Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

Cykelferie i smukke Tyrol

  • Andet
  • Østrig
Pris fra kr. 2.469 per person
  • samlet pris fra kr. 4.938
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Tag på skønne cykelture gennem det betagende bjerglandskab i Tyrol inkl. halvpension og elcykel!

Store, smukke søer, idylliske bjergtoppe, traditionelle træhytter, hyggelige landsbyer og grønne alper, der strækker sig så langt, øjet rækker. I finder det hele i det østrigske delstat Tyrol. Om vinteren er Tyrol et populært område for vintersport, men området kan meget mere end bare det. Når sneen er smeltet, og det grønne titter frem, er det et smukt syn, der ikke er lige til at glemme. Under denne ferie bor I i den hyggelige landsby Mayrhofen i Zillertal i Tyrol. Herfra kan I begive jer ud for at udforske området på jeres elcykler og nyde freden samt de vidunderlige omgivelser. På jeres elcykler kan I nemt suse gennem bjerglandskabet, selvom I ikke er erfarne cyklister. Det lyder ikke helt tosset, vel?

Inklusive
  • 4, 7, 10 eller 14 overnatninger i Mayrhofen

  • Halvpension

  • Leje af elcykel under hele opholdet

Cykelparadis i Mayrhofen

Kan I høre det? De østrigske bjerge kalder på jer. Denne gang er det ikke for at stå på ski, men fordi I har de bedste muligheder for at vandre og cykle i bjergene. I sommermånederne forvandles det populære Zillertal sig fra at være et vintersportsområde til at være et frodigt, idyllisk område fyldt med grønne dale, søer og blomster. Den charmerende landsby Mayrhofen ligger i Zillertal, der er en af de mest populære ferieregioner i Østrig. Fra landsbyen med hyggelige huse i typisk alpestil kan I tage på lange vandre- og cykelture på jeres helt egne elcykler. I Zillertal finder I et væld af cykelruter, så der er rig mulighed for at hoppe op på jernhesten og drøne ud på eventyr!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
  • Besøg Alpernes største grotte

    Besøg Spannagel Grotten, der befinder sig under Hintertux Gletsjeren, og som med sin længde på 12,5 km er den største grotte i Alperne! Grotten blev første gang opdaget i 1919 og frem for at udforske dens mange hemmeligheder, blev den brugt som et sted, man kunne opbevare sit skrald.

    Bjerg Spannagelhöhle Bjerg
  • Gå på tusinde år gammel sne

    3.250 m over havets overflade troner denne majestætiske gletsjer sig. Fra juli til september kan I udforske gletsjeren med en guide, og gå på mere end tusinde år gammel is, mens I nyder den forrygende udsigt. Finder man et bedre sted til en selfie?

    Park Hintertuxer Gletscher Park
  • En idyllisk bjergsø

    Klart, blåt vand omgivet af bjerge og maleriske landsbyer – det er søen Achen. I kan både gå og cykle rundt om søen, der er en skøn måde at slappe af på og finde roen. Husk kameraet, så I kan forevige denne tur med masser af smukke billeder.

    Krydse af Achen Krydse af
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Fly
  • Turistskat på 2,20 EUR per person, per nat, der skal betales på Landhaus Mayrhofen
Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Kapacitet

Maks. to voksne per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnepolitik

Børn under 18 år er ikke tilladt på denne rejse

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Elcykel

I modtager en værdikupon to uger før afrejse. Den kan indløses, når I lejer jeres elcykler. Indløs værdikuponen på hotellet, og en elcykel vil være til rådighed for jer under hele dit ophold