Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med transport mellem lufthavnen og hotellet

Historiske Buda og livlige Pest

 • Storbyferie
 • Ungarn
Pris fra kr. 1.229
 • per person
 • baseret på 2 personer

Oplev Budapest på den ultimative storbyferie! Inkl. lækre hoteller med morgenmad, lufthavnstransfer og fly.

Nyd det bedste af Budapest på en uforglemmelig tur til en af de smukkeste hovedstæder i Europa. Med et ophold på et centralt beliggende hotel kan I udforske alt det, byen har at byde på lige fra de charmerende, middelalderlige gader og historiske seværdigheder i Buda til de store markeder og livlige ruinerbarer i Pest. Lej en cykel, og kryds den berømte kædebro (Széchenyi) eller hop en tur i de termiske bade. I kan også tilbringe en stille eftermiddag med picnic på den smukke Margaretø. Hotel, morgenmad, lufthavnstransfer og fly er inkluderet i rejsen, så det eneste, I skal tænke på er, hvorvidt I vil tilbringe 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i fortryllende Budapest!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Budapest
 • Morgenmad
 • Sen udtjekning senest kl. 12.00
 • En flaske champagne
 • Velkomstdrink
 • Tur-retur transfer fra lufthavnen
 • Fly fra til Budapest tur-retur
Budapest & Szentendre

Budapest er fuld af spændende oplevelser: Smuk arkitektur og fascinerende historie, massevis af shoppingmuligheder, koncertsteder og kurbade — og selvfølgelig den berømte flod Donau. Floden deler byen i to dele: Buda og Pest. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den østlige bydel, Pest, og mærk den ægte storbystemning, og gå på opdagelse i de mange fashionable butikker.

Ca. 25 km nord for Budapest ligger Szentendre — en lille, baroklandsby, der er bygget oven på middelalderlige ruiner ved Donau Bend. Byen anses for at være kunstens by og er på grund af sin Middelhavs-atmosfære en populær destination blandt både lokalbefolkningen og turister.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • Ruin og bar i et

  I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.

  Bar Szimpla Kert Bar
 • Ø i byens centrum

  Omgivet af Donau finder I den 2,5 kilometer lange og 500 meter brede ø med indbydende græsplæner, hvor I kan slappe af.

  Attraktion Margit sziget Attraktion
 • Smuk, ungarnsk spa-kultur

  Et kulturelt must er et besøg i de berømte termiske bade i Budapest. Her kan I nyde saunaer, bade og smuk arkitektur i en unik atmosfære. Széchényi Badene kan dateres tilbage til 1913 og er et af Europas største spa-komplekser.

  Spa & Wellness Széchényi Badene Spa & Wellness
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn under 12 år per værelse på Bo33 Hotel Family & Suites samt maks. 2 voksne og 1 barn under 9 år per værelse på Bo18 Hotel Superior

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.
Børn fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men får ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage (afhængig af flyselskabet)

Babyseng

På denne rejse er det muligt at låne en babyseng uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst hotellet for mere information

Handicapvenlig

Værelser med kørestolsadgang er tilgængelige på forespørgsel. Kontakt venligst hotellet for mere information

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Ungarns valuta er den ungarnske forint (HUF)