Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Smukt vulkanlandskab på Lanzarote

 • Andet
 • Spanien
Pris fra kr. 11.169
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk det spændende landskab med lavastrande, vindale og meget mere på Lanzarote inkl. hotel med måltider, udflugt, lejebil og fly!

Velkommen til Lanzarote – en af de mest fascinerende øer af De Kanariske Øer. Som vulkanø byder Lanzarote på en mangfoldig natur med lavafelter, vindale og alsidige sandstrande. I finder både hvide sandstrande og specielle sorte lavastrande. Derudover kan I nyde godt af at have en lejebil, så I har frihed og mulighed for at se alle øens perler. De unikke lavagrotter "Jameos del Agua", den grønne lagune nær El Golfo og Montañas del Fuego i Timanfaya National Park er bare nogle af øens mange smukke perler. I kan besøge disse steder og meget mere under en inkluderet udflugt! Hvad venter I på?

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i Lanzarote
 • All-inclusive på Hotel Pocillos Playa
 • Halvpension ekskl. drikkevarer på Hotel The Volcán Lanzarote
 • Lejebil
 • Fly fra til Arrecife tur-retur
Sol, hav, strand og meget mere

Vidste I, at Lanzarote er blevet udpeget som "biosfærereservat" af UNESCO, fordi øen formår at kombinere økonomisk udvikling og naturbeskyttelse? og det er unikt: lavafelter, vindale og smukke strande... Under jeres ophold i Lanzarote bør I ikke gå glip af strandene i Papagayo – mellem klipperne finder I bugter med krystalklart vand og skjulte strande. Hvis I leder efter et sted at spise og shoppe i hyggelige butikker, så kan Playa Blanca anbefales. Byen er en lille fiskerby på den sydlige del af øen. En anden idyllisk strand, I ikke bør gå glip af, er Playa Quemada. Det er en sort strand af vulkansk oprindelse. I nærheden af stranden kan I også besøge La Geria, der er et beskyttet område, hvor der laves lækker vin, som I kan smage!

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Inkluderet udflugt

• Den store Lanzarote-udflugt •

Under denne store Lanzarote-udflugt besøger I nogle af øens højdepunkter. I starter ved Los Hervideros, der ligger ved vandet, hvor I kan se imponerende klipper med underjordiske grotter. Derefter besøger I vulkanske klipper og den grønne lagune nær El Golfo. I fortsætter til "Las Montañas del Fuego" i Timanfaya National Park. Dette område blev ramt af et vulkanudbrud i det 18. århundrede, hvilket har resulteret i et særligt landskab med forskellige nuancer af okker og rød. Bagefter går turen mod lavagrotterne "Jameos del Agua". Arkitekten César Manrique har bygget kunst som en del af naturen og har beriget grotterne med anlagte vandbassiner, haver, en restaurant og endda et auditorium. Derudover kan I også tage på en kameltur og nyde en vinsmagning i vinregionen, La Geria!

Udflugten inkluderer transport, frokost og guide. Den finder sted onsdage og fredage. I kan se den nøjagtige dato for udflugten i jeres rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 15
 • Brændstof til lejebilen
 • Eventuelle parkeringsomkostninger for lejebilen
 • Eventuelle vej- og broafgifter for lejebilen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Selvrisiko og depositum

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 13 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellerne
Børn fra 2-12 år får 50% rabat på hotelprisen.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbring kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse