• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Sol, strand og storby i Barcelona

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Spanien
Pris fra kr. 1.779
 • per person
 • baseret på 2 personer

Storbyfavoritten Barcelona: Inkl. hotel, morgenmad, bådtur langs Barcelonas kystlinje og fly tur-retur.

Trænger I til at undslippe hverdagen for en stund? Hvis ja, hvad så med at blive gennemvarmet af glæde og masser af spansk stemning? I så fald er Barcelona stedet for jer. Der findes ikke tilstrækkeligt med adjektiver til at beskrive den catalanske hovedstad: Her kan I opleve arkitektur fra Gaudis egen hånd, et pulserende natteliv, udsøgte tapas og summende, sydlandsk stemning. I bor centralt og får serveret morgenmad på hotellet, så I er klar til at indtage gaderne. Under jeres ophold har I også inkluderede billetter til en miljøvenlig bådtur langs Barcelonas kystlinje - for ja, Barcelona byder både på storby og strand. Pak lidt af hvert, og flyv med til Barcelona!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Barcelona
 • Morgenmad
 • Bådtur langs Barcelonas kystlinje
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Alsidige Barcelona

Barcelona er den spanske region Cataloniens hovedstad og ligger langs middelhavskysten, hvilket giver et behageligt klima med milde vintre og tørre somre. Byen er blevet kaldt en af de mest internationale og innovative storbyer i Europa pga. sin indflydelse på handel, kunst, kultur og økonomi - og så er Barcelona faktisk den fjerde mest besøgte europæiske by. Der er sol næsten hele året, så hvis I har lyst til at kombinere strand med storby, er Barcelona et af de bedste steder i verden. Med sin fantastiske kultur- og kunsthistorie er byen et museum i sig selv, og Gaudís arkitektoniske værker og bygninger kan opleves her. Barcelona er byen, hvor I aldrig mangler oplevelser - om det er restauranter, museer, natteliv, arkitektur eller mode, der fanger jeres interesse, er der altid nye oplevelser om hjørnet.

• Inkluderet: Bådtur langs Barcelonas kystlinje •
Lær Barcelona at kende fra vandet under en inkluderet 75-minutters bådtur. I sejler med en bæredygtig sejlbåd på ruten Eco Panoramic Litoral, mens I nyder den smukke udsigt ind til Barcelona. Båden er stille, behagelig - og miljøvenlig! Bådturen finder sted enten i løbet af formiddagen eller eftermiddagen på rejsens dag 2. I modtager mere info om turen sammen med jeres rejsedokumenter, som I modtager senest 5 dage inden afrejse. God fornøjelse!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Toppen af poppen

  Tag kabelbanen op ad Montjuïc-bakken, og få en 360º udsigt ved Montjuïc-slottet fra det 16. århundrede. I parken, som blev bygget til verdensudstillingen i 1929, finder I fine haver, den oplympiske by fra 1992, et amphitheater og et museum dedikeret til den katalanske kunstner Joan Miró og meget, meget mere!

  Park Parc de Montjuïc Park
 • Barça, barça, barça!

  Også selvom I måske ikke er fodboldfans, er synet af det enorme stadion og F.C. Barcelonas hjemmebane en oplevelse! Med sine næsten 100.000 pladser er Camp Nou et af verdens største stadioner. I kan købe billetter til stadionet og det tilhørende museum på F.C. Barcelonas hjemmeside.

  Aktivitet Camp Nou Aktivitet
 • Barcelonas bedste (ikke-turistede) marked

  Har I måske allerede oplevet det populære marked La Boqueria? Eller er I bare vilde med madmarkeder? Så skal I også slå vejen forbi Mercat de Santa Caterina. Så snart I træder over dørtærsklen, er der ingen tvivl om, at I er på alt andet end en turistfælde. Her løber den catalanske stoltheden og ufejlbarlig kvalitet i blodårene!

  Marked Mercat de Santa Caterina Marked
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat Ca. 1-2,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem hotellet og bådturen tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn 0-2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Bådtur

I modtager jeres værdibeviser til bådturen sammen med jeres øvrige rejsedokumenter