• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

High Tea-oplevelse i London

 • Storbyferie
 • Storbritannien
Pris fra kr. 1.499
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 7 gange

Forkæl jer selv med en uforglemmelig storbyferie i London. Inkl. hotel, fly, morgenmad, eftermiddagsteoplevelse & cruise på Themsen!

Tag på en oplevelsesrig storbyferie til London, der er en af Europas mest pulserende byer. På rejsens anden dag tager I på et cruise på Themsen og kan nyde en skøn udsigt til Londons ikoniske bybillede. Efter jeres cruise venter der den traditionelle eftermiddagste i restauranten Brown's på Butler's Wharf. Her får I en næsten kongelig High Tea-oplevelse med et udvalg af scones, lækkert bagvæk og sandwich samt en kande te. I bor på et centralt hotel efter eget valg og kan udforske London, som I vil! Lige fra West Ends sprudlende musicalscene til Westminister Abbey til Buckingham Palace til de utallige verdenskendte kunstmuseer. Bliv op til fem nætter i London og oplev alt, hvad den britiske hovedstad har at byde på!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i London
 • Inkl. morgenmad
 • Royal High Tea på Butler's Wharf
 • Cruise på Themsen
 • Fly fra til London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted tur-retur
London calling!

London er en af ​​de mest spændende byer i verden. Storbyen er ét stort, levende og evigt foranderligt sted, kendt for sin historie, pragt og arkitektur samt sine utallige restauranter, teatre, klubber og naturligvis sit pulserende natteliv. Med byens røde telefonbokse, idylliske grønne parker, majestætiske paladser og fascinerende historie er det umuligt ikke at blive vild med London! Den engelske hovedstad er altid et besøg værd, og uanset om det er jeres første tur, eller om I allerede har besøgt byen flere gange, vil der være rigeligt at opleve.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Læs mere
Vores tips
 • "Let me entertain you!"

  West End er et af Londons mest elskede områder og samlingspunkt for kunst- og kulturelskere fra hele verden. Her i Londons teaterdistrikt rammer både klassiske Shakespeare-dramer og og farverige Broadway-musicals de skrå brædder. At opleve et show i West End er en af de helt store London-oplevelser! Mon I kan vælge, hvilket show det skal være?

  Teater The West End Teater
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Tur-retur transfer fra lufthavnen til hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 42 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Ved at foretage en booking indgår du en direkte kontrakt mellem dig og Secret Escapes Limited for levering af din rejsepakke. Secret Escapes fungerer som ansvarlig rejsearrangør og er derfor ansvarlig for korrekt gennemførelse af aftalen. Secret Escapes Vilkår og Afbestillingsbetingelser gælder for denne booking.

Secret Escapes Limited a company registered in England & Wales under number 07026107, registered office 120 Holborn, London, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

COVID-19

På grund af COVID-19-pandemien kan der være yderligere adgangskrav, der er gældende på din destination, som kan ændres med kort varsel. Tjek venligst de seneste oplysninger og krav inden din afrejse via din regerings udenlandske rådgivningstjeneste.

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne. Rabatten er baseret på rejsens afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyseng

En babyseng er desværre ikke til rådighed

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

London High Tea

Eftermiddagste i restauranten Brown's på Butler's Wharf finder sted på rejsens anden dag. Eftermiddagste er tilgængelig fra kl. 15.00-17.30. I modtager alle oplysningerne med jeres rejsedokumenter op til 5 dage før afrejse.

Thames River Cruise

Det inkluderende cruise på Themsen fra Westminster Pier til Tower Pier afgår hvert 40. minut. Jeres cruise varer en time og inkluderer guide ombord. I modtager alle oplysningerne med dine rejsedokumenter op til 5 dage før afrejse.

Adapter

Bemærk, at det er nødvendigt med en adapter i England