• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Feriefavoritten Kreta med lejebil

 • Andet
 • 7, 8, 10, 11, 14 eller 15 overnatninger
 • Grækenland
Pris fra kr. 3.949
 • per person
 • baseret på 2 personer

Kør ferieøen Kreta tynd: Inkl. 4-stjernet hotel med forplejning, lejebil, guidet heldagsudflugt og fly tur-retur.

Nyd de varme stråler fra den græske sol, mens I udforsker Grækenlands største ø, Kreta. Kreta har altid været et elsket ferieparadis, men hvor I tidligere måske kun har oplevet øens strande, skal I på denne rejse mærke friheden, når I kører langs øens smukke kystlinjer i jeres inkluderede lejebil. Jeres eventyr inkluderer også en guidet heldagsudflugt spækket med oplevelser. Her kommer I både på sejltur til den berømte ø Spinalonga, spiser en BBQ-frokost på en idyllisk strand og skal suge stemningen til jer i den charmende by Agios Nikolaos og dennes sagnomspundne saltvandssø. Når I ikke er på roadtrip eller på sejltur, har I base på et 4-stjernet hotel med morgenmad eller halvpension på Kretas nordøstlige kyst - så mon ikke denne ferie kommer til at indeholde alt det bedste af, hvad Kreta har at byde på?

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger på et 4-stjernet hotel på Kreta, Grækenland
 • Morgenmad eller halvpension (afhængigt af, hvilket hotel I bor på)
 • Heldagsudflugt til Spinalonga og Agios Nikolaos inkl. BBQ-frokost
 • Lejebil
 • Fly fra København eller Århus til Chania tur-retur eller fra Hamborg til Iraklio tur-retur
Kreta

Kreta, den største ø i Middelhavet, er velsignet med mange forskellige strande – fra stenstrande til fine sandstrande, fra travle til afsides, øde strande. De tilbyder alle udsigt over de smukke bugter, dramatiske klipper og det klare, blå vand, hvor I kan dyppe tæerne. Længere inde i landet kan I lade jer betage af det smukke, bakkede landskab, der prydes af olivenlunde og marker med græssende geder. I kommer nemt til Kretas hovedstad Iraklio, og her venter jer et væld af spændende seværdigheder. Byen har gennem tiderne været under både venetiansk og ottomansk indflydelse, og dette kan ses i resterne af byens gamle arkitektur med venetianske fæstningsmure, tyrkiske springvand og byzantinske kirker. Byens 'must-see' er det arkæologiske museum, der er et af Grækenlands vigtigste, og som blandt andet huser fund fra paladserne i Knossos og Phaestos og andre artefakter fra minoisk tid. Melder sulten sig, kan I smage på nogle af de lokale lækkerier i de hyggelige, blå og hvide tavernaer. Der er dermed lagt op til en masse spændende natur- og kulturoplevelser på Kreta!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderet oplevelse: Heldagsudflugt til Spinalonga og Agios Nikolaos inkl. BBQ-frokost

Under jeres ophold skal I med på en skøn dagsudflugt til øen Spinalonga og de omkringliggende højdepunkter. I bliver hentet på hotellet omkring kl. 08.30 og kørt til havnen i den eksklusive ferieby Elounda. Her stiger I ombord på båden, som sejler jer til Spinalonga. På øen ligger en venetiansk fæstning fra det 16. århundrede, som I skal udforske til fods, mens jeres guide fortæller om øens fascinerende historie. I fortsætter herefter med båden gennem de krystalklare farvande til en uberørt strand ved Kolokytha-bugten. Her bliver der mulighed for at bade (så husk badetøjet!), og I vil blive serveret en traditionel BBQ-frokost tilberedt på båden. I afslutter turen i den romantiske by Agios Nikolaos og dennes berømte saltvandssø. Søen ligger midt i byen og er ifølge myten bundløs. Nyd en hyggelig gåtur blandt de hyggelige tavernaer og livlige butikker, inden I igen bliver kørt tilbage til hotellet. God fornøjelse!

• Transport, engelsktalende guide og frokost er inkluderet.
• Turen finder sted mandag-fredag ca. kl. 08.30. I modtager mere information om dato og tidspunkt samt de endelige værdibeviser sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat: 3 € per værelse per dag (betales på hotellet)
 • Depositum til lejebilen
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter
 • Entrégebyr ved Spinalonga under den inkluderede udflugt: 8 € per person (fra 12 år og op) og 4 € per person (0-11 år)
 • Eventuelle drikkepenge til guiden under udflugten
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 3 voksne per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 5 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse