien er for danske statsborgere visumfrit i op til 30 dage. Bemærk venligst, at der kan gælde andre regler for ikke danske statsborgere. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Indonesiens valuta er Indonesiske Rupiah (IDR)

Information om grupperejser

På denne rejse kan de inkluderede og de valgfrie udflugter være delt med andre rejsende. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Bali vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med vores logo. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter