• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Nordportugals smukke vinregion

 • Andet
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Prado Melgaco
Pris fra kr. 2.619
 • per person
 • baseret på 2 personer

Få en smagfuld oplevelse på denne rejse til Nordportugals vinregion med fly, lejebil og vinsmagning med mere

Velkommen til Melgaco i Portugal – den nordligste region i Portugal. Malgaço, der er smukt beliggende ved Minho-floden, byder på et vidunderligt landskab omgivet af vinmarker. Besøg Quintas de Melgaço-vingården, hvor I kan nyde druesorten, Alvarinho, der dyrkes her. Her vil en lokal guide fortælle jer mere om regionens vindyrkningshistorie. Tag et glas, og nyd den forfriskende smag. I kan også se frem til ubegrænset adgang til wellnessområdet på jeres firestjernede hotel og en opgradering til et Deluxe-værelse. Få det meste ud af jeres lejebil, og udforsk idylliske byer som Vila Nova de Cerveira, Braga og Guimarães. Oplev Nordportugals mange kulinariske højdepunkter på denne rejse, nyd delikat vin og bliv forført af Portugals charme.

Inklusive
 • 5, 7, 10 eller 14 overnatninger i Melgaço
 • Morgenmad (opgradering til halvpension ved tilgængelighed)
 • Ubegrænset adgang til River Spa
 • Besøg Quintas de Melgaço-vingård med guide
 • Velkomstdrink ved ankomst
 • Garanteret opgradering til Deluxe-værelse
 • Lejebil
 • Fly fra København til Porto tur-retur
Nordportugal

Den nordlige del af Portugal er en naturskøn perle med hyggelige byer. Fra lufthavnen i Porto kører I nordpå, og I kan gøre det i jeres helt eget tempo. På vejen dertil kommer I forbi byer som Guimarães og Braga. Stop bilen, og gå rundt i Bragas historiske centrum og besøg det ældste katedral i Portugal. Bragas centrum har smukke, gamle bygninger, og I kan se barokkirken Bom Jesus do Monte, der er berømt for sine dekorative trapper. I Guimarães er det værd at besøge de charmerende torve, traditionelle huse og caféer og derefter tage svævebanen op til Penha-bakken for at nyde udsigten fra toppen. Guimarães' slotsruiner og Ducal-paladsets smukke, gotiske arkitektur bør også ses.

Når I kommer længere nordpå, vil I have udsigt til et meget frodigt landskab. Ved Minho-floden, der grænser op til Spanien, er der flere vinregioner, der er kendt for deres lette og delikate druesorter som Vinho Verde og Alvarinho. Forkæl jer selv med kulinariske lækkerier i de mange quintas, de traditionelle portugisiske vingårde, og nyd ikke blot lækre vine, men også frisk fisk, caldo verde (grøn suppe), der er typisk for Portugal, og røget specialiteter fra Melgaço.

Denne del af Portugal byder på flere fantastiske oplevelser såsom hvidvandsrafting på Minho-floden og vandreture i Peneda-Gerés National Park. Begge giver jer mulighed for at komme helt tæt på naturen. I kan også besøge slotte og lokale kirker. Castello do Melgaço i Vila, de historiske ruiner af Castro Laboreiro Slot og Paderne er bestemt alle værd at besøge.

Monte Prado Hotel & Spa****

 • Hotel
 • Prado Melgaco, Portugal
Pool & Terrace

Det 4-stjernede Monte Prado Hotel & Spa ligger i ude i naturen ved Minho-floden og har ca. 2,5 km ind til centrum af Melgaço i Portugal. Her kan I se frem til et behageligt ophold, hvis I vælger at benytte jer af hotellets wellness-område (mod gebyr). Hotellet har også en bar og restaurant, hvor I kan vælger at spise lækre, lokale specialiteter. Her er I garanteret ro i sindet!

 • +9
Læs mere
Comfort Double Room

Comfort-værelse

Værelserne er 29 m² og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og moderne designermøbler. Faciliteterne inkluderer en minibar, et tv og en separat opholdsstue med en sofa. Værelserne har også aircondition samt eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Vinsmagning på Quintas de Melgaço-vingården

Quintas de Melgaco ligger cirka 1 kilometer fra jeres hotel i Melgaço. På denne inkluderede udflugt bliver I klogere på hele historien, også hemmeligheder, om vindyrkningen. En skøn udflugt med vinsmagning af to førsteklasses vine fra druesorten Alvarinho – en drøm for alle vinelskere.
Varighed: 1 time.
Inkl.: Engelsktalende guide og vinsmagning.
Bemærk, at du selv skal sørge for at ankomme til vingården.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Brændstof, parkerings- og vejafgifter
 • Depositum til lejebil (kreditkort kræves)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Check-ind

Fra 15:30 - 23:30

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapcitet

Maks. 3 personer per værelse (3 voksne eller 2 børn og 1 barn)

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12: Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

En babyseng kan stilles til rådighed på forespørgsel. Kontakt her kundeservice

Handicapvenlig

Denne rejse er desværre ikke tilgængelig for gangbesværede

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Information om billeje

Minimumsalderen for primærchaufføren er 18 år og vedkommende skal have et gyldigt kørekort. Primærchaufføren skal have et kreditkort i eget navn med en tilstrækkelig kreditgrænse ved indbetaling af depositum. I henter og afleverer selv lejebilen i lufthavnen. Rejsende skal beregne god tid til at køre til lufthavnen og aflevere lejebilen før hjemflyveturen

Bilforsikring

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum (kreditkort kræves). Fuld forsikring, skadesforsikring, ansvarsforsikring, tyveriforsikring, dækning af glas, dæk, undervogn og tag er inkluderet. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter

Parkering

Gratis parkering på hotellet (afhængig af tilgængelighed).

Hjemrejse

Beregn god tid til at køre i lufthavnen og aflevere lejebilen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Information om rejsetype

Dette er en individuel rejse og ikke en grupperejse