€ 25

Rejsegavekort

Overrask dem du holder af, dine venner eller din familie med et rejsegavekort. Lad dig inspirere og find din drømmerejse her hos TravelBird!

Flot konvolut på under 1 minut!

Når du køber et gavekort, modtager du gavekortet i en foldbar udgave, som du kan udskrive.
Følg instruktionerne, og overrask en du har kær!

Vælg dit gavekort

Sådan virker det

  1. 1. Vælg gavekort Vælg dit foretrukne gavekort..
  2. 2. Aktiver din kode, og vælg en ferie på vores hjemmeside. Dit værdibevis.
  3. € 25
    3. Overrask dine venner med en dejlig gave! Overrask dine venner med en dejlig gave!

Regler

Klik her for at se TravelBirds vilkår og betingelser for gavekort.

Den bedste gave er en oplevelse.

Når vi skal give en gave til en, vi holder af, vil vi altid gerne finde det helt perfekte — noget, der betyder noget helt særligt, og noget vi ved, vedkommende vil blive glad for. Tit kigger vi efter en fysisk ting, som vedkommende kan gemme og tage frem igen engang om mange år og mindes personen, de fik den af. Men hvad er mere særligt og uforglemmeligt end en oplevelse?

Når vi giver et rejsegavekort, giver vi en oplevelse, og gavekortene kommer i alle prisklasser, så ideen er god, uanset om der er tale om en fødselsdagsgave til naboen, en jubilæumsgave til kollegaen eller en bryllupsgave til de nygifte. Man kan eksempelvis give et gavekort til hotelophold, til wellness eller et gavekort til weekendophold — ideerne bag kan være mange, og vil modtagerne heller bruge det til en anden type rejse, står det dem frit for. Når man modtager et rejsegavekort, kan man selv vælge, hvad det skal bruges til: Skal det være et kroophold i Danmark, en solferie på Mallorca, eller skal gavekortet måske bruges som tilskud til en af de spændende rundrejser, der er at finde på TravelBirds hjemmeside?

Som danskere er vi vant til omskifteligt vejr og kender alt for godt til behovet for paraplyer og varme trøjer midt om sommeren, så hvad med at give et gavekort, der giver mulighed for at stikke af fra den danske sommer?

Costa del Sol, den italienske adriaterhavskyst eller den franske riviera. Portugals Algarve-kyst, græske øer eller tyrkiske sandstrande. Listen over solrige destinationer, hvor solskin og høje temperaturer er garanteret, er lang, og kun fantasien sætter grænser, når ferien skal planlægges. Mange steder i det sydlige Europa er klimaet mildt og lunt året rundt, og det giver gode muligheder for at holde solferie selv i de (i Danmark) kolde og mørke efterårs- og vintermåneder. Men også om sommeren er de et hit!

Rejser man på ferie til Bodrum i Tyrkiet, Santorini i Grækenland eller Sicilien i Italien er chancerne for sol og sommer nemlig noget større end de er, hvis ferien bliver afholdt i Danmark. Længere mod syd er der hvide sandstrande, krystalklart vand og kolde drinks på menuen, og de store bekymringer om vejrudsigter og gummistøvler behøver man ikke gøre sig.

Både i Danmark og i landende omkring os er der rig mulighed for at tage på weekendophold, hvor man kan slippe væk fra rutinerne, se noget nyt og ikke mindst få slappet godt og grundigt af.

Vil man afsted hjemmefra og være væk i en weekend, eller måske en forlænget weekend, er Danmark et godt valg, for her kan det hurtigt føles som om, man kommer meget langt væk på meget kort tid. Et par dage med vind i håret ved den jyske vestkyst, med frokoster ved åen i Aarhus eller kolde øl i solen i Nyhavn kan gøre underværker for energiniveauet, og kan klares uden at skulle have de store summer op af lommen — især hvis man har været så heldigt at få foræret et rejsegavekort.

Også uden for landets grænser er der gode muligheder for kortere ture, og en flyvetur på en time eller to transporterer os nemt og bekvemt til for eksempel London, Stockholm, Berlin eller Amsterdam. Her står flot arkitektur, museer og spændende spisesteder hver dag klar til at forkæle både syn og sanser i et par dage, og hvad end man tager hertil for at være storbykulturel eller for at komme ned i gear og spise god mad, kan det klares på en storbyferie, for de europæiske storbyer har bare lidt af det hele.

Med et rejsegavekort kan du give dine venner og dem, du holder af en skøn oplevelse, og det er mange gange sjovere end at give en ting.

Når først gavekortet er givet er der frit slag, når det skal besluttes, hvad oplevelsen skal gå ud på. Skal der stå storbyferie på programmet, eller skal naturens mange vidundere opdages? Skal der fart over feltet i en forlystelsespark, eller skal tempoet helt i bund med et wellnessophold?

I Tyskland har man en lang tradition for wellness, for her har man overtaget mange af de gamle romeres vaner inden for afslappende spaoplevelser. Mange tyske byer er kurbyer, og her finder man masser af hoteller, der tilbyder pakker med både overnatninger, morgenmad og adgang til store wellnessområder. Ofte er der også wellnessbehandlinger med i prisen, eller også tilbydes man gode rabatter på for eksempel massage- og ansigtsbehandlinger. Er man mere til en anden type oplevelse er der også masser af muligheder at finde, for hos TravelBird har vi rejser til enhver smag!