• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Storslåede Athen og Akropolis

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 4.049
 • per person
 • baseret på 2 personer

Besøg den græske hovedstad Athen inkl. guidet udflugt til b.la. Akropolis, centraltbeliggende hotel med morgenmad og fly tur-retur.

Athen er en vidunderlig by med tusinde skatte og spændende, nye områder. Akropolis-klippen ligger som et bankende, historisk hjerte midt i byen, og vidner om fortidens storladenhed. Under en inkluderet, guidet tur skal I sammen med en engelsktalende guide opleve Akropolis' monumentale templer og søjler, og se et stort udvalg af byens mange andre seværdigheder. Resten af tiden har I på egen hånd til at gå byen tynd - og det er heldigvis utrolig nemt i Athen. I centrum ligger fortovsrestauranter side om side, og begiver I jer lidt ud i yderområderne finder I den fineste streetart, finurlige caféer, grønne pladser og masser af atmosfære. Athen er storslået på sin helt egen måde!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Athen på et hotel med udsigt til Akropolis
 • Morgenmad
 • Guidet tur gennem Athen og Akropolis (dag 2)
 • Fly fra København, Hamborg til Athen tur-retur
 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.
Velkommen til Athen

Den græske hovedstad fungerer som landets midtpunkt og er den ideelle destination for alle, der er til storby, strand og ikke mindst masser af kultur og historie. Tilbage i 2004 da Athen var vært for OL, blev hele byen istandsat, hvilket har givet byen et fint udseende med idylliske parker og gader, engelske skilte og et fremragende metrosystem. Men den imponerende historie er her endnu. Akropolis, Parthenon, Zeus' Tempel, Athens berømte arkæologiske museum - disse græske vartegn og meget mere venter jer i Athen!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderet oplevelse: Guidet tur gennem Athen og Akropolis

Oplev Athens centrum og Akropolis, mens I dykker dybt ned i den græske historie og mytologi. Sammen med en engelsktalende guide starter I turen ved Athens Olympiske Stadion og bevæger jer videre til Athens 'must-see'-attraktioner- både de moderne og de antikke. I kommer blandt andet forbi Parlamentsbygningen, Den Ukendte Soldats Grav, Zappeion, Zeus-templet, Nationalhaven og meget, meget mere. Turens højdepunkt er det majæstetiske Akropolis, hvor I skal opleve antikkens historiske monumenter, herunder Niketemplet, Parthenon og alle de andre klassikere. I afslutter udflugten med et besøg ved Dionysosteatret og på Akropolismuseet. God fornøjelse!

Turen finder sted på rejsens dag 2 og varer 4-5 timer. Inkluderet er transport fra og til hotellet, engelsktalende guide samt entrégebyrer. Bemærk venligst, at turen ikke er egenet til gangbesværede eller kørestolsbrugere. I kan se den endelige dato og afhentningstidspunkt på de endelige værdibeviser, som I modtager sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (kan tilkøbes i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse