Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Med lejebil

Oplev forunderlige Sverige fra øst til vest

  • Rundrejse
  • Sverige
Pris fra kr. 5.669 per person
  • samlet pris fra kr. 11.338
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Rejs gennem Sverige lige fra øst til vest, inkl. lejebil, fly, hoteller og morgenmad

Leder I efter en dejlig ferie, der byder på både idylliske naturlandskaber og travle byer? Hvad med en rejse i vores naboland? Benyt lejligheden til at lære den vidunderlige natur og de smukke svenske byer at kende. Denne rejse tager jer til nogle af de skønneste steder i Sverige fra Stockholm til Jönköping og Mölndal til Örebro. Derudover venter Karlstad, Tällberg og Uppsala jer, hvis I vælger en rejse på 10 overnatninger. Kort sagt er der meget at se – udforsk byerne i jeres eget tempo med jeres helt egen lejebil, mens I nyder det betagende svenske landskab. I kan slappe af på jeres hoteller efter en oplevelsesrig dag. Pak tasken, og tag på opdagelse i vores naboland.

Inklusive
  • Rejse gennem Sverige: 7 eller 10 overnatninger

  • Morgenmad

  • Lejebil

  • Fly fra til Stockholm tur-retur

Dag 1-2: Ankomst i Stockholm

Velkommen til Stockholm! Brug resten af ​​dagen til at udforske Sveriges hovedstad og nyd alt det, byen har at byde på.

Gå en tur gennem den gamle bydel, og indtag den hyggelige atmosfære. Besøg også et af byens mange museer eller tag en sejltur og oplev Stockholms øhav. Mere end 24.000 øer med …

Læs mere
Scandic Klara  eller tilsvarende

Dag 3: Jönköping

Efter morgenmaden på jeres hotel i Stockholm, kører I videre i jeres lejebil til Jönköping, der er jeres næste destination. Turen tager cirka mellem 3 og 4 timer. På den sidste del af ruten kører I langs den smukke Vättern-sø. Nyd en betagende udsigt over søen med sin 2 km lange hvide sandstrand. …

Læs mere
Clarion Collection Hotel Victoria  eller tilsvarende

Dag 4-5: Mölndal

På dag 4 fortsætter I jeres rejse til Mölndal. Dette sted er en del af Göteborg-regionen og var indtil 1930 en møllelandsby med en livlig papir-, tekstil- og olieindustri. I tilbringer to overnatninger her, så I har masser af tid til at udforske området.

Mölndal er kendt for sin vidunderlige na…

Læs mere
Best Western Plus Aby Hotel  eller tilsvarende

Dag 6-7: Karlstad

Nyd morgenmaden på jeres hotel i Mölndal, og sæt derefter kurs mod Karlstad, hvor I tilbringer 2 nætter.

I Karlstad løber Klarälven, Sveriges længste flod, ud i Vänern-søen. Dette betyder, at der er masser af vand og grønne områder omkring byen, som bedst opdages på gåben. Karlstad er altså sted…

Læs mere
Clarion Collection Hotel Plaza  eller tilsvarende

Dag 8-9: Tällberg

I dag fortsætter I til Tällberg, der ligger cirka 3 timer og 20 minutters kørsel fra Karlstad. Denne maleriske landsby ligger ved Siljansøen, og I har en vidunderlig udsigt over søen.

Landsbyen, der kun har cirka 200 fastboende, har længe været en stille landbrugsby. I 1914 blev der bygget en je…

Læs mere
Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa  eller tilsvarende

Dag 10: Uppsala og hjemrejse

Efter morgenmaden i Tällberg går turen til Uppsala. Studiebyen er en af ​​de ældste byer i Sverige og er kendt for sit universitet, den smukke katedral og den berømte botaniker Carl von Linné, der engang boede her. Uppsala Universitet er Skandinaviens ældste center for videregående uddannelse og bl…

Læs mere
Clarion Hotel Gillet  eller tilsvarende

Dag 1: Ankomst i Stockholm

Velkommen til Stockholm! Brug resten af ​​dagen til at udforske Sveriges hovedstad og nyd alt det, byen har at byde på.

Gå en tur gennem den gamle bydel, og indtag den hyggelige atmosfære. Besøg også et af byens mange museer eller tag en sejltur og oplev Stockholms øhav. Mere end 24.000 øer med …

Læs mere
Scandic Klara  eller tilsvarende

Dag 2: Jönköping

Efter morgenmaden på jeres hotel i Stockholm, kører I videre i jeres lejebil til Jönköping, der er jeres næste destination. Turen tager cirka mellem 3 og 4 timer. På den sidste del af ruten kører I langs den smukke Vättern-sø. Nyd en betagende udsigt over søen med sin 2 km lange hvide sandstrand. …

Læs mere
Clarion Collection Hotel Victoria  eller tilsvarende

Dag 3-4: Mölndal

På dag 3 fortsætter I jeres rejse til Mölndal. Dette sted er en del af Göteborg-regionen og var indtil 1930 en møllelandsby med en livlig papir-, tekstil- og olieindustri. I tilbringer to overnatninger her, så I har masser af tid til at udforske området.

Mölndal er kendt for sin vidunderlige na…

Læs mere
Best Western Plus Aby Hotel  eller tilsvarende

Dag 5-6: Örebro

I dag fortsætter I til Örebro. Det tager cirka 3 timer og 45 minutter at køre til Sveriges sjette største by. Tag nogle pauser undervejs for at nyde det betagende landskab omkring jer. Når I er i Örebro, kan I udforske byen på din fritid. I bliver her i to nætter, hvilket giver jer masser af tid ti…

Læs mere
First Hotel Örebro  eller tilsvarende

Dag 7: Tilbage til Stockholm

På dag 7 kører I tilbage til Stockholm, hvor I vil tilbringe rejsens sidste nat. Turen fra Örebro til Stockholm tager cirka 2 timer og 15 minutter. Brug dagen til at se alle seværdigheder i Stockholm, der stadig er på jeres to do-liste. Besøg en af ​​de mange hyggelige caféer på det berømte Stortor…

Læs mere
Scandic Klara  eller tilsvarende
Valgfrie udflugter

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen. Det er desværre ikke muligt at booke disse udflugter på stedet. Bemærk, at udflugterne kan være i grupper og på engelsk. I modtager al information sammen med jeres rejsedokumenter før afrejse.

• Bytur i Göteborg i en Paddanbåd (dag 4) • Gå ombord på en Paddanbåd, og nyd de smukkeste steder i Göteborg. I sejler under 20 broer og videre til byens havn. På vejen kan I betragte udsigten over byen og de historiske kanaler, hvis historie går tilbage til det 17. århundrede. Med hjælp fra en lokal guide får I et godt indblik i byens historie. Inkl.: Engelsktalende guide Varighed: 50 minutter.

• Billet til hop on hop off-bus i Stockholm (dag 7) • Med en hop on hop off-busbillet har I i 24 timer adgang til de busser, der fører jer til alle Stockholms seværdigheder. Besøg for eksempel Royal Opera, den gamle bydel med sine farverige huse og meget mere.

• Guidet udflugt til Falun Gruva (dag 9 eller 10) • Omkring 45 minutter i bil fra Tällberg ligger Falun Gruva (eller Kopparbergslagen). På denne udflugt tager I sammen med en erfaren guide over 67 meter ned i den del af minen, der er åben for besøgende. Bliv klogere på det arbejde, der blev udført her, og beundre de store underjordiske haller. Solide sko og varmt tøj anbefales til denne udflugt. Bemærk, at denne tur er ikke egnet til børn under 3 år. Inkl.: Engelsktalende guide og parkeringsplads.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tredje-persons-rabat

En tredje voksen får rabat på hotelværelset. Rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne. Børn i alderen 2-12 år får 50% rabat på hotellerne, mens børn op til 1 år bor gratis på hotellerne. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

En babyseng er desværre ikke til rådighed

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt på denne rejse

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Information om grupperejse

Denne rejse er ikke en grupperejse. I rejser alene eller med dem, I booker sammen med

Tilsvarende indkvartering

I tilfælde af, at et eller flere af de ovennævnte hoteller ikke er ledige, bor du på et tilsvarende eller bedre hotel i nærheden af det oprindelige. Du modtager en bekræftelse på din endelige indkvartering sammen med dine rejsedokumenter senest 7 dage inden afrejse.

Lejebil

Der tilfalder en selvrisiko i tilfælde af tyveri eller beskadigelse af lejebilen. Ved afhentning af lejebilen skal I indbetale et depositum. I vil modtage flere oplysninger om dette sammen med jeres rejsedokumenter