Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Kulinarisk oplevelse i betagende Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Tjekkiet
Pris fra kr. 709
 • per person
 • baseret på 2 personer
Refundable

With this offer, if your selection includes flights, you can get a partial refund if you cancel up to 29 days before your check-in date.

If your selection excludes flights, you can get a full refund if you cancel up to 29 days before your check-in date.

If your check-in date is less than 29 days away, you will not be eligible for a refund, however this might improve depending on your selection. Please check before booking.

Et fantastisk storbyophold i ølbyen Prag inkl. fly, hotel med morgenmad, trerettersmiddag og besøg på bryggeri!

Prag er en af de smukkeste og mest eventyrlige byer i verden – den tjekkiske metropol byder på en masse lige fra musik, store litterære tænkere som Kafta, lækre traditionelle retter såsom gullasch, stegt svinekød og melboller samt øl. Her kan I slentre ned ad de små, brostensbelagte gader i den gamle bydel og gå over broen til Prags borg, der er intet mindre end verdens største borg! Ved floden Vltava finder I skønne steder at sidde og ikke mindst drikke en god øl. Der drikkes mere øl her end nogen andre steder. Oplev denne storslåede by, og nyd en trerettersmiddag med retter fra det bohemske køkken. På de mange barer kan I smage på flere varianter af den nationale drink "Pivo" (øl), og når I besøger Staropramen Bryggeri, får I en masse viden og historie om netop denne øl. Er I klar til et kulinarisk og uforglemmeligt storbyophold? Pak tasken, og tag på eventyr i hele verdens ølby!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i Prag

 • Bed & Breakfast

 • Besøg på Staropramen Bryggeri i Prag – det næststørste bryggeri i Tjekkiet

 • Trerettersmiddag i restauranten Hlavkuv Dvur med retter fra det traditionelle tjekkiske køkken

 • Turistskat på 4,00 EUR per person, per nat, som skal betales på Hotel Park Inn Prag (for personer mellem 18 og 70 år). Bemærk, at turistskat er inkluderet på alle andre hoteller

 • Fly fra til Prag tur-retur

 • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Prag

Velkommen til den gyldne by. Byen, der verden over er kendt for sin maleriske skønhed og historiske bygninger samt de mange tårne. Faktisk så mange, at Prag også går under navnet ”De hundrede tårnes by”. Gå en dejlig tur i de små, snoede gader i den gamle by, og betragt det berømte astronomiske ur på markedspladsen. Krydser I Karlsbroen i de tidlige aftentimer, kan I nyde en spektakulær udsigt over byen og floden Vltava. Gå heller ikke glip af at smage den lokale drink Pivo (øl), og nyde retter fra det bohemske køkken. Uanset, om I er til lys eller mørk øl eller noget helt tredje, så finder I det her.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Inklusioner

• Besøg på Staropramen Bryggeri i Prag – det næststørste bryggeri i Tjekkiet •

Staropramen Bryggeri er det næststørste bryggeri i Tjekkiet og eksporterer øl til 37 lande. I besøger det historiske bryggeri i Prags gamle industrielle forstad, Smíchov. Tag her på en interaktiv tur, hvor I lytter til mesterbryggeren Josef Paspas stemme, der guider jer rundt og fortæller jer mere om bryggeriets historie. Til sidst kan I nyde en god øl.

Åbningstider: hver dag fra kl. 10.00-18-00. Inklusioner: éntre, interaktiv tur og øl Varighed: cirka 40 minutter

• Trerettersmiddag i restauranten Hlavkuv Dvur med retter fra det traditionelle tjekkiske køkken •

En trerettersmiddag venter jer på denne charmerende restaurant med ølkælder og en hyggelig overdækket have. Hlavkuv Dvur ligger centralt nær Wenzelspladsen, og her kan I nyde traditionelle tjekkiske retter såsom ribbensteg og gullasch. En af specialiteterne er stegt and, der bliver bagt foran gæsterne i en flisebelagt ovn. Derudover tilbydes der et udvalg af lokale øl. Bemærk, at drikkevarer er ikke inkluderet.

Åbningstider: hver dag fra kl. 11.00-24.00

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 75
 • Turistskat på 4,00 EUR per person, per nat, som skal betales på Hotel Park Inn Prag (for personer mellem 18 og 70 år). Bemærk, at turistskat er inkluderet på alle andre hoteller
 • Tur-retur lufthavnstransfer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2021

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse. Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men får ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage (afhængig af flyselskabet)

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser