• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Wellness i Sopot på Den Polske Riviera

 • Andet
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Sopot
Pris fra kr. 1.829
 • per person
 • baseret på 2 personer

Wellnessophold i Polen: Inkl. 4-stjernet hotel, morgenmad eller halvpension samt massage.

Tag et afbræk fra hverdagen i de afslappende omgivelser i Sopot, som ligger på Polens østersøkyst. Her kan I forkæle jer selv med en hyggelig gåtur langs stranden, inden I nyder en afslappende og energifornyende stund i wellnessområdet på jeres 4-stjernede hotel. Her står wellnesspersonalet klar til at forkæle jer fra top til tå med en inkluderet massage, hvor I kun skal koncentrere jer om at komme helt ned i gear. Rejs med til Den Polske Riviera, og få renset ud i krop og sjæl.

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger i Sopot, Polen
 • Morgenmad (mulighed for opgradering til halvpension)
 • 50-minutters massage på hotellet (1 per person)
Østersøens perle Sopot

På Gdansk-rivieraen mellem byerne Gdansk og Gdynia ligger Sopot. Sopot er en gammel by, hvis historie går mange århundreder tilbage. Dog det var først i begyndelsen af ​​1900-tallet, at byen vandt popularitet, da byen begyndte at tage den smukke Art Nouveau-arkitektur til sig, hvilket i dag afspejles i byens bygninger. Et godt eksempel på dette er det berømte Grand Hotel and Casino. I dag strømmer folk hertil for at en bid af det 20. århundredes klassiske luksus og ikke mindst nyde af de lange hvide sandstrande og den friske havluft. Har I lyst til lidt storbystemning, skal I ikke længere end en 15-minutters tur med toget for at nå til Gdansk. Her kan I gå en tur langs lystbådehavnens mange farverige huse, køre i sporvogne til de smukke katedraler og kirker samt møde historiens alvor på krigsmuseerne og ved mindesmærkerne.

Hotel Sopot

 • Hotel
 • Sopot, Polen
Property

Det 4-stjernede Hotel Sopot ligger i et roligt område i den nordlige del af Sopot, kun 200 meter fra stranden. Hotellets Botanical Wellness & Day Spa tilbyder masser af mulighed for at slappe af. Der er blandt andet et saunaområde med både dampbad, finsk sauna og aromaterapi, afslapningsområde og muligheder for at bestille diverse wellnessbehandlinger (mod gebyr). I finder også et fitnessrum og en udendørs swimmingpool. Restauranten serverer internationale retter med et polsk twist, og i lobbybaren kan I nyde en drink før eller efter aftensmaden. Det er muligt at parkere gratis foran hotellet på den fælles parkeringsplads eller mod gebyr i parkeringsgaragen.

 • +11
Læs mere
Standard room

Standard dobbeltværelse

Comfort room

Comfort dobbeltværelse

Inkluderet oplevelse: Massage på hotellet

Under jeres ophold bliver I forkælet med en 50-minutters klassisk massage. Hver del af kroppen bliver masseret for at stimulere nervesystemet, forbedre blodcirkulationen, fleksibilitet og naturligvis for øget velvære. God fornøjelse!

Massagen finder sted på hotellet på rejsens dag 2. I modtager jeres værdibeviser sammen med jeres øvrige rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Miljø/turistskat: Ca. 33 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Fly samt transport til og fra hotellet
 • Eventuelle vej- og broafgifter (hvis I ankommer i egen bil)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse