Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering

Islandsk eventyr med vandfald, vulkaner og nordlys

  • Rundrejse
  • Island
Pris fra kr. 8.969 per person
  • samlet pris fra kr. 17.938
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

En gletsjerlagune, farverig himmel, vandfald og vulkaner – Island er noget helt særligt! Inkl. hoteller, morgenmad, guidede udflugter og fly

Velkommen til landet med is, ild og vand. I Island møder I billedskønne vandfald og dampende gletsjere, der står i stærk kontrast til det frosne, hvide landskab og gletsjerlagunerne, der igen står i kontrast til de sorte lavastrande og det farverige nordlys, der danser over den mørke nattehimmel. Island er med andre ord fyldt med kontraster. Det og meget mere kan I opleve på denne spændende rejse, hvor I kommer forbi gletsjerlagunen Jökulsárlón, udforsker den berømte rute, Den Gyldne Cirkel, og tager på en nordlys-udflugt. Derudover kan I også blive klogere på Islands vulkanlandskab på en særudstilling samt møde de smukke islandske heste. Den ultimative islandsrejse venter forude!

Inklusive
  • 4 overnatninger i Island

  • Morgenmadsbuffet

  • Den Gyldne Cirkel

  • Udflugt til Islands vulkaner og vandfald

  • Nordlys-udflugt

  • Udflugt til Den Blå Lagune

  • Udflugt til gletsjerlagunen Jökulsárlón

  • Entré til Hvolsvöllur Lava Centre

  • Udflugt til Friðheimar

  • Lokale guider og al transport for dag 2, 3 og 4

  • Fly fra til Keflavík tur-retur

  • Transfer (dag 2-4)

  • Lufthavnstransfer er valgfrit og kan tilkøbes i bookingprocessen

Rejseoversigt

Dag 1: Velkommen til Island

Landet med is, ild, gamle sagn og uspoleret skønhed – Island gemmer på uforglemmelige oplevelser, naturvidundere og kulturelle skatte. Lige fra landets smukke gletsjere og de dybe gletsjerlaguner til den underjordiske varme og dampen, der stiger op fra jorden. Der venter naturskønne oplevelser foru…

Læs mere
Reykjavik Klettur Hotel

Dag 2-3: Glitrende gletsjere og sorte lavastrande

Dag 2: Udflugt til Den Gyldne Cirkel med besøg i Fridheimar drivhus og udflugt til Nordlyset (på dag 2 eller tre afhængig af vejrforhold)

Du kan se frem til at komme tæt på gletsjere, der glitrer som juveler, sorte lavastrande og jordens vilde energi. Med al transport inkluderet på denne rej…

Læs mere
Hótel Vík í Mýrdal

Dag 4: Den Blå Lagune, vulkaner og vandfald

Dag 4: Udflugt til vulkaner og vandfald, entré til Lavacentret med udstillinger og besøg i Den Blå Lagune (adgang til de varme kilder er valgfri og kan købes mod et tillægsgebyr)

Efter dage mærket af is og brusende naturfænomener er tiden kommet til at tage hul på et nyt kapitel. Denne gang vi…

Læs mere
Reykjavik Klettur Hotel
Inkluderede udflugter

• Den Gyldne Cirkel • (dag 2) Udforsk Islands berømte "Gyldne Cirkel". På denne rute kommer I forbi den smukke Thingvellir Nationalpark, det dramatiske Geysir-område og det brusende Gullfoss-vandfald.

• Udflugt til Friðheimar • (dag 2) Få en smagsprøve på Islands geotermiske landbrug med et besøg til de specielt designet drivhuse på Friðheimar. I kan se tomatplanter og få mulighed for at smage på lækkerierne. I besøger også stalden, hvor de i generationer har opdrættet prisvindende islandske heste.

• Nordlys-udflugt • (dag 2/3, afhængig af vejrforholdene) Det smukke nordlys (aurora borealis) kan ikke sammenlignes med noget andet, og med ekspertise fra erfarne guider kommer I til de steder, hvor der er størst mulighed for at se det. Hav kameraet parat, og forbered jer på noget ganske særligt.

• Udflugt til gletsjerlagunen Jökulsárlón • (dag 3) Kør ud til smukke Skaftafell Nationalpark og gletsjerlagunen, der er Islands dybeste lagune skabt af store isblokke.

• Udflugt til Islands vulkaner og vandfald • (dag 4) I kører gennem det bakkede, grønne landskab, sorte vulkansandstrande og gletsjere langs sydkysten. Under udflugten får I set nogle af Islands smukkeste vandfald, så husk kameraet!

• Udflugt til Den Blå Lagune • (dag 4) Kør gennem det billedskønne landskab på Reykjanes-halvøen, hvor I finder Den Blå Lagune. Her kan I nyde en blødgørende silica-muddermaske (mod betaling) og komme helt ned i gear.

• Entré til Hvolsvöllur Lava Centre • (dag 4) Besøg det berømte Hvolsvöllur Lava Center, og oplev deres innovative Volcano & Earthquake-udstilling. Den nye, interaktive udstilling giver jer et spændende indblik i vulkanerne, lavastrømmene og jordskælv, der alle har formet Island.

Alle udflugter er inklusive guide og transport.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Udflugt til Den Blå Lagune

Entré til Den Blå Lagune, inkl. håndklæde og silica-muddermaske kan tilkøbes i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fælles transfer i bus, privat envejstransfer eller privat tur-retur transfer kan tilkøbes i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse og er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tredje-persons-rabat

En tredje voksen får rabat på hotelværelset. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Handicapvenlig

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse. Værdikuponer, dokumenter og yderligere rejseinformation udleveres ved ankomst

Valuta

Islands valuta er den islandske krone (ISK)

Nordlys

Bemærk, at nordlys er et naturfænomen, der er vanskelig at forudsige og afhænger af vejrforholdene. Derfor kan det ikke garanteres, at det er muligt at se nordlys